עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית

<< < (5/12) > >>

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: אורן על ספטמבר 10, 2007, 20:22:21 ---אתה לא חושב שהאמירות שלך יוצרות לך תדמית של מי ששונא כל מי שלא לבן או יהודי?

--- סוף ציטוט ---

יש לנו חברים היספנים בארגוננו בארה''ב. אם תגלוש לפורום האנגלי שלנו, תמצא חברים בולטים כמו HAIL COLUMBIA וCHAIM FAN שהם היספנים. כי הם מבינים שאני לא מתנגד לכל ההיספנים אלא רק לאנטישמים.

ד''א, רוב חברינו בארה''ב הם לא יהודים. לא תמצא שום ארגון יהודי אחר עם תמיכה כזאת מגויים.

פּז:
חיים, כשאתה מחקה כל מיני דמויות בסרטונים (הישנים) שלך (שכנראה נמחקו מ-youtube ע"י אלן-טי) אתה כלל לא מביע שום שנאה לשחורים אנטישמים.
מנין לך ש"ברזיליה" היא אנטישמית? או כל אחת מהדמויות, שאמנם מדברות אנגלית נמוכה, ונשמעות לך "חסרות תרבות" או "בעלות תרבות רעה", אך אולי בכלל אוהבות את ישראל והיהודים.
מה שאני אומר הוא שבסרטונים שלך נגד השחורים אתה מדבר (וצוחק) על תרבותם, ולא על דעותיהם ביחס ליהודים.

Taren:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ספטמבר 10, 2007, 20:29:34 ---
--- ציטוט של: אורן על ספטמבר 10, 2007, 20:22:21 ---אתה לא חושב שהאמירות שלך יוצרות לך תדמית של מי ששונא כל מי שלא לבן או יהודי?

--- סוף ציטוט ---

יש לנו חברים היספנים בארגוננו בארה''ב. אם תגלוש לפורום האנגלי שלנו, תמצא חברים בולטים כמו HAIL COLUMBIA וCHAIM FAN שהם היספנים. כי הם מבינים שאני לא מתנגד לכל ההיספנים אלא רק לאנטישמים.

ד''א, רוב חברינו בארה''ב הם לא יהודים. לא תמצא שום ארגון יהודי אחר עם תמיכה כזאת מגויים.

--- סוף ציטוט ---

דרך אגב חיים, ענה נא לי על משהו... ציינו בפורום באנגלית שיהודים הם לבנים, לא מסתדר ממש עם שמיות ומזרחים, לא? :2funny:

החברים שלכם עם כל הכבוד, ואני קראתי שם, הם ברובם נוצרים אנוונגליסטים, AKA רד-נקס,ניאו-קונס,טריילר טראש וכדומה... דרום אפריקאים לבנים שתומכים באפרטהייד, סרבים הנואשים לכמה ידידים כי האירופאים והאמריקאים רואים בהם רוצחים.

לא יפה לזלזל באינטליגנציה של אנשים, במיוחד אם הם מסוגלים לקרוא רמה בסיסית של אנגלית, חיים, תודה, אתה פשוט משנה את הרטוריקה שלך, באנגלית אתה נשמע יותר מתון כי אתה יודע שאמריקנים יכולים להבין את דבריך, לא צריך להיות מומחה כדי לראות את זה.

דרך אגב, אתם מכנים שחורים באותו פורום קופים, apes \ monkeys, אתם מכנים יהודים אחרים בשלל גינויים אנטישמים כגון kike, kapu ועוד, אתה מוזמן להכחיש אבל אין לי בעיה להביא כמה ציטוטים.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
רוב האנשים שציינת,הם אנשים שמתאימים להיות בקו קלס קלאן,וKKK זה לא בדיוק מי שהייתי מעדיף לפגוש ליד הבית...

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 10, 2007, 22:38:11 ---בס"ד
רוב האנשים שציינת,הם אנשים שמתאימים להיות בקו קלס קלאן,וKKK זה לא בדיוק מי שהייתי מעדיף לפגוש ליד הבית...

--- סוף ציטוט ---

באמת? אבל אלה חברים מכובדים בקהילה באנגלית, אז איך אתה מסביר את זה? אהבתי במיוחד את ה-Jews are white, אירוניה משהו...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה