0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
האם אתה יכול לדמין בן אדם מי ישבת בכלא מעל 5 שנים מהחיים שלו בבית סוהר עם מוסלמים ושחורים? אנשים שחיים בישראל אולי לא ידעו מה שזה יאמר לשבת בבית סוהר עם ניגגארס. לא הייתי בעד ישראל עד שאני ראיתי את חיים בטלוויזיה. זה היה לפני חמש שנים ואני מעולם לא נעצרתי להקשיב לחיים מאז.
הלוואי יכולתי להבין עברית בלי השימוש של תוכנה. אני מקווה שאנחנו יכולים להשיג אולפן הולך עם כל אחד על האנגלית פורום של ג'טף. אני עומד ליפול ישן כל כך לילה טוב.
אני חי בסביבות חיים בן פסח. אני חי בחלק ניו יורק של המלכות.זה נורא כאן. יש מוסלמים בכל מקום. כולם מבאישים ויש לי סיבה אותם בעיה בקולג'. אותי ויהודים אחרים ממציאים סיפורים עליהם לנסות ומשיגים אותם לתוך בעיה. אני אזוז לישראל כאשר אני אגמור בית ספר ואוכל לתמוך בעצמי.
ציטוט של: downwithislam על אוגוסט 09, 2007, 11:09:12אני חי בסביבות חיים בן פסח. אני חי בחלק ניו יורק של המלכות.זה נורא כאן. יש מוסלמים בכל מקום. כולם מבאישים ויש לי סיבה אותם בעיה בקולג'. אותי ויהודים אחרים ממציאים סיפורים עליהם לנסות ומשיגים אותם לתוך בעיה. אני אזוז לישראל כאשר אני אגמור בית ספר ואוכל לתמוך בעצמי.חח רק עכשיו הבנתי שאתר אומר בחלק של המלכות שאתה מתכוון לרובע קווינס המפורסם לא מתרגמים שמות בעברית לא של אנשים וגם לא של מקומות, אני צודק בשן?