חדשות ודיונים > דיון כללי

שאלה לגולשים הנכבדים כאן להנהלה וגם לחיים.

<< < (3/4) > >>

בייקר:
אני מודה לך.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 27, 2006, 13:47:34 ---
--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 27, 2006, 13:38:13 ---אבל אם יכנס לפה גולש ימני ויצהיר שהוא תומך ליברמן או ביבי השאלה איך תקבלו אותו?

--- סוף ציטוט ---
נקבל אותו יפה, כמו שקיבלנו יפה את "אור הירח" עד שהוא עבר את גבול הטעם הטוב.
לי אישית אין בעיה שיהיו בפורום אנשים שתומכים בליברמן או ביבי, העיקר שלא יעברו את גבול הטעם הטוב.
היה פה פעם ערבי, בהתחלה הוא עוד דיבר יחסית בסדר אבל אז הוא התחיל קלל ונחסם- ובצדק. לא סתמנו לא את הפה לפני שהוא קילל.

--- סוף ציטוט ---
בדויק ככה יש גבול לכל דבר והאנשים שהוא הזכיר עברו אותו.

בייקר:
אתה פונה גם לאתרים שמאלנים ושם כותבים אנשים שאור הירח ימני לעומתם.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 27, 2006, 14:22:42 ---אתה פונה גם לאתרים שמאלנים ושם כותבים אנשים שאור הירח ימני לעומתם.

--- סוף ציטוט ---
אתה בעצמך כבר פוסל אותם ישר, המטרה שלנו לפקוח לכולם את העיניים וזה כולל גם שמלאנים זה קשה זה משימה קשה אבל אין מה לעשות.

עז77:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 27, 2006, 10:56:37 ---אני אענה לך כאן ובעתיד אכתוב בפורום משוב כי אתה צודק,אבל התחלנו כאן.
נניח שאביא לכאן אוהד בית"ר ירושלים שהוא כהניסט ומצאנו אותו בפורום אוהדי בית"ר.אותו אוהד ירצה לדבר בפורום על בית"ר האם זה מותר מבחינתך?
שאלה נוספת נניח שאביא גולשת והיא תיתן מתכון לסופגניות בחנוכה האם זה בסדר מבחינתך?
שאלה נוספת האם מותר לפתוח כאן דיון על הריבית שקבע נגיד בנק ישראל עם כלכלן כי זה עניין כללי לכל הגולשים שחלקם משלם שכר דירה בדולרים ולכולם יש חסכונות או אוברדראפט.
כלומר מטרתי הרחבת מגוון הנושאים בפורום האם זה בסדר מבחינתך ומבחינת חיים?
אם המטרה היא הגדלת מספר הגולשים עלינו לפנות לכולם ולדבר על הכל.
אם גולש יפר את התקנון או יעשה בלגן עליו להמחק ולהחסם.

--- סוף ציטוט ---

תראה בייקר, אני לא משטרת מחשבות - לכן פורום דיון כללי נפתח כדי לקשקש באופן פתוח על הכל,
מצד שני אנחנו פורום הימין האמיתי - יש לפורום שלנו אג'נדה פוליטית, אם גולש בית"ר יכתוב פעם בכמה זמן על איזה משהו שקשור לבית"ר ניחא,
אבל אם כלל ההודעות שלו יהיו קללות על הקבוצה היריבה, או לו"ז של משחקים או דיונים שלמים על המאמן ומנהל הקבוצה וכו'.. אז וואלה, זה לא אנחנו ,
וצריך לדעת איפה לשים את הקו פה - שם המשחק זה שיקול דעת, והמנהלים שעובדים איתי יודעים זאת, להיות לארג' עם הגולשים עד גבול מסוים.

אין פה חוקים נוקשים, אין פה משטר כתיבה כלשהוא,
אני כתבתי במאות פורומים - וזה אחד הפורומים היותר ליברלים שיש,
היה לנו פה גולש חוסיין אחד - שכתב דברים נוראים, ומתי הוא נחסם?
מתי שהוא העלה אשכול אנטישמי על היהודים עם קרקטורה אנטישמית של יהודי כמפלצת כזו,
עד אותו רגע, אני לא יודע אם היית בפורום בתקופה ההיא, עד אותו רגע הוא כתב מבלי שהתערבנו,
רבנו איתו, התווכחנו איתו אבל נתנו לו את הזכות לכתוב - לכן, בייקר, באמת - ואתה יודע כמוני,
שעד עכשיו הפורום הזה - וזה משהו שאני מאוד גאה בעצמי על כך, היה מאוד מאוד פתוח לגולשים שלו,
בין אם זה דברי שטנה של שמאלנים וערבים ובין אם זה דברים "קיצונים" של הימין, שבמקומות אחרים היו מזדעזעים וחוסמים גולש על כך.

קרא את תנאי השימוש, הפסקה הראשונה אומרת בפירוש שכאן זה מקום שמקדש את חופש הביטוי - מכל הכיוונים.
אם גולשים יפתחו נושאים על דברים אחרים, בסדר.. אז מה? כל עוד זה לא משנה את האג'נדה של התנועה שלנו ומטרת הפורום, זה בסדר גמור.

עז77.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה