עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
התעמולה השמאלנית שמתרחשת בבתי ספר כל שנה
ימני_אמיתי:
אם זה יהיה יום צום, אני אוכל דווקא יותר.
סבבתיק:
--- ציטוט של: dhdoron על יולי 22, 2007, 11:44:10 ---כמוך, גם אני סיימתי השנה י"ב. עד לפני שנתיים הייתי נוכח בטקס יום הפולחן לרבין.
לפני שנתיים שמעתי ברדיו שישנם אנשים שמעוניינים שיום הזכרון שלו יקבע כיום צום.
מאז התעשתתי והבנתי שזה בעצם יום תעמולה לשמאל.
--- סוף ציטוט ---
אין להם בושה? המנהיגים היחידים שצמו עליהם היו מנהיגים נאורים כדוגמת משה רבנו ע"ה.
בושה וחרפה אפילו להעלות רעיון כזה, וכמו שימני_אמיתי אמר- הייתי רק אוכל יותר.
שׂריון:
כן, גם אני ממש התפלאתי על דבר כזה.
הרבנים היו צריכים להמציא להם תירוצים למה אסור לצום עליו.
אילוּ הם היו אומרים שהוא היה רשע, כל התקשורת היתה "קופצת".
שלמה:
זה מזכיר לי דברים שהיו לפני פחות משנה.
בטקס המביך לזִכרון יצחק רבין, המנהלת התחילה לצעוק שאילו לא היה נרצח, היה לנו שְׁלום-אמת כבר לפני 10 שנים.
במשך השנים נוצרת אמונה כי הוא היה פשוט מלאך מושלם שהקריב את עצמו למען תהליך השלום. הוא נירצח לא על-ידי בן-אדם מטורף בלתי-שפוי בנפשו (סליחה לכל אלה שמאמינים בקשר השמאלני ובדברים אחרים; אני מאמין בגישה הפשוטה ולא צריך להתחיל כאן ויכוח בנושא), אלא זה היה קשר של כל אנשי-הימין מהליכוד וימינה! ממש כתבו שם את הפרוטוקולים של זקני ציון מחדש...
כמובן שאף-אחד לא דיבר על כך שבסקר שנערך פחות מחודש לפני יום הרצח הובטח לעבודה כ-22 מנדטים בלבד (כלומר ירידה רצינית), בעוד הליכוד שבר את קו ה-30 מנדטים.
כמובן שאחרי הרצח, לא רק אנשי עבודה ושמאל היו בהלם מתמונות האנשים רוקדים (לפעמים ללא קשר לרצח ואף כאלה שצולמו לפני הרצח). היו כמה מאות בזמן שכּל המפלגות גינו את הרצח כי זו לא הדרך.
מפלגות השמאל טיפסו בסקרים ושמעון פרס זכה בבחירות הבאות ב-49.5% וכִמעט נהיה ראש ממשלה והפך למנהיג המפלגה הגדולה בכנסת (לפני הרצח קיבלה העבודה כ-22 מנדטים וראש הממשלה קיבל פחות מ-20% תמיכה).
ברור שהשמאל ניצל את הרצח באופן נהדר, וגם עכשיו אנשי הימין מאושמים ברצח רבין.
Diversant:
ברוך הבא לפורום!
עד כתה ו' עוד האמנתי לשטויות של השמאל בביה"ס, רצח רבין, וכל החרטא הזה, של זכויות ערבים. האמנתי, אבל עמוק-עמוק בתוך ליבי, אני תמיד הייתי, אני עכשיו ותמיד אהיה – ימני. וגם כל המשפחה שלי ימניים, כולם.
למי ששמע על "צפנים בתנ"ך" שזה הוכח, היה כתוב בפרוש על רבין "רוצח אשר יירצח", וצדקו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה