עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

התעמולה השמאלנית שמתרחשת בבתי ספר כל שנה

(1/5) > >>

Nanis:
השנה סיימתי י"ב, מה שאומר שכשרבין נרצח נהרג הייתי בכיתה ב' או ג'.
מאז, כל שנה הייתי עד לטקסי-הזיכרון ליצחק רבין, ובתור תמים חסר ידע פוליטי בלעתי את התעמולה השמאלנית.
רק השנה התחלתי להתעמק יותר בפוליטיקה (עקב מלחמת לבנון השניה והאיומים ממזרח), וקראתי גם על הסכמי אוסלו ועל פעולות הטרור שהגיעו לאחר מכן.
זו הייתה סטירת לחי מצלצלת: כל הדיבורים על "ראש הממשלה הטוב ביותר", "היחיד שיכול היה להביא לשלום", "הרצח שעצר את תהליך השלום" התגלו לי כמשפטי שקר ושמאלניים.
זה בהחלט עצוב. עובדה – האמנתי שרבין היה ראש ממשלה מעולה וכעסתי על יגאל עמיר שבגללו היינו עדים לאינתיפאדה.
אח, כמה אבסורד היה לגלות שזה בדיוק ההיפך:  הסכמי אוסלו, הסכמי הכניעה האלה, ההסכמים שחיזקו את אויבינו, הם אלו שהביאו את האינתיפאדה!

אני לא היחיד שבלע את התעמולה הזאת. אנשים עוד הגיעו לטקסים האלה (בזמן שאני ישבתי בכיתה עם חברים), וגרוע יותר – השתתפו בו.
אני לא נגד הטקס באופן כללי, אלא נגדו במתכונתו הנוכחית.
יש להמשיך לקיים את הטקס ולהזכיר שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית, במדינה שבה אם לא מרוצים מהממשלה יש להוריד אותה באופן דמוקרטי (מה שמסתבר כלא נכון כרגע, מכיוון שאולמרט תקוע בתפקיד שלו גם אחרי מלחמה, דו"ח וינוגרד, דו"ח מבקר המדינה, חקירות משטרה והפגנה המונית של 200 אלף איש).
חובה להסיר את השיבוחים על רבין מהטקסים. זה פשוט לא הגיוני שדעות פוליטיות חד-צדדיות תהיינה בטקס זיכרון.

מה אתם חושבים?

סבבתיק:
ברוך הבא. וכן, יום רבין הוא יותר יום של תעמולה מיום זכרון.

Aaron:
ברוך הבא!  ;)

מסכים איתך לגמרי. מה שעושים לרבין זה פולחן אישיות וזאת דוגמה לשטיפת המוח השמאלנית ממשרד החינוך, יש עוד שטיפת מוח שמאלנית שמתרחשת בתקשורת.
אני זוכר שעוד בגן שטפו לי את המוח עם הבוגד רבין. השטיפה הזאת הרסה הרבה אנשים שהיו יכולים להיות נורמליים (ימניים).

אֹהד:
בדיוק, אבל לדעתי לא צריך לעשות לו שום טקסי זיכרון. הוא אחד מהאחראים ומהמשתתפים ברצח אלטלנה ואחראי על 1500 נרצחים באופן ישיר. הוא גם קרא לקורבנות הטרור "קורבנות שלום", ולתותח שרצח את אנשי אלטלנה "תותח קדוש". הבן-אדם הזה הוא פשוט חתיכת חרא.

ברוך הבא.

T0XiN:
גם אני כמוך בדיוק הייתי,רק השנה היתה השנה הראשונה בחיים שלי שלא השתתפתי בטקס הזה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה