כתב נושא: שמתם לב לסיקור המועט על הפרמרייז בליכוד?  (נקרא 7180 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני לא יודע למה,אולי זה בגלל שזה צפוי מי יזכה ואולי זה בגלל שהתקשורת השמאלנית לא מתעניינת במפלגה ה"ימנית" הזאת.
אני עקבתי אחרי הפרמרייז בעבודה,וידעתי כבר שבוע מראש על התאריך המדויק שלו.
אבל בליכוד? ידעתי רק אתמול בלילה.
כבר שבוע לפני הפרמרייז בעבודה היו מלא כותרות (ראשיות יש לציין) של ניתוחי החברה,ניתוחי הסקרים,סיקור המועמדים ועוד.

אבל עכשיו? 2-3 כתבות על הפחד של ביבי,וזהו.
בפרמרייז בעבודה כל היום הכתבה הראשית באתרים כגון YNET מסן ווואלה (שמאלנים) הייתה על הפרמרייז.
ועכשיו? כתבה משנית שמתעדכנת פעם בשעתיים.

Aaron

• אורח
שמתם לב לסיקור המועט על הפרמרייז בליכוד?
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 14, 2007, 14:00:45 »
ואם כבר יש סיקור אז הוא רק על ביבי. תראה ב NRG, תוקעים לך תמונה שלו בדף הראשי. השמאלנים לא מפחדים מהליכוד כי הם יודעים שזאת מפלגה שמאלנית.

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 14, 2007, 14:07:40 »
תקשורת שמאלנית..
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

עז77

• אורח
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 14, 2007, 15:46:17 »
דווקא במקרה הזה כמה שפחות סיקור יותר טוב,
המטרה היא לשמור על האדישות הכללית ובכך לתת יתרון לגרעין המצביעים של מנהיגות יהודית,
סיקור נרחב עלול להביא מצביעי מרכז בוגדניים שבמידה אחרת היו "שוכחים" מזה לגמרי,

תאמינו או לא, זה טוב לנו איך שזה עכשיו  ^-^

מנותק ליעד

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא חי!!!
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 14, 2007, 22:42:21 »
תיקשורת=תשקורת
רבנו שאג בקול גדול "אין שום יאוש בעולם כלל!"(רבי נחמן)

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 15, 2007, 12:08:36 »
צודק, גם אני שמתי לב.
הפריימריז בעבודה היה מאוד מסוקר אז חשבתי שגם זה שבליכוד יהיה, אך זה לא קרה.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 15, 2007, 13:08:34 »
צודק, גם אני שמתי לב.

אולי מפני שחוץ מקומץ תמהוני שחשב שהוא הולך לסחוף את הליכוד כולם ידעו שביבי יביס את הכוכב העולה פייגלין? בעוד העבודה המועמדים היו קצת יותר רציניים, חוץ מהשפם...

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 15, 2007, 17:29:44 »
צודק, גם אני שמתי לב.

אולי מפני שחוץ מקומץ תמהוני שחשב שהוא הולך לסחוף את הליכוד כולם ידעו שביבי יביס את הכוכב העולה פייגלין? בעוד העבודה המועמדים היו קצת יותר רציניים, חוץ מהשפם...
רבע מהקולות זה קומץ?

בטח שברק רציני, אחראי ישירות למלחמת לבנון השנייה.
ועמי איילון ההזוי משו.
ופרץ סתם פוליטיקאי טיפש שרק מפלגת שמאל יכולה להביא לעולם.

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 15, 2007, 18:22:39 »
ראיתי את הכתב של ערוץ 2 אמנון אברמוביץ השמאלני הזה שמכנה את פייגלין עלוקה שנדבקה לבנימין נתניהו..
פשוט גועל נפש לאן הגיע הטמטום אפילו כבוד לא נותנים לבנאדם בלי קשר לדעותיו..
באיזה זכות מותר לו להגיד דבר כזה?
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 15, 2007, 18:25:33 »
ראיתי את הכתב של ערוץ 2 אמנון אברמוביץ השמאלני הזה שמכנה את פייגלין עלוקה שנדבקה לבנימין נתניהו..
פשוט גועל נפש לאן הגיע הטמטום אפילו כבוד לא נותנים לבנאדם בלי קשר לדעותיו..
באיזה זכות מותר לו להגיד דבר כזה?

תתקן אותי אבל האם לא השמאלני הזה נפצע קשה ביום כיפור בתוך טנק? אז לתת לו תגית של שמאלני יענו  שונא ישראל ממש לא תקף, והוא שילם על זה חיצונית ונפשית כאחד..

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 15, 2007, 18:30:26 »
ציטוט
תתקן אותי אבל האם לא השמאלני הזה נפצע קשה ביום כיפור בתוך טנק? אז לתת לו תגית של שמאלני יענו  שונא ישראל ממש לא תקף, והוא שילם על זה חיצונית ונפשית כאחד..
תקן אותי אבל האם לא הימני "הקיצוני" חיים בן פסח והרב כהנא הי"ד פעלו למען האחים של בברית המועצות,אז לתת לו גישה של קיצוני ממש לא תקף,הם שילמו על זה חיצונית ונשפית.אמנון שיקר בתקשורת וטוען שפייגלין רוצה מדינת הלכה וגם דעותיו שמלאניות,לא כל מי שנפצע בצבא הוא ימני.הם שכל הזמן גינו את נתניהו(אני לא איש נתניהו) פתאום אוהבים אותו,כי הוא הכי פחות "קיצוני",זה ידוע שנתניהו יהיה ראש הממשלה,אנחנו נראה את ההשמצות.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2007, 18:34:14 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 15, 2007, 18:40:22 »
ציטוט
תקן אותי אבל האם לא הימני "הקיצוני" חיים בן פסח והרב כהנא הי"ד פעלו למען האחים של בברית המועצות,אז לתת לו גישה של קיצוני ממש לא תקף,הם שילמו על זה חיצונית ונשפית.אמנון שיקר בתקשורת וטוען שפייגלין רוצה מדינת הלכה וגם דעותיו שמלאניות,לא כל מי שנפצע בצבא הוא ימני.הם שכל הזמן גינו את נתניהו(אני לא איש נתניהו) פתאום אוהבים אותו,כי הוא הכי פחות "קיצוני",זה ידוע שנתניהו יהיה ראש הממשלה,אנחנו נראה את ההשמצות.

הבנתי... אז אתה משווה פעילות הומניטרית ופוליטית למלחמה בשדה הקרב ולפי איך שהוא נראה, כוויות בדרגה שלישית ומי יודע את ההשפעה שלהם, במיוחד העובדה שהוא מופיע על מסך הטלוויזיה.

מעניין שרוב הכהנסיטים לא בדיוק ששים להלחם באויב הערבי, הם מחכים לאותם שמאלנים לעשות את זה בעצמם, ואם אתם כן ששים, אז מה עוצר אתכם? כל כך קשה להוציא פיגוע ירי? או שישיבה ותקתוק בפורום על איך אתם הולכים להרוג ולחסל זה רק הכנה לאותו רגע מהולל?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 15, 2007, 18:54:42 »
ציטוט
הבנתי... אז אתה משווה פעילות הומניטרית ופוליטית למלחמה בשדה הקרב ולפי איך שהוא נראה, כוויות בדרגה שלישית ומי יודע את ההשפעה שלהם, במיוחד העובדה שהוא מופיע על מסך הטלוויזיה.

מעניין שרוב הכהנסיטים לא בדיוק ששים להלחם באויב הערבי, הם מחכים לאותם שמאלנים לעשות את זה בעצמם, ואם אתם כן ששים, אז מה עוצר אתכם? כל כך קשה להוציא פיגוע ירי? או שישיבה ותקתוק בפורום על איך אתם הולכים להרוג ולחסל זה רק הכנה לאותו רגע מהולל?
לא מעניין אותי מה דרגת פציעתו ומה היה עברו,אנחנו דיברנו על דעותיו הפוליטיות,אתה זה שהכנסת את העבר שלו ובאמת לא הבנתי מה זה קשור.

ציטוט
מעניין שרוב הכהנסיטים לא בדיוק ששים להלחם באויב הערבי, הם מחכים לאותם שמאלנים לעשות את זה בעצמם, ואם אתם כן ששים, אז מה עוצר אתכם? כל כך קשה להוציא פיגוע ירי? או שישיבה ותקתוק בפורום על איך אתם הולכים להרוג ולחסל זה רק הכנה לאותו רגע מהולל?[/
שוב "אתם ואתם" אין לי מושג מי זה" אתם",דבר אחד תבין אנחנו לא מפלגה ולכל אחד דעות משלו,אבל המאבק הוא אותו מאבק.לביתניים אתה במשך שלושה ימים או יומיים מתקתק בפורום,אתה לא יודע מה כל אחד עושה בחיים הפרטיים שלו וגם אנחנו לא יודעים מה אתה עושה.

ציטוט
אז אתה משווה פעילות הומניטרית ופוליטית למלחמה בשדה הקרב....
תתבייש זה נראה לך כמו פעילות פוליטית או הומינטרית?????????
יהדות ברית המועצות כמעט ושנעלמה בגלל הקומניזם שהביאה להם מן שואה רוחנית וגם שואה פיזית מצד הנאצים יש"ו בזמן השואה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2007, 19:10:46 על ידי איתן »

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 15, 2007, 19:15:43 »
ציטוט

לא מעניין אותי מה דרגת פציעתו ומה היה עברו,אנחנו דיברנו על דעותיו הפוליטיות,אתה זה שהכנסת את העבר שלו ובאמת לא הבנתי מה זה קשור.

ציטוט
מעניין שרוב הכהנסיטים לא בדיוק ששים להלחם באויב הערבי, הם מחכים לאותם שמאלנים לעשות את זה בעצמם, ואם אתם כן ששים, אז מה עוצר אתכם? כל כך קשה להוציא פיגוע ירי? או שישיבה ותקתוק בפורום על איך אתם הולכים להרוג ולחסל זה רק הכנה לאותו רגע מהולל?[/
שוב "אתם ואתם" אין לי מושג מי זה" אתם",דבר אחד תבין אנחנו לא מפלגה ולכל אחד דעות משלו,אבל המאבק הוא אותו מאבק.לביתניים אתה במשך שלושה ימים או יומיים מתקתק בפורום,אתה לא יודע מה כל אחד עושה בחיים הפרטיים שלו וגם אנחנו לא יודעים מה אתה עושה.

ציטוט
יהדות ברית המועצות כמעט ושנעלמה בגלל הקומניזם שהביאה להם מן שואה רוחנית וגם שואה פיזית מצד הנאצים יש"ו בזמן השואה.

בוודאי שזו פעילות פוליטית, בתור קרש קפיצה, הרי אלה המתלוננים הכי הרבה על הגויים הרוסיים שהגיעו, כדבריהם, הם...?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 15, 2007, 19:26:53 »
ציטוט

ציטוט

ציטוט

בוודאי שזו פעילות פוליטית, בתור קרש קפיצה, הרי אלה המתלוננים הכי הרבה על הגויים הרוסיים שהגיעו, כדבריהם, הם...?
ממש לא פעילות פוליטית,אולי אתה רואה את זה ככה.לא יודע מי זה אלה ונכון יש פה את הבעיה של הרבה עולים גויים מברית המועצות וצריך לטפל בה,הרבה מהם רימו,אבל זה לא משנה את העובדה שכהנא הי"ד פעל ומסר את נפשו למען יהדות ברית המועצות ובאותו זמן הממסד הפקיר אותם ודאג לקשרי חוץ.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2007, 19:29:50 על ידי איתן »

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 16, 2007, 17:40:20 »
אמנון אברמוביץ נפצע בגלל בקבוק תבערה שזרק עליו ערבי אחד.