עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
לינץ' בערבים בקריית-ים
אֵיתָן:
--- ציטוט של: SSN על אוגוסט 03, 2007, 01:06:32 ---אתם מתכוונים להגיד לי שאתם תומכים בתקיפה חסרת רחמים בשני ערבים שאחד מהם חייל?
אתם סתם שונאים כל ערבי, לא יושב לי בהיגיון למה שני אנשים שלא עשו כלום יחטפו מכות רצח ואתם תגידו "כל הכבוד".
טרור מנצחים בעזרת טרור? הצחקת אותי. אתה לא מזיז בקטנה לעולם האיסלאמו נאצי אם אתה דופק מכות לשני ערבים שלא עשו כלום.
--- סוף ציטוט ---
מי זה אתם?
SSN:
--- ציטוט של: איתן על אוגוסט 03, 2007, 01:13:10 ---
--- ציטוט של: SSN על אוגוסט 03, 2007, 01:06:32 ---אתם מתכוונים להגיד לי שאתם תומכים בתקיפה חסרת רחמים בשני ערבים שאחד מהם חייל?
אתם סתם שונאים כל ערבי, לא יושב לי בהיגיון למה שני אנשים שלא עשו כלום יחטפו מכות רצח ואתם תגידו "כל הכבוד".
טרור מנצחים בעזרת טרור? הצחקת אותי. אתה לא מזיז בקטנה לעולם האיסלאמו נאצי אם אתה דופק מכות לשני ערבים שלא עשו כלום.
--- סוף ציטוט ---
מי זה אתם?
--- סוף ציטוט ---
כל מי שהגיב לכתבה עם שיבוח והילול התוקפים.
Aaron:
--- סוף ציטוט ---
אתם יודע כמה הערבים בישראל תוקפים יהודים? הם אונסים נשים, גונבים רכוש, נוסעים ללא רישיון עם מכוניות גנובות, מחללים קברים יהודיים, תומכים באויב.
ממש אכפת לי שהרביצו לאיזה 2 ערבים...
SSN:
--- ציטוט של: אהרֹן על אוגוסט 03, 2007, 01:19:56 ---
--- סוף ציטוט ---
אתם יודע כמה הערבים בישראל תוקפים יהודים? הם אונסים נשים, גונבים רכוש, נוסעים ללא רישיון עם מכוניות גנובות, מחללים קברים יהודיים, תומכים באויב.
ממש אכפת לי שהרביצו לאיזה 2 ערבים...
--- סוף ציטוט ---
אם אלף ערבים תקפו יהודים חפים מפשע, זה אומר שלנו מותר לתקוף ערבים חפים מפשע? לתלות את אלה שתוקפים אותנו מבפנים, אבל שניים שלא עשו כלום לאף אחד, ואחד חייל למען השם, זה הצדקה?
אני לא אראה בחיים הצדקה לטרור שאנו חווים על ידי האיסלאם, ולהשתמש בטרור הזה בשביל המטרות הנעלות והאציליות שלנו ישחית אותנו בדיוק כמו השמאל.
אֹהד:
אין שום סיבה להלל את מבצעי ה"לינץ'", אתה צודק, אין לנו ולא אמור לנו להיות משהו אישי נגד ערבי ספיציפי כלשהו (חוץ מהמחבלים), אלא משהו נגדם כעם וכאויב .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה