כתב נושא: אסור להפיץ שמועות כוזבות כאן!  (נקרא 4174 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אסור להפיץ שמועות כוזבות כאן!
« ב- : יולי 26, 2007, 01:37:21 »
כמה הבהרות לחברינו:

א. אנו לא מפרים חוקים בפורום הזה. כל עמדותינו הן אותן עמדות שבג''ץ אישר כשהם נתנו למפלגות של ברוך מרזל (חזית) ומכאל קליינר (חירות) לרוץ לכנסת. מאות מהסרטונים שלנו מופיעים אפילו בתפוז/פליקס, אתר מאוד שמאלני. אז אין שום בעיה משפטית כאן.

ב. שלום עכשיו לא פרצו לחשבון של בייקר או כל משתמש אחר. הם נרשמו עם השם "בייקר" עם דגש באות ב', אז זה היה חשבון שונה לגמרי. אחרי שבייקר פרש, הם כן נרשמו עם השם בייקר, הפעם בלי דגש כי הבייקר המקורי כבר לא היה נרשם פה. בטעות, חשבנו שזהו הבייקר האמיתי וזה גרם בלגן. אבל, הם לא פרצו לחשבון של בייקר או כל משתמש אחר.

ג. בייקר פרש מסיבה אישית. אינני יכול לפרט.

« עריכה אחרונה: יולי 27, 2007, 08:54:20 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אבטיח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אבטיח עם ביצים
מה שאבטיח כותב, לא נכון! אסור להפיץ שמועות כו
« להגיב #1 ב- : יולי 26, 2007, 01:43:39 »
אני מבקש סליחה מהגולשים. לא התכוונתי להפחיד אנשים. אם אני הוטעתי, או שקראתי לא נכון, אני שוב מתנצל בפעם השניה לפני חיים והפורום הקדוש הזה. קבלו את התנצלותי.
« עריכה אחרונה: יולי 26, 2007, 20:58:34 על ידי גם בשן וגם גלעד »
כהנא צדק!

מנותק אבטיח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אבטיח עם ביצים
מה שאבטיח כותב, לא נכון! אסור להפיץ שמועות כו
« להגיב #2 ב- : יולי 26, 2007, 01:44:35 »
-ציטוט-
חלילה זדון! אם שגיתי, אני מתנצל. ככה קראתי בפורום, חיים. אולי קראתי לא נכון. אני חושב שבחור בשם גם בשן וגם גלעד אמר שהחשבון שלו נפרץ, ולכן הסתמכתי על הדברים האלה.

לגבי סעיף א', אני יודע שהפורום סבבה ואני גם כהניסט הרבה שנים כבר. אבל המשטרה, שתראה פה תמונות של הרב כהנא ואת סמל המגן עם האגרוף, זה מספיק להם כדי להתלבש על יהודים טובים כמונו סתם כי בא להם ולהגיד שזה פורום של כ"ך. זה המצב בישראל, חיים. המשטרה חארות-שמאלנים בארץ.
בעזרת השם כשתגיע, אתה תראה בעצמך את ההתנכלות לכהניסטים בארץ במקום שתהיה לערבים.

תמסור לבייקר שהוא יהודי ואנחנו אוהבים אותו, ושיחזור ולא יתן לבוגדים להרגיש שהם ניצחו!
-----------------------------------------------------------------
« עריכה אחרונה: יולי 26, 2007, 21:00:14 על ידי גם בשן וגם גלעד »
כהנא צדק!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אבטיח, כמו שכתבתי באשכול האחר, אני מאמין לך ואני לא חושב שהתכוונת להפחיד אנשים. עכשיו אני רואה שאתה יהודי טוב עם כוונות טובות.

מנותק אבטיח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אבטיח עם ביצים
« להגיב #4 ב- : יולי 28, 2007, 22:21:01 »
למה בשן גלעד עורך לנו את ההודעות כל הזמן? זה לא פייר שאתה עושה בהודעות שלי ושל אחרים מה שאתה רוצה זה ניצול לרעה בכוח שלך ולא יפה  :(
אם אני כותב משהו לא טוב בבקשה תגיד לי ואני אשמח לשנות לבד
« עריכה אחרונה: יולי 28, 2007, 22:22:10 על ידי אבטיח »
כהנא צדק!

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 28, 2007, 22:57:32 »
למה בשן גלעד עורך לנו את ההודעות כל הזמן? זה לא פייר שאתה עושה בהודעות שלי ושל אחרים מה שאתה רוצה זה ניצול לרעה בכוח שלך ולא יפה  :(
אל תכעס על גם בשן, הוא רק מתקן שגיאות כתיב או בעיות בניסוח, שלכולנו או לרובנו יש מדי פעם.

מנותק אבטיח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אבטיח עם ביצים
« להגיב #6 ב- : יולי 28, 2007, 23:16:04 »
אל תכעס על גם בשן, הוא רק מתקן שגיאות כתיב או בעיות בניסוח, שלכולנו או לרובנו יש מדי פעם.

אבל אני לא ביקשתי שישכתבו את המילים שלי  :-\
כהנא צדק!

Aaron

• אורח
« להגיב #7 ב- : יולי 28, 2007, 23:23:30 »

זכותך לכתוב בלי שיערכו לך הודעות. אני אדבר עם גם בשן וגם גלעד. מכאן ואילך, כל הודעה שלא קשור לאשכול תמחק. תלונות על עריכה - מקומן בפורום משוב.

מנותק אבטיח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אבטיח עם ביצים
« להגיב #8 ב- : יולי 28, 2007, 23:50:34 »

זכותך לכתוב בלי שיערכו לך הודעות. אני אדבר עם גם בשן וגם גלעד. מכאן ואילך, כל הודעה שלא קשור לאשכול תמחק. תלונות על עריכה - מקומן בפורום משוב.

אתה צודק הסיבה שכתבתי כאן זה רק בגלל שכאן התחלתי לשים לב לזה וזה גרם לי לתחושה לא נעימה בכתיבה בפורום
« עריכה אחרונה: יולי 28, 2007, 23:51:08 על ידי אבטיח »
כהנא צדק!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #9 ב- : יולי 29, 2007, 13:29:21 »

אתה צודק הסיבה שכתבתי כאן זה רק בגלל שכאן התחלתי לשים לב לזה וזה גרם לי לתחושה לא נעימה בכתיבה בפורום

אבטיח, מסר.