עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית

<< < (3/12) > >>

10:
לדעתי הויכוח הזה יצא מהמיסגרת, אורן פה נתן לנו פידבק עם הערות לתיקון ותענה נכונה, ואנשים מתוכחים שזה לא נכון, כי באמת אדם שישמע על זה מבחוץ יחשוב שאנחנו גזענים בגלל שחיים אמר שהאפרו-אמריקאים צריכים לעוף מארה"ב, שיכול שהוא התכוון למשהו אחר אנשים באמת עלולים להבין את זה כך. ועם לכבר מדברים עם האפרו אמריקאים הם שונאים יהודים או לא חשוב ליזכור שהרבה אפרו אמריקאים הם מוסלמים או מתאסלמים כגון מוחמד עליי ועוד,וכן הרבה כושים שונאים יהודים וזה נכון ואחת הסיבות המרכזיות(לפי שהבנתי מכמה מקורות באינטרנט) זה שהיהודי מאופיין  בתור ה-אדם הלבן העושק והעשיר, כך שעם הם לא שונאים יהודים בגלל היותם מוסלמים הם שונאים יהודים בגלל הסיבה הזאת, ברור שהרבה אפרו אמריקאים קיבלו כבר כמה דורות את התרבות האמריקאית אבל לא כולם, בכל מקרה כך או כך התנועה עוסקת בשיחרור ארץ ישראל ואין לה שום קשר לאפרו אמריקאים או לכל בעיה אחרת בארה"ב שלא נוגעת בארץ ישראל או ביהודים, ברק אובמה הוא אפרו אמקיראי מוסלמי והוא פופולארי בקרב האפרו אמריקאים בתור אחד מהם בלי שום קשר להיותו מוסלמי בגלל זה הייתה את הרלונטיות של האפרו אמריקאים שונאי היהודים בתשדיר שלו ולא משהו אחר

אורן:

הסרט הזה מלא בגזענות כלפי היספנים ושחורים.אני לא חושב שרוב האמריקאים שותפים לדעה זו.

יותר מזה סרטים כאלה ירחיקו אנשים ממכם.

ההיספנים לא אנטישמיים ואין לנו שום סיבה לשנוא אותם.
גם את השחורים לא צריך לשנוא.

אבל הכי גרוע שעם סרטים כאלה אתם יורים לעצמכם ברגל. :-\

חיים בן_פסח:
א. ב1988, 94% מהבוחרים השחורים הצביעו לג'סי ג'אקסון לנשיאות ארה''ב. ג'אקסון אמר שהציונות היא "עשב מרעיל" ושההיטלר הערבי יאסר ערפאת הוא "גיבור". ג'אקסון גם הודיע שיש לו "ברית קדושה" עם לואיס פרקן, מנהיג המוסלמים השחורים בארה''ב שאמר: "אני אוהב כשהיהודים משווים אותי להיטלר. היטלר היה גבר גדול, היטלר היה גבר גדול מאוד". כשכל זה נגלה בתקשורת בארה''ב, תמיכת השחורים לג'אקסון רק עלתה.

ב. ב1995, מיליון שחורים הצטרפו ל"מיצעד מיליון הגברים" של פרקן. פרקן אמר שהיהודים לא למדו בשואה, לכן צריך עוד שואה נגדם.

ג. כמה שנים לפני כן, אחרי שג'אקסון ביקר ביד ושם, הוא אמר, "נמאס לי לשמוע על השואה". ב1984, ג'אקסון קרא ליהודים "היימיס", ביטוי אנטישמי.

ד. גם יש לכל 40 השחורים הנבחרים בקונגרס "ברית קדושה" עם פרקן. וחברי הקונגרס השחורים נואמים באסיפות של פרקן. כל שנתיים יש בחירות לחברי קונגרס בארה''ב, וחברי הקונגרס האנטישמים האלה מקבלים 95% מהקולות של הבוחרים השחורים.

אני יכול לתת הרבה יותר נתונים נוספים. השחורים שונאים את היהודים עם שנאת מוות. כשאנו מגנים את הנאצים האלה, מה שאנו אומרים זה לא גזענות אלא אנטיגזענות. ומי שמגן על השחורים האלה, מגן על נאצים שקוראים בריש גלי לעוד שואה נגד עם ישראל.

אורן, עם כל הכבוד, אין לך מושג על שחורים או על מה שקורא בארה''ב.

ויש משהו שאינני מבין: אני גם מדבר ככה נגד הערבים. אם אתה כל כך מתנגד לגזענות, למה אתה לא מגן גם על הערבים? הרי יש גם קומץ של ערבים שהם לא שונאי ישראל. אמנם כמעט כל הערבים כן רוצים להשמידנו, אבל יש מספר קטן מאוד שלא רוצים. אורן, אם הנתונים שאני הבאתי למעלה הם אמת, אז גם כמעט כל השחורים שונאים אותנו.

אם יש לך עוד הערה או שאלה, תוכל לשאול אותה בתוכנית השבועית שלנו, "שאלו את הימין האמיתי", ובס''ד אענה לך בשידור:

http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=8343.0

שלמה:
חיים.
הבעיה היא שאתה עלול לעבד את 60,000 הקולות של הציבור האיתיופי בארץ.
מדובר בכוח גדול שבהחלט יכול ללכת בחלקו אחרי הימין האמיתי.
הם יחשבו שאתה נגד כול אדם שצבא העור שלו שחור.

אורן:
תודה על התשובה ועל

קודם כל אני גם נגד גזענות כלפי ערבים.בדרך כלל שמעתי אותך מדבר על מסלמים ולא על ערבים.
איסלם זה דת ולא גזע (או קבוצה אתנית) לכן זה בסדר לדבר על האסלם.זה לא בסדר להיות גזעני כלפי ערבים.

אבל יש לי שאלה אחת שאני מקוה שכן תתייחס אליה אפילו שאני שאול בפורום ולא בשידור.
השאלה היא למה אתה נגד היספנים?
ההיספנים אף פעם לא היו גזענים כלפינו.אתה לא חושב שהאמירות שלך יוצרות לך תמיד של מי ששונא כל מי שלא לבן או יהודי?

בכל מקרה מה שחשוב לי לדעת זה מה יש לך נגד ההיספנים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה