עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

לינץ' בערבים בקריית-ים

<< < (3/5) > >>

Diversant:
כל הכבוד להם! אני גר באזור, ואני רואה הרבה כאלה ואני משתתף בכאלה אם חברים קוראים לי לצאת ולעזור להם.
הרבה ערבים באים למועדונים פה, להכיר בנות, או סתם להתלהב על ילדים יהודים פה, שיענו ערבים הרבה ויהודים יכול להיות 2-3 חבר'ה. אנחנו פשוט לא נותנים להם, בדרך כלל זה מתיחל במכות, ערבים מתחילים להתלהב עם סכין, ואז זה נמשך ככה...

IRON_MAN:
אל תתנו להם אפילו לדרוך שם רסקו אותם :knuppel2:

Diversant:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על אוגוסט 09, 2007, 21:04:15 ---אל תתנו להם אפילו לדרוך שם רסקו אותם :knuppel2:

--- סוף ציטוט ---
בדיוק!
"זכותינו לשמור על אדמתינו" ככה אנחנו אומרים להם כשהם שואלים בטמטום "למה?"

10:

--- ציטוט של: SSN על אוגוסט 03, 2007, 01:06:32 ---אתם מתכוונים להגיד לי שאתם תומכים בתקיפה חסרת רחמים בשני ערבים שאחד מהם חייל?

אתם סתם שונאים כל ערבי, לא יושב לי בהיגיון למה שני אנשים שלא עשו כלום יחטפו מכות רצח ואתם תגידו "כל הכבוד".

טרור מנצחים בעזרת טרור? הצחקת אותי. אתה לא מזיז בקטנה לעולם האיסלאמו נאצי אם אתה דופק מכות לשני ערבים שלא עשו כלום.

--- סוף ציטוט ---

מי אמר שהם לא עשו כלום? אני סקפטי לגבי הסיבה של ה"לינץ'", אבל סקפטי בנוגע לערבים "המסכנים"

זרטוסטרה:
שלום לכולם אני חבר חדש לא ידעתי שיש אתר שנושא בחובו את כל דעותיי אני שמח להיות חלק מכם ואני מקווה שעיני רבים יפקחו ויצטרפו אלינו אני מוכרח לציין שאני מתעב ערבים בכל ליבי לא את תתי האדם הפלסטינים מבחינתי הם יכולים להירקב בערים המטונפות שלהם אני דואג מבעיית ערביי ישראל מה עושים עם הנגע הזה?
מה עושים עם החולדות הללו?
מה עושים עם חיות האדם הללו?
פיתרון אחד יש לערבים פיתרון אחד ויחיד אך עם ישראל צריך להיות מאוחד בפתרון זה!
למה אנחנו לא רצים לכנסת? למה אין לי ייצוג בכנסת בניגוד לכל חלאות האדם שלהם יש עשרה מנדטים
למה לא עושים מפגשים?
אני רוצה להיות חבר בתנועה איך מצטרפים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה