שונות > מה שבראש
ממש בושה!
משה_77:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על אוגוסט 03, 2007, 02:29:15 ---א. אני לא עז77.
ב. אני מעולם לא פגשתי את עז77, ואין לי מושג איך הוא נראה. עז77 גר בארץ ישראל. לצערי הרב, אני גר בגלות הארורה בארה''ב.
ג. בסרטון שעז עשה על איך שגורשתי מא''י, אני לא מופיע. יש מישהו שמופיע עם כובע כאילו זה אני, אבל זה לא אני. לא רואים את פני כי זה לא אני.
ד. בסרטון על האיסלאם, אני נואם. שלחתי לעז את הנאום הזה דרך האינטרנט. גם הנאום המלא שלי נעשה לסרטון שנקרא "OUTTAKES FROM THE REAL ISLAM REVEALED". וגם זה נמצא בדף הבית של עז ביוטוב.
--- סוף ציטוט ---
אה..אבל למה בסרטון אין את הכתובית של הפורום?
אבטיח:
--- ציטוט של: moshe77 על אוגוסט 03, 2007, 02:23:27 ---
--- ציטוט של: אבטיח על אוגוסט 03, 2007, 02:20:28 ---אני לא יודע מה תחליטו לגבי משה 77, בקשר אליי אני סתם צחקתי :-[
--- סוף ציטוט ---
מה קרה לך אחי חח מזה מה יחליטו לגבי? מה צריכים להחליט לגבי? עשיתי משהו רע? ;D
--- סוף ציטוט ---
:-\
--- ציטוט ---אנחנו רואים בחומרה רבה וחוצפה בלתי רגילה את העלת הטיעון המגוחך הזה. הצעדים נשקלים בין המנהלים.
--- סוף ציטוט ---
משה_77:
--- ציטוט של: אבטיח על אוגוסט 03, 2007, 03:18:18 ---
--- ציטוט של: moshe77 על אוגוסט 03, 2007, 02:23:27 ---
--- ציטוט של: אבטיח על אוגוסט 03, 2007, 02:20:28 ---אני לא יודע מה תחליטו לגבי משה 77, בקשר אליי אני סתם צחקתי :-[
--- סוף ציטוט ---
מה קרה לך אחי חח מזה מה יחליטו לגבי? מה צריכים להחליט לגבי? עשיתי משהו רע? ;D
--- סוף ציטוט ---
:-\
--- ציטוט ---אנחנו רואים בחומרה רבה וחוצפה בלתי רגילה את העלת הטיעון המגוחך הזה. הצעדים נשקלים בין המנהלים.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
פחחח בסדר..לא עשיתי כל דבר רע..זה סתם אהרן הזה משעמם לו אני יודע ;D
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
משה, מה קורה לך ? אתה יצאת מדעתך ?!
מה, אתה מַטיל דופי בכולנוּ? אתה לא מתבייש?? כמה זמן אתה כבר פה, שאתה מרשה לעצמך לצאת בהצהרות בלתי-אחראיוֹת כאלה?? שלא לדבר על כך שזאת שטוּת גמוּרה שאין מגוחכת וּפְרועה ממנה!
פשוּט חוסר-בושה! אני שולח לך מסר.
כפי שאמרוּ לך, סוגייתך נדונה ונִשקלת כעת על-ידי המנהלים.
סבבתיק:
משה,אני מניח שהשאלה באה מתמימות,אבל השאלה הזאת הזכירה לי את סטיבן מאליק..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה