0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
שמאלנים, אבל לא שמאלנים קיצונים!
בסדר, אני מודה שת"א מעוז השמאל הקיצוני, כל התמהונים מתאספים שם, בת"א מר"צ מקבלת 12%, בשאר הארץ 1%.
ציטוט של: Eternal על אוגוסט 23, 2007, 14:08:38בסדר, אני מודה שת"א מעוז השמאל הקיצוני, כל התמהונים מתאספים שם, בת"א מר"צ מקבלת 12%, בשאר הארץ 1%.בכפרים ערביים 90%
ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 23, 2007, 16:01:56ציטוט של: Eternal על אוגוסט 23, 2007, 14:08:38בסדר, אני מודה שת"א מעוז השמאל הקיצוני, כל התמהונים מתאספים שם, בת"א מר"צ מקבלת 12%, בשאר הארץ 1%.בכפרים ערביים 90% אם זה היה 90% היה להם מעל 10 מנדטים, אפילו קרוב ל-20.
יש 1.2 מיליון ערבים ישראלים....
השכונות הדרומיות של תל אביב לא היו בוחרות בוא , לא שכונת התקווה לא שכונת שפירא גם החרדים לא היו רוצים אותואף אחד לא אוהב אותו , חוץ מהבוגדים והמלשינים.
ציטוט של: אלירן על אוגוסט 23, 2007, 19:27:44השכונות הדרומיות של תל אביב לא היו בוחרות בוא , לא שכונת התקווה לא שכונת שפירא גם החרדים לא היו רוצים אותואף אחד לא אוהב אותו , חוץ מהבוגדים והמלשינים.מרכז הכוח שלו יהיה צפון תל אביב.חוץ מזה גם בדרום יש אלפי שמאלנים.
ציטוט של: שלמה על אוגוסט 23, 2007, 19:31:55ציטוט של: אלירן על אוגוסט 23, 2007, 19:27:44השכונות הדרומיות של תל אביב לא היו בוחרות בוא , לא שכונת התקווה לא שכונת שפירא גם החרדים לא היו רוצים אותואף אחד לא אוהב אותו , חוץ מהבוגדים והמלשינים.מרכז הכוח שלו יהיה צפון תל אביב.חוץ מזה גם בדרום יש אלפי שמאלנים.בדרום אין שמאלני אחד.
באריאל מצביעים למפלגות שמאל?אפילו למתנחלים יש חולי נפש.
אני נולדתי וגדלתי בדרום תל אביב , על תגיד לי מי יש פה ומה יש פה.כשכהנא היה מגיע לשכונת התקווה היו מרימים אותו על הכתפיים ועושים ממנו מלך..כשאיתמר בן גביר ושאר הכהניסטים מגיעים תקווה ישר מביאים להם שיפודים ואוכל בלי כסף..