בטח "שניצחנו".ארגון קטן הוריד לנו את כושר ההרתעה,חיילים מקבלים ציוד לקוי(עוד משנות ה-90 אמרו שיהיה חוסר בציוד צבאי),80 אחוז ממהורגים(חיילים) הם באשמתנו,מאות אלפיי אזרחים נמלטו למרכז,חיזבאללה עדיין בדרום לבנון והאום עדיין בגבול."ניצחנו" שהצבא מפקיר את החיילים בשטח,וועדות חקירה שראש הממשלה וצה"ל עכשיו מנסים להסתיר את התוצאות שלהן.לא מדברים על כמה נהרגו וכמה נהרס אלא על שארגון קטן עשה לנו בית ספר.
אתם נשמעים לי כמו הנאום של אולמראט:"גם כשאנחנו מנצחים אנחנו בוכים...."
מדינה שלא יכולה להגן על עצמה ומזמינה לגבול שלה צבא זר היא לא יכולה להגן על האזרחים שלה.צה"ל אחרי מלחמת יום הכיפורים רק מפסיד.אני שוב אומר מה שהרווחנו במלחמה הוא שתוכנית הגירוש של אולמארט לא המשיכה,לפני המלחמה חיילים כבר התחילו להתאמן לגירוש נוסף אבל אז התחילה המלחמה.
אז מה בעצם חיזבאללה הרוויח במלחמה? שהוא שרד?
בראבו,על זה נאמר "עוד ניצחון כזה וגמרנו"
חיזבאללה לא השיג שום הישג התקפי אלא הגנתי-הוא שרד.
לא איבדנו שטחים,לא איבדנו כמות רבה של חיילים,ותודה לאל לא היה נזק כמו שהיה יכול לקרות אם טיל היה פוגע באיזור אסטרטגי.
אתה קורא לחיזבאללה ארגון קטן? לפי עדויות שקראתי הבני זונות האלה יודעים להלחם,הם למדו להלחם באיראן,והם לא סתם בריונים עם נשק כמו חמאס ופתח.
כמו כן במלחמה הזאת השתתפו מספר החיילים הקטן ביותר אי פעם במלחמות ישראל,ובזמן המלחמה העורף הלך לים.
המלחמה הייתה מעין מבצע צבאי גדול וכל אויב שלנו שלא מבין את זה מסתבך ובגדול.
זה למה אני כבר לא כל כך בטוח שכושר ההרתעה של הצבא ירד,אבל של הממשלה כן-הם יודעים שהממשלה שלנו לא תצא לעוד מלחמה כי היא אימפוטנטית.
אבל אם מלחמה תוכרז עלינו הם יצטרכו להתעמת עם צה"ל,ובעזרת השם להפסיד.