שונות > מה שבראש

ממש בושה!

<< < (4/4)

משה_77:

--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 03, 2007, 13:54:37 ---משה,אני מניח שהשאלה באה מתמימות,אבל השאלה הזאת הזכירה לי את סטיבן מאליק..

--- סוף ציטוט ---

מה מה מה?

אם מישהו פה התחרפן חבר'ה זה אתם..סליחה אבל עם כל הכבוד זה שאלה הכי לגיטימית שבנאדם יכול לשאול..מה קרה?!

אסור כבר לשאול שאלה ..בוא נראה מה שאלתי.."האם עז77 הוא חיים או מישהו שקרוב אליו?"..לא רואה בשאלה הזאת כל רע והיא לגטימית לחלוטין..זה שאיזה רוני מטומטם טען זאת לפני לא אומר שהושפעתי ממנו או משהו..אני רק רציתי לדעת את זה,זה הכל..

Aaron:

--- ציטוט של: moshe77 על אוגוסט 03, 2007, 17:21:45 ---
--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 03, 2007, 13:54:37 ---משה,אני מניח שהשאלה באה מתמימות,אבל השאלה הזאת הזכירה לי את סטיבן מאליק..

--- סוף ציטוט ---

מה מה מה?

אם מישהו פה התחרפן חבר'ה זה אתם..סליחה אבל עם כל הכבוד זה שאלה הכי לגיטימית שבנאדם יכול לשאול..מה קרה?!

אסור כבר לשאול שאלה ..בוא נראה מה שאלתי.."האם עז77 הוא חיים או מישהו שקרוב אליו?"..לא רואה בשאלה הזאת כל רע והיא לגטימית לחלוטין..זה שאיזה רוני מטומטם טען זאת לפני לא אומר שהושפעתי ממנו או משהו..אני רק רציתי לדעת את זה,זה הכל..

--- סוף ציטוט ---
אשכרה חשבת ש- 2000 ומשהו ההודעות שעז77 רשם בפורום הם של חיים בן פסח? זה נורמאלי? נראה לך שלחיים בן פסח יש זמן להתחיל לערוך סרטונים, ולכתוב בכינויים אחרים? יש לו תוכניות בטלויזיה בניו-יורק והוא מגייס כספים לתנועה, הוא נואם במקומות שונים. יש לו ארגון גדול בארה"ב. הטיעון שהעלת נראה לי כל כך חסר בסיס. אתה מפקפק בתנועתינו וזה חמור מאוד. לא אתה תקבע מה מותר ומה אסור לשאול בפורום.

Nanis:
ובכן,השאלה הייתה דבילית זה נכון.
אבל לפי דעתי לא היה נחוץ לצאת עליו...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה