כתב נושא: סקר בולשביקי באתר "וואללה"  (נקרא 12437 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
סקר בולשביקי באתר "וואללה"
« ב- : אוגוסט 14, 2007, 14:14:59 »

פייגלין הוא "סכנה לדמוקרטיה"  ;D

עכשיו יש דיקטטורה שמאלנית קיצונית בישראל, והם אומרים שפייגלין הוא סכנה לדמוקרטיה. איזה תתי אדם.
פיגלין אמר שהוא יעשה חופש ביטוי בתקשורת - מה שהשמאלנים לא נותנים. והם מציירים אותו כסכנה לדמוקרטיה  ;D

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 14, 2007, 14:17:56 »
נו ברור,מבחינתם-
ימני=סכנה
שמאלני=ישועה
לדעתם,ככל שאתה נוטה יותר ימינה אתה מסכן את המדינה יותר.

בנוסף,תוצאות הסקר לא ממש מעודדות.
שליש לא יודע מי זה פייגלין (ואני מוכרח להודות שאני יודע מי הוא רק מלפני שבוע בערך,ככה זה כשהתקשורת נותנת במה רק לביבי ומצנזרת ימנים אמיתיים,מי כבר שומע על כהנא בימינו?)

עז77

• אורח
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 14, 2007, 15:47:56 »
פרדוקס, ניסוח הסקר הוא עצמו הפרת יסוד הדמוקרטיה

שמאלנים מסוממים!..  :idiot2:

מנותק מרים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 14, 2007, 16:07:52 »
זה בדיקת דופק האם העם עדין . מולך שולל ,אטום סתום . או שהמאורעות שלאחרונה קרו
גרמו לרוב המכריע להתחיל לפקוח עיניים. ולהלחם על הקיום. אך כנראה אחרי סקר כזה הם עדיין
רגועים.

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 14, 2007, 17:06:32 »
כל מה שטיפה סוטה מהמשאל בשבילם זה סכנה לדמוקרטיה.
יש מספיק שמאלנים שיטענו שאפילו ביבי כזה.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 14, 2007, 17:39:23 »
אתם בכלל מבינים את המושג בולשביק? למה אני בספק גדול... :P

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:18:21 »
טמטום מוחלט של השמאל, ושל האתר...

באת להתנשאות גם פה מעל כולם? ועכשיו אל תגיד שאנחנו התחלנו. אתה מבין פה פחות מכולם, סתם מפזר שטויות בכל מקום, וכמייבשים אותך כמו שעשיתי עכשיו, אתה תתחיל למרוח...

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:30:33 »
עכשיו בערוץ 2 דיבר אמנון אברמוביץ' ואמר:"פייגלין רוצה מדינת הלכה..." והוא קיצוני.
פשוט שקרים על גבי שקרים.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:35:01 »
טמטום מוחלט של השמאל, ושל האתר...

באת להתנשאות גם פה מעל כולם? ועכשיו אל תגיד שאנחנו התחלנו. אתה מבין פה פחות מכולם, סתם מפזר שטויות בכל מקום, וכמייבשים אותך כמו שעשיתי עכשיו, אתה תתחיל למרוח...

לא כי פשוט אני רואה את המילה "בולשביקים" מפוזרת בלי כיסוי וללא קשר לאידיאולוגיה עצמה, האמת היא שאני הוכחתי יותר מפעם אחת שאני מבין פה לא פחות ואף יותר, כמו החכמולוגים שחושבים שאחמדינג'ד הוא אשכרה השליט הכל יכול של אירן, רוצה שאני אחפש במילון את המילה בולשביק בשבילך?

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:35:39 »
עכשיו בערוץ 2 דיבר אמנון אברמוביץ' ואמר:"פייגלין רוצה מדינת הלכה..." והוא קיצוני.
פשוט שקרים על גבי שקרים.
שקרים גסים. אתמול רייאנו את פייגלין בערוץ 10, שאלו אותו "אתה בעד מדינת הלכה?", הוא ענה: "זה קשקוש מוחלט!".

Aaron

• אורח
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:37:11 »
בולשביקים, פאשיסטים, נאצים, דיקטטורים, שמאלנים - לכולם יש אותה מנטליות. כולם סותמים פיות, אין חופש ביטוי, הם מראים בחדשות מה שנוח להם.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:38:59 »
האם צריך לעשות חרם על וואלה ולא להיכנס לשם שוב?

א.ברור!
ב.לא , גם להם יש זכות להיות משוגעים.
ב.מי אלה וואלה ביכלל?!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2007, 09:16:14 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:41:20 »
וואלה הוא שלוחה של העיתון הגזעני 'הארץ'.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 14, 2007, 18:47:04 »
בולשביקים, פאשיסטים, נאצים, דיקטטורים, שמאלנים - לכולם יש אותה מנטליות. כולם סותמים פיות, אין חופש ביטוי, הם מראים בחדשות מה שנוח להם.

פשיסטים ימניים לא כל כך שונים מהפשיסטים \ אנרכיסטים של השמאל, שניהם יביאו לחורבן והרס.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 14, 2007, 19:07:06 »
צודק, למזלנו אין פאשיסטים ימניים .

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 14, 2007, 19:35:24 »

פשיזם הוא אידיאולוגיה של ימין קיצוני, ומתבטא באנטי סוציאליזם/קומוניזם ופמיניזם בוטה, אז איך השמאלניים הסוציאליסטים/קומוניסטים יכולים לדגול בפשיזם?

בואו נראה... אנטי קומוניסטים \ סוציאליסטים  Check...
אנטי פמיניסטים \ הומוסקסואלים \ לסביות, check...
העלאת הדת\לאום למאפיין המרכזי של המערכת השלטונית... check

אתם עונים להגדרה, לא השמאלניים, אופס?

Aaron

• אורח
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 14, 2007, 19:38:16 »

פשיזם הוא אידיאולוגיה של ימין קיצוני, ומתבטא באנטי סוציאליזם/קומוניזם ופמיניזם בוטה, אז איך השמאלניים הסוציאליסטים/קומוניסטים יכולים לדגול בפשיזם?

בפאשיזם אין שיוויון. אנחנו בעד חופש ביטוי ושיוויון מלא.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 14, 2007, 19:44:59 »
השמלא בארץ:
*מדבר ותומך במכחישי שואה(מחמוד עבאס).  :V:
*תמיכה באוייב בנשק ובכסף.  :V:
*חינוך אנטי ציוני.  :V:
*גניבה ושוחד.  :V:
*שטיפת מוחות.  :V:
*סתימת פיות.  :V:
*גזענות.  :V:
*פשעים נגד העם היהודי בזמן השואה (משפט קסטנר).  :V:
*הפקרת האזרחים.  :V:
כשאני אומר שמאל אני פונה לכל הממסד.
הרשימה יכולה להמשיך,כנראה שבאמת השמאל הוא "הנאור".
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2007, 19:56:20 על ידי איתן »

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 14, 2007, 19:47:07 »

טמטום מוחלט .
ימין קיצוני הוא אינו אנטי סוציאליזם ביכלל, כי אם שילוב של כלכלה סוציאליסטית עם מדיניות לאומנית קיצונית, דוגמא לכך היא גרמניה הנאצית (הנציונל סוציאליסטית-->סוציאליסטית לאומית) ואיטליה של מוסליני, כמו כן הפאשיזם הוא אנטי דתי כמעט באופן מוחלט, נאציזם הוא פאשיזם בתוספת של גזענות, ואנטי-דתיות באופן בוטה, זה ניכר בתוכנית המשותפת של היטלר ומוסליני להשמיד את הוותיקן ואת הכנסיה הקתולית .

בוא נראה :
סוציאליסטים check
אנטי דתיים check
גזענים check
תמיכה ברודנות check
--
ראה את הדימיון האדיר של השמאל הקיצוני לפאשיזם, יתרה מזאת, אנחנו לא אנטי-פמיניזם (שיוויון זכויות לנשים) כי אם אנטי פמיניזם רידיקלי (יותר זכויות לנשים מאשר לגברים), ואנחנו גם לא נהרוג הומואים ולסביות, השמאלנים ישרפו בתי כנסת ובנייני דת בדומה לקומוניסטים בתקופת לנין-סטאלין .

:D

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 14, 2007, 20:13:35 »

טמטום מוחלט .
ימין קיצוני הוא אינו אנטי סוציאליזם ביכלל, כי אם שילוב של כלכלה סוציאליסטית עם מדיניות לאומנית קיצונית, דוגמא לכך היא גרמניה הנאצית (הנציונל סוציאליסטית-->סוציאליסטית לאומית) ואיטליה של מוסליני, כמו כן הפאשיזם הוא אנטי דתי כמעט באופן מוחלט, נאציזם הוא פאשיזם בתוספת של גזענות, ואנטי-דתיות באופן בוטה, זה ניכר בתוכנית המשותפת של היטלר ומוסליני להשמיד את הוותיקן ואת הכנסיה הקתולית .

בוא נראה :
סוציאליסטים check
אנטי דתיים check
גזענים check
תמיכה ברודנות check
--
ראה את הדימיון האדיר של השמאל הקיצוני לפאשיזם, יתרה מזאת, אנחנו לא אנטי-פמיניזם (שיוויון זכויות לנשים) כי אם אנטי פמיניזם רידיקלי (יותר זכויות לנשים מאשר לגברים), ואנחנו גם לא נהרוג הומואים ולסביות, השמאלנים ישרפו בתי כנסת ובנייני דת בדומה לקומוניסטים בתקופת לנין-סטאלין .

יש כמה מושגים שונים שמשוייכים לפשיזם, השתמשתם בפשטות המילה פשיזם אז פניתי למקור המקורי, איטליה ומוסוליני, הנאציזם לא היה אנטי דתי לחלוטין אלא הסתמך בין היתר על סמלים ומנהגים פנאגים שהתקיימו לפני השתלטות הנצרות, שנראתה כדת ממקור יהודי,אחרי הכל ישו היה יהודי, למרות שעשו שימוש מוקדם בנצרות כדי להשיג תומכים,  הדתות המונואיסטיות הן לא הדתות היחידות שקיימות והתקיימו באירופה.

איטליה של מוסוליני לא הייתה אנטי דתית לחלוטין, עובדה שהמיעוט הפרוסתטנטי היה נרדף על ידי הקתולים, למשל סגירה של כל הכנסיות ושמירה על רוב קתולי.

אתם עונים לפחות לחצי הקריטריונים.

--

אתם לא אנטי פמיניסטים, אל תצחיק אותי, היהדות ברובה היא אנטי פמיניסטית, ואני לא מדבר על הפמיניזים הקיצוני המודרני שהוא רק שוביניזם נשי, אז יאללה, כיסויי ראש ומשטרת צניעות כמו באירן, זה כבר קיים בישראל והפלא ופלא על ידי מי?

אתם לא רק תהרגו הומוסקסואלים ולסביות, אני לא אתפלא אם תשרפו אותם על המוקד או תסקלו אותם למוות כמו באירן, ואם אתה לא חושב שרפרפתי בארכיון והצצתי למודעות בנוגע למצעד הגאווה וראיתי את הדעה הכללית על ידי כמו "טהורי רוח השם", אתה טועה, פרס של כמה אלפי שקלים על הריגת הומו, מצחיק כי כרגיל יש לא מעט רבנים שהם בעצמם לא טלית שכולת תכלת ועסוקים באהבת גברים.

"השמאלנים ישרפו בתי כנסת ובנייני דת בדומה לקומוניסטים בתקופת לנין-סטאלין ."

השמאל שלט מקום המדינה עד המהפך ב-1977, ומשם שלט עוד כמה פעמים, איפה שריפת בתי הכנסת על ידי הממשלה? ולא, בית הכנסת בגוש קטיף הוא ממש לא דוגמה. ::)

Aaron

• אורח
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 14, 2007, 20:20:00 »

טמטום מוחלט .

בוא נראה :
סוציאליסטים check
אנטי דתיים check
גזענים check
תמיכה ברודנות check
--

יש כמה מושגים שונים שמשוייכים לפשיזם, השתמשתם בפשטות המילה פשיזם אז פניתי למקור המקורי, איטליה ומוסוליני, הנאציזם לא היה אנטי דתי לחלוטין אלא הסתמך בין היתר על סמלים ומנהגים פנאגים שהתקיימו לפני השתלטות הנצרות, שנראתה כדת ממקור יהודי,אחרי הכל ישו היה יהודי, למרות שעשו שימוש מוקדם בנצרות כדי להשיג תומכים,  הדתות המונואיסטיות הן לא הדתות היחידות שקיימות והתקיימו באירופה.

איטליה של מוסוליני לא הייתה אנטי דתית לחלוטין, עובדה שהמיעוט הפרוסתטנטי היה נרדף על ידי הקתולים, למשל סגירה של כל הכנסיות ושמירה על רוב קתולי.

אתם עונים לפחות לחצי הקריטריונים.

--

אתם לא אנטי פמיניסטים, אל תצחיק אותי, היהדות ברובה היא אנטי פמיניסטית, ואני לא מדבר על הפמיניזים הקיצוני המודרני שהוא רק שוביניזם נשי, אז יאללה, כיסויי ראש ומשטרת צניעות כמו באירן, זה כבר קיים בישראל והפלא ופלא על ידי מי?

אתם לא רק תהרגו הומוסקסואלים ולסביות, אני לא אתפלא אם תשרפו אותם על המוקד או תסקלו אותם למוות כמו באירן, ואם אתה לא חושב שרפרפתי בארכיון והצצתי למודעות בנוגע למצעד הגאווה וראיתי את הדעה הכללית על ידי כמו "טהורי רוח השם", אתה טועה, פרס של כמה אלפי שקלים על הריגת הומו, מצחיק כי כרגיל יש לא מעט רבנים שהם בעצמם לא טלית שכולת תכלת ועסוקים באהבת גברים.

"השמאלנים ישרפו בתי כנסת ובנייני דת בדומה לקומוניסטים בתקופת לנין-סטאלין ."

השמאל שלט מקום המדינה עד המהפך ב-1977, ומשם שלט עוד כמה פעמים, איפה שריפת בתי הכנסת על ידי הממשלה? ולא, בית הכנסת בגוש קטיף הוא ממש לא דוגמה. ::)
תראה איך אתה בכוח מכניס לנו מילים לפה. אתה קובע בשבילנו מה נעשה "תהרגו הומואים, תגרשו וכו". איזה משטרת צניעות? כל אחד יעשה בדת שלו מה שהוא רוצה. לא תהייה כפייה דתית.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 14, 2007, 20:37:10 »
"יש כמה מושגים שונים שמשוייכים לפשיזם, השתמשתם בפשטות המילה פשיזם אז פניתי למקור המקורי, איטליה ומוסוליני"
לא ממש הבנתי את הנ"ל .

"הנאציזם לא היה אנטי דתי לחלוטין אלא הסתמך בין היתר על סמלים ומנהגים פנאגים שהתקיימו לפני השתלטות הנצרות, שנראתה כדת ממקור יהודי,אחרי הכל ישו היה יהודי, למרות שעשו שימוש מוקדם בנצרות כדי להשיג תומכים,  הדתות המונואיסטיות הן לא הדתות היחידות שקיימות והתקיימו באירופה."
אין קשר בין לקיחת סמלים דתיים להתנגדות לדת, הנאציזם היא אידיאולוגיה אנטי דתית מובהקת, שדוגלת בלאומנות ומטיריאליזם, הפאגאניות שניכרה בתרבות שהנאציזם יצר נבעה מההתנגדות העמוקה לדת הנוצרית ששמה את הפאגאניות לאויב . כנסיית השטן, "כנסיה" שהוקמה ב1966 ע"י אתאיסטים אשר "סגדו" לשטן כביכול, אך למעשה הם יצרו "דת" (כמו ה"דת" הקומוניסטית) אתאיסטית הדוגלת באגרסיביות ובמימוש הרעיון של "החזק שולט" ולקיחת דמויות דתיות של הנצרות, במקרה הזה, השטן, ככלי למחאה על הנצרות ובעצם על ההפך המוחלט של הנצרות (שטן=רוע, ישו=טוב) כביכול, בדיוק כמו הנאציזם .

"אתם לא אנטי פמיניסטים, אל תצחיק אותי, היהדות ברובה היא אנטי פמיניסטית, ואני לא מדבר על הפמיניזים הקיצוני המודרני שהוא רק שוביניזם נשי, אז יאללה, כיסויי ראש ומשטרת צניעות כמו באירן, זה כבר קיים בישראל והפלא ופלא על ידי מי?"
אנחנו לא אנטי-פמיניסטים מהסיבה הפשוטה שאנחנו ננהיג דמוקרטיה מאחר ורוב העם ירצה זאת, והיהדות אינה אנטי פימינסטית, כיום כל אישה יהודיה דתיה עובדת (בעיקר נשים חרדיות, שמפרנסות את הבעל), מקבלות זכויות מלאות ומקבלות ביטאון שווה בכל החברה הדתית על כל גווניה .
ואנחנו גם לא ננהיג משטרת צניעות וכיסויי ראש, שוב אתה דמגוג ומשווה אותנו לאסלאם השיעי באיראן, איזה גועל נפש, אני בטוח שאתה כ"כ מתוסכל כאשר אתה רואה את כל הטיעונים שלך נכשלים ומופרכים פעם אחר פעם, אז מה הפיתרון שלך? לצאת למתקפה דמגוגית לא מבוססת, חה .

"אתם לא רק תהרגו הומוסקסואלים ולסביות, אני לא אתפלא אם תשרפו אותם על המוקד או תסקלו אותם למוות כמו באירן, ואם אתה לא חושב שרפרפתי בארכיון והצצתי למודעות בנוגע למצעד הגאווה וראיתי את הדעה הכללית על ידי כמו "טהורי רוח השם", אתה טועה, פרס של כמה אלפי שקלים על הריגת הומו, מצחיק כי כרגיל יש לא מעט רבנים שהם בעצמם לא טלית שכולת תכלת ועסוקים באהבת גברים."
אין ביהדות שריפה על המוקד, ואנחנו לא נהרוג הומואים, די כבר לבלבל את השכל, אתה קובע לנו מה אנחנו נעשה ? איזה יופי, אולי גם תחליף את חיים בן פסח, תמחוק את שמו של כהנא מדפי ההיסטוריה ותרשום את שלך, באמת שכבר נמאס ממך, באת לכאן וכבר על הכותרת של האשכול שפתחת היה ניכר זילזול והתנשאות, ואח"כ אתה נוהג במדיניות של "הכל עובר עליך וקקי בידיך", אתה לא מסוגל לענות לטענה כמו בן אדם אלא רק להתחמק, לקבוע לנו את האידיאולוגיה שלנו ואז לקבוע מה היהדות אומרת, ואני בטוח שאין לך ולו שמץ קל על היהדות, ולכן אתה אגנוסטי, אגנוסטים הם אנשים חלשי אופי שלא מסוגלים להחליט בשביל עצמם, אז הם משאירים דברים כפי שהם . אתה אפילו לא יודע להתווכח אלא רק להשתלח בנו, ואז להביא "עובדות", שהן בד"כ נכון, אבל אין להן ולו קשר קל לוויכוח, באמת שזה עצוב .

"השמאל שלט מקום המדינה עד המהפך ב-1977, ומשם שלט עוד כמה פעמים, איפה שריפת בתי הכנסת על ידי הממשלה? ולא, בית הכנסת בגוש קטיף הוא ממש לא דוגמה"
א.השמאל של אז הוא לא השמאל של היום .
ב.רוב השמאל של היום הוא סוציאל דמוקרט עד קומוניזם, שני אידיאולוגיות כלכליות-מדיניות אשר יש בהן שנאה לדת .
ג.גם הימין שלט מ1977 (חוץ משלטונו המסריח של רעבין), האם הימין ה"פאשיסטי" היה רודני ? זרק אתכם לכלא ? שרף הומואים ?
ד.השמאל אשם בשריפת בית הכנסת בגוש קטיף, אכן כן .
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2007, 20:37:57 על ידי אֹהד »

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 14, 2007, 20:51:18 »
אולי תפסיקו לענות לנכה הזה? הוא טרול מפגר.
טארן,אתה מוכן בבקשה לסתום את הפה שלך ולא להסיט את הדיון לנושא שונה,תודה רבה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2007, 09:25:27 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 14, 2007, 21:08:01 »
הפעם דווקא כן חכמולוג אחד

בולשיביק הוא קומוניסט ככה נקראו הקומוניסטים הראשונים המילה בנויה ברוסית(אני יודע רוסית)
בולשה זה יותר ו ביק זה סתם קישור כמו להגיד אחד שמחרטט זה חרטתן

אז כאילו מה שהיה שזה היה דמוקרטי(כיביכול) ובשבילהם זה היה יותר אז אפשר להגיד שבולשיביקים זה "יותרים"(כן נשמע טיפשי אבל ככה זה)

אז אני לא מנסה להעליב או משהו אבל אתה שמאלן מטומטם נקודה.
תגיד מה שאתה רוצה אבל הודעותך מדברות בשם עצמם
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 14, 2007, 21:12:40 »
"יש כמה מושגים שונים שמשוייכים לפשיזם, השתמשתם בפשטות המילה פשיזם אז פניתי למקור המקורי, איטליה ומוסוליני"
לא ממש הבנתי את הנ"ל .

"הנאציזם לא היה אנטי דתי לחלוטין אלא הסתמך בין היתר על סמלים ומנהגים פנאגים שהתקיימו לפני השתלטות הנצרות, שנראתה כדת ממקור יהודי,אחרי הכל ישו היה יהודי, למרות שעשו שימוש מוקדם בנצרות כדי להשיג תומכים,  הדתות המונואיסטיות הן לא הדתות היחידות שקיימות והתקיימו באירופה."
אין קשר בין לקיחת סמלים דתיים להתנגדות לדת, הנאציזם היא אידיאולוגיה אנטי דתית מובהקת, שדוגלת בלאומנות ומטיריאליזם, הפאגאניות שניכרה בתרבות שהנאציזם יצר נבעה מההתנגדות העמוקה לדת הנוצרית ששמה את הפאגאניות לאויב . כנסיית השטן, "כנסיה" שהוקמה ב1966 ע"י אתאיסטים אשר "סגדו" לשטן כביכול, אך למעשה הם יצרו "דת" (כמו ה"דת" הקומוניסטית) אתאיסטית הדוגלת באגרסיביות ובמימוש הרעיון של "החזק שולט" ולקיחת דמויות דתיות של הנצרות, במקרה הזה, השטן, ככלי למחאה על הנצרות ובעצם על ההפך המוחלט של הנצרות (שטן=רוע, ישו=טוב) כביכול, בדיוק כמו הנאציזם .

"אתם לא אנטי פמיניסטים, אל תצחיק אותי, היהדות ברובה היא אנטי פמיניסטית, ואני לא מדבר על הפמיניזים הקיצוני המודרני שהוא רק שוביניזם נשי, אז יאללה, כיסויי ראש ומשטרת צניעות כמו באירן, זה כבר קיים בישראל והפלא ופלא על ידי מי?"
אנחנו לא אנטי-פמיניסטים מהסיבה הפשוטה שאנחנו ננהיג דמוקרטיה מאחר ורוב העם ירצה זאת, והיהדות אינה אנטי פימינסטית, כיום כל אישה יהודיה דתיה עובדת (בעיקר נשים חרדיות, שמפרנסות את הבעל), מקבלות זכויות מלאות ומקבלות ביטאון שווה בכל החברה הדתית על כל גווניה .
ואנחנו גם לא ננהיג משטרת צניעות וכיסויי ראש, שוב אתה דמגוג ומשווה אותנו לאסלאם השיעי באיראן, איזה גועל נפש, אני בטוח שאתה כ"כ מתוסכל כאשר אתה רואה את כל הטיעונים שלך נכשלים ומופרכים פעם אחר פעם, אז מה הפיתרון שלך? לצאת למתקפה דמגוגית לא מבוססת, חה .

"אתם לא רק תהרגו הומוסקסואלים ולסביות, אני לא אתפלא אם תשרפו אותם על המוקד או תסקלו אותם למוות כמו באירן, ואם אתה לא חושב שרפרפתי בארכיון והצצתי למודעות בנוגע למצעד הגאווה וראיתי את הדעה הכללית על ידי כמו "טהורי רוח השם", אתה טועה, פרס של כמה אלפי שקלים על הריגת הומו, מצחיק כי כרגיל יש לא מעט רבנים שהם בעצמם לא טלית שכולת תכלת ועסוקים באהבת גברים."
אין ביהדות שריפה על המוקד, ואנחנו לא נהרוג הומואים, די כבר לבלבל את השכל, אתה קובע לנו מה אנחנו נעשה ? איזה יופי, אולי גם תחליף את חיים בן פסח, תמחוק את שמו של כהנא מדפי ההיסטוריה ותרשום את שלך, באמת שכבר נמאס ממך, באת לכאן וכבר על הכותרת של האשכול שפתחת היה ניכר זילזול והתנשאות, ואח"כ אתה נוהג במדיניות של "הכל עובר עליך וקקי בידיך", אתה לא מסוגל לענות לטענה כמו בן אדם אלא רק להתחמק, לקבוע לנו את האידיאולוגיה שלנו ואז לקבוע מה היהדות אומרת, ואני בטוח שאין לך ולו שמץ קל על היהדות, ולכן אתה אגנוסטי, אגנוסטים הם אנשים חלשי אופי שלא מסוגלים להחליט בשביל עצמם, אז הם משאירים דברים כפי שהם . אתה אפילו לא יודע להתווכח אלא רק להשתלח בנו, ואז להביא "עובדות", שהן בד"כ נכון, אבל אין להן ולו קשר קל לוויכוח, באמת שזה עצוב .

"השמאל שלט מקום המדינה עד המהפך ב-1977, ומשם שלט עוד כמה פעמים, איפה שריפת בתי הכנסת על ידי הממשלה? ולא, בית הכנסת בגוש קטיף הוא ממש לא דוגמה"
א.השמאל של אז הוא לא השמאל של היום .
ב.רוב השמאל של היום הוא סוציאל דמוקרט עד קומוניזם, שני אידיאולוגיות כלכליות-מדיניות אשר יש בהן שנאה לדת .
ג.גם הימין שלט מ1977 (חוץ משלטונו המסריח של רעבין), האם הימין ה"פאשיסטי" היה רודני ? זרק אתכם לכלא ? שרף הומואים ?
ד.השמאל אשם בשריפת בית הכנסת בגוש קטיף, אכן כן .

יש סוגים שונים של פשיזם שהונהגו בהיסטוריה, אך שמתכוונים לפשיזם בדרך כלל הכוונה לאיטליה של שנות ה-20 וה-30.

--
אמונה פאגנית היא דת לכל דבר, לדוגמא הדרוידים הקלטים, נדמה שהמאפיינים של דת בשבילכם זה אמונה באל אחד, אחרת זאת לא דת אלא כת.

--
"מהסיבה הפשוטה שאנחנו ננהיג דמוקרטיה", דבר ראשון יש לכם פחות ממה, 50 איש? אני מניח שחצי הם ילדודס שחושבים שצעקות מוות לערבים זה IN, חלק בטח לא רק לא ישראלים, אלא אנשים שהתפיסה שלהם של ישראל שונה לחלוטין מהמציאות כיום, ליהדות ארצות הברית במיוחד, משם נובעים כל הכהניסטים והבן פסחיים.

--
"משטרת צניעות וכיסויי ראש", סליחה, אבל תתפלא לשמוע על עלילות כנופיית הצניעות שמבלה את רוב זמנה בהשחתה של חנויות, ממודעות "פרובוקטיביות" לחנויות בגדים, אני חושב שזה נקרא צנעת השם או צנעת הפרט, כך זה התחיל באירן עד אשר הקימו שם משטרת צניעות מיוחדת של אנשי דת כדי להטריד אלפי אזרחים יום יום על שהראו מרפק או בוהן.
--

אם אתה רוצה אני יכול ללכת לרפרף ולמצוא את כל הלכלוך בנוגע להרג ומצעד הגאווה בירושלים.

"אגנוסטים הם אנשים חלשי אופי", בניגוד לזומבים שמתוכנתים על ידי רבנים ואנשי דת מגיל צעיר כמו רובוטים בשר ודם,  אירוניה שאתם תקראו לאגנוסטי חלש אופי, אני לא שם את כל קיומי על חודו של אל סאדיסט שנהנה מסבל יומיומי, אבל זה רק אני.

אני שוב שואל מאתמול בנוגע לציטוט של שורות ספציפיות, הוספת פקודת quote לפני ואחרי כל שורה שאני מעוניין לצטט?

--

א.השמאל של אז הוא לא השמאל של היום . - ועדיין אתם מלכלכים על אותו שמאל אהוב, אלטלנה, לא אותו שמאל אבל אותו יחס
ב.רוב השמאל של היום הוא סוציאל דמוקרט עד קומוניזם, שני אידיאולוגיות כלכליות-מדיניות אשר יש בהן שנאה לדת . - שוב יחס גורר יחס, השנאה נובעת מהשנאה ההיסטורית של קנאי דת
ג.גם הימין שלט מ1977 (חוץ משלטונו המסריח של רעבין), האם הימין ה"פאשיסטי" היה רודני ? זרק אתכם לכלא ? שרף הומואים ? - הימין שעלה ב-77 לא מתקרב לתנועת "כך" לא בקיצוניות ולא במעשים, ועובדה שהימין היה ברובו חילוני, החוקה היא לא התנ"ך, ותודה לאל על זה  ::)
ד.השמאל אשם בשריפת בית הכנסת בגוש קטיף, אכן כן - איך לא ראיתי את זה בא... ואני חשבתי שברגע שכל דברי הקודש מוצאים מבית כנסת הוא כבר לא נחשב לקדוש, שקר וכזב?