חדשות ודיונים > דיון כללי

שאלה לגולשים הנכבדים כאן להנהלה וגם לחיים.

<< < (2/4) > >>

דוקא_כך:
שמאלנים יקבלו את כל חופש הביטוי שהם רוצים (בגבול הטעם הטוב).  אבל דעו שלמרות זאת הם לא יהיו חברים קבועים---רובם בורים ולא מסוגלים להתמודד בויכוח מסודר.  הם הרי לא יודעים שום דבר.  הם פשוט ירגישו את העליונות שלנו עליהם, ויעזבו.  בכל זאת, שיבואו, אולי על חלק מהם לא אבד הכלח, אולי ילמדו משהו, יתבגרו, יתפכחו...

בייקר:
אני אענה לך כאן ובעתיד אכתוב בפורום משוב כי אתה צודק,אבל התחלנו כאן.
נניח שאביא לכאן אוהד בית"ר ירושלים שהוא כהניסט ומצאנו אותו בפורום אוהדי בית"ר.אותו אוהד ירצה לדבר בפורום על בית"ר האם זה מותר מבחינתך?
שאלה נוספת נניח שאביא גולשת והיא תיתן מתכון לסופגניות בחנוכה האם זה בסדר מבחינתך?
שאלה נוספת האם מותר לפתוח כאן דיון על הריבית שקבע נגיד בנק ישראל עם כלכלן כי זה עניין כללי לכל הגולשים שחלקם משלם שכר דירה בדולרים ולכולם יש חסכונות או אוברדראפט.
כלומר מטרתי הרחבת מגוון הנושאים בפורום האם זה בסדר מבחינתך ומבחינת חיים?
אם המטרה היא הגדלת מספר הגולשים עלינו לפנות לכולם ולדבר על הכל.
אם גולש יפר את התקנון או יעשה בלגן עליו להמחק ולהחסם.

Aaron:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 27, 2006, 10:56:37 ---אני אענה לך כאן ובעתיד אכתוב בפורום משוב כי אתה צודק,אבל התחלנו כאן.
נניח שאביא לכאן אוהד בית"ר ירושלים שהוא כהניסט ומצאנו אותו בפורום אוהדי בית"ר.אותו אוהד ירצה לדבר בפורום על בית"ר האם זה מותר מבחינתך?
שאלה נוספת נניח שאביא גולשת והיא תיתן מתכון לסופגניות בחנוכה האם זה בסדר מבחינתך?
שאלה נוספת האם מותר לפתוח כאן דיון על הריבית שקבע נגיד בנק ישראל עם כלכלן כי זה עניין כללי לכל הגולשים שחלקם משלם שכר דירה בדולרים ולכולם יש חסכונות או אוברדראפט.
כלומר מטרתי הרחבת מגוון הנושאים בפורום האם זה בסדר מבחינתך ומבחינת חיים?
אם המטרה היא הגדלת מספר הגולשים עלינו לפנות לכולם ולדבר על הכל.
אם גולש יפר את התקנון או יעשה בלגן עליו להמחק ולהחסם.

--- סוף ציטוט ---
יש פורומים לבית"ר ולמתכונים, פה זה הפורום היחיד של הכהניסטים אז למה לערבב הכל?,
צריך לשמור על פורום נקי משטויות עדיף שיהיו יותר נושאים שקשורים בא"י, הרב כהנה הי"ד ודברים שקשורים להצלת המדינה.
אם יבואו לפה מלא תומכי ליברמן, ליכוד, מומחים להכנת סופגניות, אוהדי קבוצת כדורגל, הפורום יהפוך לגן חיות.
אני חושב שהמטרה שלנו היא להביא יותר כהניסטים ולא שמאלנים וכל מיני אנשים שלא קשורים.

בייקר:
אתה כמובן צודק אבל אף אחד לא הופך מיד לכהניסט.כולם במדינה לא יהיו כהניסטים.ההנהלה המצוינת של הפורום לא תאפשר הפיכתו לגן חיות.
תומכי ליברמן וביבי הם כהניסטים פוטנציאלים.
נשים יתרמו לפורום כי הן מושכות גברים.
השאלה אם דיון כללי אסור בנושאי כלכלה?
אם נתעסק אך ורק בארץ ישראל נהיה חד ממדיים ואנשים ישתעממו ויעזבו את הפורום.
במשך 10 שנים שאני גולש נתקלתי בפורומים ב5 גולשים בלבד שהצהירו שהם כהניסטים וחששו להחשף.
בכל פורום יש גרעין כותבים קבוע אבל המטרה היא הגדלת הפורום.
אנשים בכלל לא יודעים מי זה חיים בן פסח.
מטרתנו שידעו מיהו כמה שיותר גם אם הם תומכי ליברמן שיאזינו לחיים ולאט לאט חיים יהפוך אותם לכהניסטים.חיים מצטיין בעבודתו,הוא טוב מאד בשכנוע,הוא אדם מבריק שידע כיצד לדבר עם תומך ליברמן.
ליברמן הוא חיקוי עלוב והמקור תמיד טוב מהחיקוי.
אבל אם יכנס לפה גולש ימני ויצהיר שהוא תומך ליברמן או ביבי השאלה איך תקבלו אותו?

Aaron:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 27, 2006, 13:38:13 ---אבל אם יכנס לפה גולש ימני ויצהיר שהוא תומך ליברמן או ביבי השאלה איך תקבלו אותו?

--- סוף ציטוט ---
נקבל אותו יפה, כמו שקיבלנו יפה את "אור הירח" עד שהוא עבר את גבול הטעם הטוב.
לי אישית אין בעיה שיהיו בפורום אנשים שתומכים בליברמן או ביבי, העיקר שלא יעברו את גבול הטעם הטוב.
היה פה פעם ערבי, בהתחלה הוא עוד דיבר יחסית בסדר אבל אז הוא התחיל קלל ונחסם- ובצדק. לא סתמנו לא את הפה לפני שהוא קילל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה