כתב נושא: אירן: יש לנו טילים חודרי "מרכבה"  (נקרא 6575 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אירן: יש לנו טילים חודרי "מרכבה"
« ב- : אוגוסט 15, 2007, 23:29:01 »
http://news.walla.co.il/?w=//1154758

כך טוען מפקד משמרות המהפכה, שעל פי ההערכות יוכרזו ע"י הממשל האמריקאי כארגון טרור, כחלק מהחרפת העימות עם אירן.
"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 16, 2007, 00:00:30 »
נשמע לי בולשיט,טנק מרכבה 4 זה הטנק הטוב בעולם.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 16, 2007, 01:16:52 »
טילי נ"מ של החיזבאללונים כיסחו את השיריון של מרכבה 4 .

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 16, 2007, 05:52:37 »
הם מתאימים את צבאם לפי צה"ל, כי כשארה"ב תתקוף הם יתקפו אותנו.
"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 16, 2007, 11:49:58 »

עוד פעם שטויות בגרוש... הטנק המרכבה הוא טנק טוב, האם הוא הטוב בעולם? מאפיינים מסויימים אולי, אבל יש טנקים שעולים עליו כגון האברהמס האמריקני והלפורד...

ואתה מודע לעובדה שאותם טילים שהרסו טנקי מרכבה בלבנון היו מאירן?

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 16, 2007, 12:18:13 »
הטילים של חיזבאללה שחדרו את שריון המרכבה 4, היו טילי נ"ט רוסיים מהמתקדמים ביותר בעולם.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 16, 2007, 12:55:20 »
הטילים של חיזבאללה שחדרו את שריון המרכבה 4, היו טילי נ"ט רוסיים מהמתקדמים ביותר בעולם.

לרוסים כבר יש טילים יותר מתקדמים, מה גם שיש וריאציות שונות של קורנטים, רוב הטילים שנורו לא היו קורנטים, אלא דור שני, עובדה שכל מה שראיתי כהוכחה לקיום הקורנט היה משגר אחד וטובה של טיל.

האירנים גם מייצרים גרסא שלהם ל-TOW האמריקני, סאגרים ואני מניח שיש להם גם פאגוטס, אם היו להם קורנטים ולפי מספר הפגיעות, הרבה יתר טנקיסטים וטנקים היו נהרסים.

וטנק מרכבה מספר 4 לא היה הטנק היחידי שפעל בלבנון.... התמונה היחידה של טנק הרוס ישראלי שראיתי היה של מרכבה 2, והצריח של הטנק פשוט יצא מהמקום מעוצמת הפגיעה של הטיל.

Aaron

• אורח
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 16, 2007, 13:15:13 »

לרוסים כבר יש טילים יותר מתקדמים, מה גם שיש וריאציות שונות של קורנטים, רוב הטילים שנורו לא היו קורנטים, אלא דור שני, עובדה שכל מה שראיתי כהוכחה לקיום הקורנט היה משגר אחד וטובה של טיל.

האירנים גם מייצרים גרסא שלהם ל-TOW האמריקני, סאגרים ואני מניח שיש להם גם פאגוטס, אם היו להם קורנטים ולפי מספר הפגיעות, הרבה יתר טנקיסטים וטנקים היו נהרסים.

וטנק מרכבה מספר 4 לא היה הטנק היחידי שפעל בלבנון.... התמונה היחידה של טנק הרוס ישראלי שראיתי היה של מרכבה 2, והצריח של הטנק פשוט יצא מהמקום מעוצמת הפגיעה של הטיל.
הסורים יקנו מהרוסים את הנ"ט המתקדם ביותר שאחר כך יעבור לחיזבאללה.
אין לי מושג מה זה קורנטים.
אני רק יודע שהמוסלמים לא יכולים לעשות שום דבר בעצמם, או שהם מעתיקים מאחרים, או שהם קונים ממישהו. ואם הם כבר מייצרים משהו אז זה תמיד יהיה העתק כמעט מוחלט של נשק קיים.
לא ראיתי טנק אחד אפילו שירה במלחמת לבנון, זה נראה כמו צעצועים בשביל היופי. וכל הפגזים שנורו, מעניין איפה הם נפלו, נראה לי איפשהו בים או באיזה יער נידח.

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 16, 2007, 17:57:30 »
האיראנים סתם מתלהבים, הצבא שלהם לא שווה שוםדבר. כל הציוד שלהם עתיק.
ד"א, לאלו שלא יודעים, בלבנון נפגע רק רכבה 4 אחד בלבד, כל השאר היו מרכבה 3.
לעומת מודיפיקציית ה T72 שלהם, מרכבה זה זאב והטנק שלהם זה ארנב.
למה אתם חושבים כל יומיים הם מאיימים? כדי שיפחדו ולא יתקפו אותם, אתם תראו במקכה של מלחמה שהם לא שווים שוםדבר ;)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אתם טועים חבר'ה
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 16, 2007, 18:28:41 »
הצבא האיראני מאומן ומשומן היטב ממש כמו הצבא של גרמניה-הנאצית והוא עשיר באמצעי-לחימה מכל הסוגים ומכל-המינים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 16, 2007, 18:52:14 »
למה אתם חושבים כל יומיים הם מאיימים? כדי שיפחדו ולא יתקפו אותם, אתם תראו במקכה של מלחמה שהם לא שווים שוםדבר ;)

אפילו צה"ל לא מודה שנפגע רק מרכבה מספר 4 אחד, נהרגו עשרות טנקיסיטים, ולמרות שרוב הפגיעות לא חדרו לתא הצוות, אפשר לומר שצוותי הנ"ט של חזבאללה הם לא רעים, אחד מהם שנשבה הודה שהם יורים בכמה טילים חיים באימונים באירן, מה שאומר שהם ברמה של חייל מערבי כשזה נוגע לאימונים מסוג זה נגד טנקים.

הצבא האירני שווה יותר מרוב צבאות המזרח התיכון, עד 79 הצבא שלהם היה הגדול ביותר עם מיטב הטכנולוגיה האמריקאית.... ומה זה משנה אם נהרס רק מרכבה מספר ארבע אחד בעוד טנקים כמו סימן 2 המיושנים הושמדו? תאמין לי החזבאללה יודעים את ההבדל בין המרכבות...

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 16, 2007, 19:06:50 »

אפילו צה"ל לא מודה שנפגע רק מרכבה מספר 4 אחד, נהרגו עשרות טנקיסיטים, ולמרות שרוב הפגיעות לא חדרו לתא הצוות, אפשר לומר שצוותי הנ"ט של חזבאללה הם לא רעים, אחד מהם שנשבה הודה שהם יורים בכמה טילים חיים באימונים באירן, מה שאומר שהם ברמה של חייל מערבי כשזה נוגע לאימונים מסוג זה נגד טנקים.

הצבא האירני שווה יותר מרוב צבאות המזרח התיכון, עד 79 הצבא שלהם היה הגדול ביותר עם מיטב הטכנולוגיה האמריקאית.... ומה זה משנה אם נהרס רק מרכבה מספר ארבע אחד בעוד טנקים כמו סימן 2 המיושנים הושמדו? תאמין לי החזבאללה יודעים את ההבדל בין המרכבות...
לא אמרתי שחיבאללה לא יודעים לירות, הם כן. אבל אם לקטוש אותם כמו שהיה צריך לעשות, זה לא היה מגיע לכלך גרוע.
הרי בכל עימות בין צה"ל לחיזבאללה, כוחות צה"ל לקחו. עוד חודש אחד ולא היה בכלל חיזבאללה...
וצבא איראן לא שווה הרבה, יש לי מידע מוסמך. כשתביא לי הוכחות שלך שהצבא שלהם סוחב, אז, אולי, נדבר...
אני רוצה לראות סדיר איראני מול סדיר אמריקאי...

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 16, 2007, 19:51:36 »

לא אמרתי שחיבאללה לא יודעים לירות, הם כן. אבל אם לקטוש אותם כמו שהיה צריך לעשות, זה לא היה מגיע לכלך גרוע.
הרי בכל עימות בין צה"ל לחיזבאללה, כוחות צה"ל לקחו. עוד חודש אחד ולא היה בכלל חיזבאללה...
וצבא איראן לא שווה הרבה, יש לי מידע מוסמך. כשתביא לי הוכחות שלך שהצבא שלהם סוחב, אז, אולי, נדבר...
אני רוצה לראות סדיר איראני מול סדיר אמריקאי...

יופי, "לקטוש", ממש פרשתי בפני תכנית קרב מלאה, ואיך אתה הולך לקטוש אם הם נמצאים בבונקרים באיזה חורשה מתחת לאדמה?
מידע מוסמך, פחחח, סדיר אירני נגד אמריקני אתה לא תראה, כי האירנים ישר ילכו לגרילה, וארצות הברית לא יכולה לכבוש את אירן.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אבל שמעתי
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 16, 2007, 19:53:31 »
שארה"ב תפלוש גם רגלית לטהרן.

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 16, 2007, 20:00:58 »
חחחחחחחחחחחחח TAREN, אתה לא מבין בגרוש.
אתה סתם מושפע ממה שהאיראנים אומרים "יש לנו כוח" "הצבא שלנו מוכן" "תקיפה צבאית לא תעזור" זה הכל בלוף.
לארה"ב לא ייקח הרבה זמן לטפל בבעיות באיראן, להפיל שם את המשטר.
"לקטוש", הכוונה להפציץ את כל לבנון בלי הפסקה, בלי לרחם שם על אף אחד....
אתה לא מבין בגרוש, תפרוש תפרוש..

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אבל שמעתי
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 16, 2007, 20:05:22 »

תמשיך לפנטז..

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 17, 2007, 08:10:44 »
בסוף ארה"ב תתקוף את איראן, כולם כבר יודעים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
נכון אבל אנחנו נושמד
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 18, 2007, 22:21:24 »
כי איראן תשלח עלינו את כל השיאהבים שלה שהיא יכולה לחמש אותם בראשי-נפץ גרעיניים.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
נכון אבל אנחנו נושמד
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 19, 2007, 00:10:49 »
כי איראן תשלח עלינו את כל השיאהבים שלה שהיא יכולה לחמש אותם בראשי-נפץ גרעיניים.

חס וחלילה. אולי ניפגע באופן קשה, וגם זה חס וחלילה. אבל לא נושמד. ה' שומר עלינוּ. :)

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 19, 2007, 00:35:12 »

תמשיך לפנטז..
ארה"ב לא יוצאת מעירק בגלל שהיא פוחדת שאירן תשתלט על עירק וגם מפני מלחמה שאולי תבוא בין אירן לארה"ב.

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 19, 2007, 10:59:11 »
הוא צודק בקשר לכך שארה"ב לא תתקוף בעיראק.
אני לא מבין איך אתם לא רואים את כל הסימנים בשטח.

נכון שהיו סנקציות,ונכון שארה"ב הציב נושאי מטוסים מול איראן,ונכון שהם חימשו את עצמם.
אבל עכשיו? הצעד הבא של הסקנציות הוקפא לתאריך לא ידוע,לארה"ב יש רק נושאת מטוסים אחת במפרץ הפרסי וזה בניגוד ל3 שהיו קודם,אין דיווחים על זה שארה"ב מחמשת את עצמה לקראת עימות ויש גם את הקטע שארה"ב רצו להביא לנו למצרים ולסעודיה.
הם גם מתים לברוח מעיראק,אז לצאת לעוד הרפתקאה במזרח התיכון? לא נדמה לי,"שישראל תתטפל באיראן".

מנותק 10

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 19, 2007, 15:18:44 »
לדעתי כולם פה אומרים חושבים בכיוונים הכי קיצוניים(לא פוליטית),אחד אומר שאיראן זה צבא חלש שמשתמש בגוגואים וקלפים של יוגי הו כדי להביס את האוייב והשני אומר שלאיראן יש כוח צבאי אימתני (אני מדבר בהקצנה כמובן),לפי דעתי... איראן משתמשת בתחבולות של כלב פינצ'ר ויודעת רק לינבוח, אבל יש להם שכל... כי הם יודעים שיש מפגרים במערב שיאמינו להם(עזבו את ישראל), וכך דעת הקהל תשתנה ותמנע מארה"ב לצאת למלחמה, ידוע שכיום אסור לצאת למלחמה בלי מעצמה תומכת, ארה"ב תקועה בגלל איראן אבל אף אחד לא רוצה להשים לזה לב, כולם כבר מפחדים ממלחמה בכוחות גרילה לאור המלחמה... במלחמה(עם אפשר ליקרוא לזה כך) אנחנו עקרונית ניצחנו... כבשנו שטחים מחקנו כפרים וערים הרעדנו אותם, העיניין זה שהתבוסתנים בתיקשורת העדיפו ליקרוא לזה הפסד, מה עוד שכן גם היה לנו צבא לא מאורגן(בגלל שבראשו עומדים פוליטיקאים שבכלל לא אכפת להם ממש מישראל), וגם התקשורת השמאלנית הייתה נגד והורידה את כל המורל הישראלי, וגם אל תשכחו שהחיזבללה פחדנים, לישראל יש טילים יותר טובים מקטיושות עם ישראל הייתה רוצה היא הייתה משאירה מבירות חצץ וגם משאר הערים, וגם החיזבללה השתמש ב"אזרחים תמימים" שילחמו לצידם ודאגו להתבכיין לתקשורת העולמית בכל היזדמנות שניתנה להם. איראן תפסה את הגל שהיא יצרה ועומדת ומאיימת ומשתמשת בנתונים שיש לה(הפחדה ושקרים) כדי לימנוע מהמעצמה ארה"ב לצאת למלחמה, שכן עם היו אנשים עם ראש בתקשורת הם היו מבינים שמחיקה כוללת של איראן תחסל את כל האירגונים כי אחריי הכל עשבים שוטים תולשים מהשורש.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 19, 2007, 15:21:40 »
ואו טילים חודרי מרכבה....
לכול מדינה בעולם יש טילים חודרי מרכבה הרעיון הוא גם לפגוע וגם במקום הנכון.
ולנו יש טילים חודרי מחמוד אחמדינז'אד.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!