חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

ניקח את מדינתנו בחזרה - סרט חדש (27/07)

<< < (5/11) > >>

אֹהד:

--- ציטוט של: סבבתיק על יולי 29, 2007, 00:08:54 ---דקסטר,החרדים המתנגדים לקיומה של מדינת ישראל הם לרוב נטורי קרתא,זוהי קבוצה שחרדים סולדים ממנה
וכבר ענו לך למה הם לא משרתים בצבא

--- סוף ציטוט ---
הם סולדים מהם כי הם רוצים להשמיד את ישראל בנשק גרעיני, החרדים לא, הם פשוט רוצים לבטל את המדינה היהודית ובקשר לצבא, כמו שאמרתי, זה לא פיקניק .

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
1). לי יש יותר בעייה עם הדתיים-הלאומיים שמקבלים את האליטות ומשתפים פעולה איתן, וּבכך מכשירים את השרץ; עם אלה שמתנשקים וּמחבּקים את החיילים הבּאים לגרשם ושרים לַמגרשים "חייל, שוטר, אני אוהב אותך!"; עם אלה ממועצת פש"ע שחוסמים את אלה שמוכנים למסור את נפשם באמת על קידוש ה' ועל ערכיהם היהודיים כמו הנוער המדהים שהופיע במלוא-הדרו בעמונה, בעוד שהמשת"פים ממועצת פש"ע סובבו את האנשים שלנוּ בכפר מיימון ולא נתנוּ ל-30,000 איש לחסום בגופם את הגירוּש וּלהציל את בני הגוּש. לי יש בעייה עם אלה הרבה יותא מאשר עם החרדים. החרדים הם אנשי עקרונות אמיתיים – עקרונות היהדוּת. אלה דתיים אמיתיים שלא מסכימים להתפשר. הם בני-הברית שלנוּ הרבה יותר מהמזוייפים שמשתפים פעולה עם המִמסד עבוּר בצע כסף. את החבר'ה החרדים אני לפחות מבין. את הדו-פרצופיים של מועצת פש"ע אני באמת חושב שעקרונות לא מעניינים. אלה באמת עובדים את המִמסד וּמוכרים את העקרונות שלהם בעבור בצע כסף כפרוצות פוליטיות. האנשים האלה הם בדיחה בעיניי. בדיחה לא מצחיקה.

2). אני לא עשיתי צבא מסיבות רפואיות (כלומר הצבא לא קיבל אותי מסיבות רפואיות). אני בשבילך אזרח סוג ב'. תודה רבה לך, דקסטר.

אֹהד:
גם בשן היקר, אני אמרתי, שכל מי שלא שירת בצבא שלא עקב בעיה בריאותית צריך להחשב לאזרח סוג ב' .
הנה הציטוט :
לדעתי כל מי שלא שירת בצבא שלא עקב בעיה בריאותית וכדומה צריך להיות אזרח סוג ב' שכן הוא לא תרם למדינה .
 ;)

אולי הדתיים הממלכתיים לא ממש טובים, אבל הם מגנים על המדינה, עובדים ולא מתלוננים על הרבה דברים, וזה מה שמפריע לי אצל החרדים, שיעשו משהו בשביל המדינה שהם חיים בה, המדינה נותנת להם כ"כ הרבה והם לא מחזירים לה בכלל .

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: Dexter על יולי 29, 2007, 11:20:36 ---גם בשן היקר, אני אמרתי, שכל מי שלא שירת בצבא שלא עקב בעיה בריאותית צריך להחשב לאזרח סוג ב' .
הנה הציטוט :
לדעתי כל מי שלא שירת בצבא שלא עקב בעיה בריאותית וכדומה צריך להיות אזרח סוג ב' שכן הוא לא תרם למדינה .
 ;)

--- סוף ציטוט ---

אה, אוקיי. לא הבנתי את זה קודם. קבל תיקוּן.

--- ציטוט ---אולי הדתיים הממלכתיים לא ממש טובים, אבל הם מגנים על המדינה, עובדים ולא מתלוננים על הרבה דברים, וזה מה שמפריע לי אצל החרדים, שיעשו משהו בשביל המדינה שהם חיים בה, המדינה נותנת להם כ"כ הרבה והם לא מחזירים לה בכלל .
--- סוף ציטוט ---

לטעמי הם גורמים הרבה נזק למדינה בכך שהם מקבלים אותה, וּככל שהעם רואה כמה הם "מתחננים להתקבל" על האליטות, כך הוא מפתח שינאה גוברת-ועולה כלפיהם. לפחות זה מה שהמציאוּת מראה. לא היה גירוש מבני-ברק, מִמאה שערים וּמִקריית-ספר. ותאמין לי, גם לא יהיה. כי את החרדים מכבדים לפחות. הם אמינים ואנשי-עקרונות. איתם אי-אפשר לשחק משחקים. כי הם רציניים. העם מעריך אנשים כאלה. וּבצדק. לעומת זאת, הדתיים-הלאומיים איבדו מזמן את אמון העם. בגלל הדו-פרצופיוּת שלהם, ה"דאבּל-סטאנדרט" והמִשׂחק הכפוּל בַּניסיון העלוּב והפאתטי להתקבל על עולם האליטות השמאלני-מִמסדי וּבה-בעת לשחק בַּזירה הדתית, כאילו יש קשר בין שני העולמות. העם נטש אותם מזמן. והוא הוכיח את זה בתמיכה הגורפת בהינתקוּת, "למרות" כל ה"תרומה" שלהם לצבא, לממסד, למדינה, לאליטות, לחברה. משמע העם לא מעריך את זה, והוא לא קונה את המִשׂחק המזוייף שלהם. למרות הכל.
העם לא טיפש.

לגבי שילוּבם של חרדים בצבא, כבר ענוּ לך יותר מפעם אחת וּביותר מאשכול אחד.

אֹהד:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יולי 29, 2007, 11:37:30 ---
--- ציטוט של: Dexter על יולי 29, 2007, 11:20:36 ---גם בשן היקר, אני אמרתי, שכל מי שלא שירת בצבא שלא עקב בעיה בריאותית צריך להחשב לאזרח סוג ב' .
הנה הציטוט :
 ;)

--- סוף ציטוט ---

אה, אוקיי. לא הבנתי את זה קודם. קבל תיקוּן.

--- ציטוט ---אולי הדתיים הממלכתיים לא ממש טובים, אבל הם מגנים על המדינה, עובדים ולא מתלוננים על הרבה דברים, וזה מה שמפריע לי אצל החרדים, שיעשו משהו בשביל המדינה שהם חיים בה, המדינה נותנת להם כ"כ הרבה והם לא מחזירים לה בכלל .
--- סוף ציטוט ---

לטעמי הם גורמים הרבה נזק למדינה בכך שהם מקבלים אותה, וּככל שהעם רואה כמה הם "מתחננים להתקבל" על האליטות, כך הוא מפתח שינאה גוברת-ועולה כלפיהם. לפחות זה מה שהמציאוּת מראה. לא היה גירוש מבני-ברק, מִמאה שערים וּמִקריית-ספר. ותאמין לי, גם לא יהיה. כי את החרדים מכבדים לפחות. הם אמינים ואנשי-עקרונות. איתם אי-אפשר לשחק משחקים. כי הם רציניים. העם מעריך אנשים כאלה. וּבצדק. לעומת זאת, הדתיים-הלאומיים איבדו מזמן את אמון העם. בגלל הדו-פרצופיוּת שלהם, ה"דאבּל-סטאנדרט" והמִשׂחק הכפוּל בַּניסיון העלוּב והפאתטי להתקבל על עולם האליטות השמאלני-מִמסדי וּבה-בעת לשחק בַּזירה הדתית, כאילו יש קשר בין שני העולמות. העם נטש אותם מזמן. והוא הוכיח את זה בתמיכה הגורפת בהינתקוּת, "למרות" כל ה"תרומה" שלהם לצבא, לממסד, למדינה, לאליטות, לחברה. משמע העם לא מעריך את זה, והוא לא קונה את המִשׂחק המזוייף שלהם. למרות הכל.
העם לא טיפש.

לגבי שילוּבם של חרדים בצבא, כבר ענוּ לך יותר מפעם אחת וּביותר מאשכול אחד.

--- סוף ציטוט ---

לא בדיוק, בעיני רוב האנשים, הממלכתיים או הדתיים הלאומיים הם האנשים הכי אמינים והם העתיד של המדינה מאחר שהם בקרוב יהפכו לרוב. אני לא חושב שהם מנסים להתקבל לאליטות השמאלניות, ופה, לא אני זה שמכפיש ציבור שלם, שכן המסקנות שהסקת נתונות למחלוקת ואילו הדברים שאמרתי על החרדים הם עובדתיים .
אל תגיד ואל תעז להגיד לי שהדתיים שמאלניים, הרי זו בדיחה שנוגדת את עקרונות הדת ואתה יודע שהם מצביעים למפלגות כגון איחוד לאומי, שהרי המפלגה הזו היא מפלגה ניצית, ימנית, כמו כן, ניכרים בציבור הדתי את הנאמנות הכי גדולה לצבא ולכן הם אלו שהכי מתנגדים לסירוב פקודה, זה לא אומר שצריך להכפיש אותם .
אותם "דתיים" שמאלנים הם כמו פציפיסטים כהניסטים, כזה הוא הניגוד .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה