"יש כמה מושגים שונים שמשוייכים לפשיזם, השתמשתם בפשטות המילה פשיזם אז פניתי למקור המקורי, איטליה ומוסוליני"
לא ממש הבנתי את הנ"ל .
"הנאציזם לא היה אנטי דתי לחלוטין אלא הסתמך בין היתר על סמלים ומנהגים פנאגים שהתקיימו לפני השתלטות הנצרות, שנראתה כדת ממקור יהודי,אחרי הכל ישו היה יהודי, למרות שעשו שימוש מוקדם בנצרות כדי להשיג תומכים, הדתות המונואיסטיות הן לא הדתות היחידות שקיימות והתקיימו באירופה."
אין קשר בין לקיחת סמלים דתיים להתנגדות לדת, הנאציזם היא אידיאולוגיה אנטי דתית מובהקת, שדוגלת בלאומנות ומטיריאליזם, הפאגאניות שניכרה בתרבות שהנאציזם יצר נבעה מההתנגדות העמוקה לדת הנוצרית ששמה את הפאגאניות לאויב . כנסיית השטן, "כנסיה" שהוקמה ב1966 ע"י אתאיסטים אשר "סגדו" לשטן כביכול, אך למעשה הם יצרו "דת" (כמו ה"דת" הקומוניסטית) אתאיסטית הדוגלת באגרסיביות ובמימוש הרעיון של "החזק שולט" ולקיחת דמויות דתיות של הנצרות, במקרה הזה, השטן, ככלי למחאה על הנצרות ובעצם על ההפך המוחלט של הנצרות (שטן=רוע, ישו=טוב) כביכול, בדיוק כמו הנאציזם .
"אתם לא אנטי פמיניסטים, אל תצחיק אותי, היהדות ברובה היא אנטי פמיניסטית, ואני לא מדבר על הפמיניזים הקיצוני המודרני שהוא רק שוביניזם נשי, אז יאללה, כיסויי ראש ומשטרת צניעות כמו באירן, זה כבר קיים בישראל והפלא ופלא על ידי מי?"
אנחנו לא אנטי-פמיניסטים מהסיבה הפשוטה שאנחנו ננהיג דמוקרטיה מאחר ורוב העם ירצה זאת, והיהדות אינה אנטי פימינסטית, כיום כל אישה יהודיה דתיה עובדת (בעיקר נשים חרדיות, שמפרנסות את הבעל), מקבלות זכויות מלאות ומקבלות ביטאון שווה בכל החברה הדתית על כל גווניה .
ואנחנו גם לא ננהיג משטרת צניעות וכיסויי ראש, שוב אתה דמגוג ומשווה אותנו לאסלאם השיעי באיראן, איזה גועל נפש, אני בטוח שאתה כ"כ מתוסכל כאשר אתה רואה את כל הטיעונים שלך נכשלים ומופרכים פעם אחר פעם, אז מה הפיתרון שלך? לצאת למתקפה דמגוגית לא מבוססת, חה .
"אתם לא רק תהרגו הומוסקסואלים ולסביות, אני לא אתפלא אם תשרפו אותם על המוקד או תסקלו אותם למוות כמו באירן, ואם אתה לא חושב שרפרפתי בארכיון והצצתי למודעות בנוגע למצעד הגאווה וראיתי את הדעה הכללית על ידי כמו "טהורי רוח השם", אתה טועה, פרס של כמה אלפי שקלים על הריגת הומו, מצחיק כי כרגיל יש לא מעט רבנים שהם בעצמם לא טלית שכולת תכלת ועסוקים באהבת גברים."
אין ביהדות שריפה על המוקד, ואנחנו לא נהרוג הומואים, די כבר לבלבל את השכל, אתה קובע לנו מה אנחנו נעשה ? איזה יופי, אולי גם תחליף את חיים בן פסח, תמחוק את שמו של כהנא מדפי ההיסטוריה ותרשום את שלך, באמת שכבר נמאס ממך, באת לכאן וכבר על הכותרת של האשכול שפתחת היה ניכר זילזול והתנשאות, ואח"כ אתה נוהג במדיניות של "הכל עובר עליך וקקי בידיך", אתה לא מסוגל לענות לטענה כמו בן אדם אלא רק להתחמק, לקבוע לנו את האידיאולוגיה שלנו ואז לקבוע מה היהדות אומרת, ואני בטוח שאין לך ולו שמץ קל על היהדות, ולכן אתה אגנוסטי, אגנוסטים הם אנשים חלשי אופי שלא מסוגלים להחליט בשביל עצמם, אז הם משאירים דברים כפי שהם . אתה אפילו לא יודע להתווכח אלא רק להשתלח בנו, ואז להביא "עובדות", שהן בד"כ נכון, אבל אין להן ולו קשר קל לוויכוח, באמת שזה עצוב .
"השמאל שלט מקום המדינה עד המהפך ב-1977, ומשם שלט עוד כמה פעמים, איפה שריפת בתי הכנסת על ידי הממשלה? ולא, בית הכנסת בגוש קטיף הוא ממש לא דוגמה"
א.השמאל של אז הוא לא השמאל של היום .
ב.רוב השמאל של היום הוא סוציאל דמוקרט עד קומוניזם, שני אידיאולוגיות כלכליות-מדיניות אשר יש בהן שנאה לדת .
ג.גם הימין שלט מ1977 (חוץ משלטונו המסריח של רעבין), האם הימין ה"פאשיסטי" היה רודני ? זרק אתכם לכלא ? שרף הומואים ?
ד.השמאל אשם בשריפת בית הכנסת בגוש קטיף, אכן כן .