חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 2 בינואר **

<< < (2/4) > >>

בייקר:
חיים האם אתה רואה תהליך הקמת מדינת יהודה ביהודה ובשומרון שתהיה מדינת מתנחלים חמושה שתלחם בערבים בנפרד מישראל?

yacov:
איזה עונש אחמד טיבי יקבל כשאנחנו נעלה לשלטון?

Ezeh onesh Ahmed Tibi yekabel kshe na'aleh la'shilton?

נץ וגאה בזה:
חיים שלום, תודה על תשובתך המחכימה מהתוכנית הקודמת:

הייתי רוצה שתלבן  עניין חשוב:

כידוע, שנת 1979, היא השנה שבה בעצם נתן שריקת הסיום הבלתי רשמית למלחמה הקרה ונתנה שריקת הפתיחה למלחמת העולם השלישית, שכן בשנה זו פלשה רוסיה הסובייטית לאפגניסטן, ואז החלה צמיחת אל קעידה, בן לאדן וחבריו, וכן תקדים זה קבע שבכל סכסוך בין גורם איסלמי לגורם שאיננו כזה, בכל רחבי העולם, מיידית זורמים לאותו איזור סכסוך, מתנדבים מוסלמים מכל העולם כדי להלחם את מלחמת הג'יהאד, מאוחר יותר ראינו את זה גם באיזורים אחרים כגון עיראק, צ'צ'ניה והבלקנים.
והמקרה השני שסימן את השינוי האדיר והתעוררות המפצלת האיסלמית, זה כמובן המהפכה באירן ועלייתו לשלטון של האייטולה רוחאללה חומייני.
היו מספיק מומחים שהתריעו מפני שגיאות העולם המערבי שגרמו לשינויים אלה באיסלם, שכידוע לכל האיסלם עד סוף מלחמת העולם הראשונה היה רדום, והעניין של הג'יהאד העולמי לא עניין אותו כלל, אבל ברגע שהאמפריה העות'מאנית פורקה סופית אחרי מלחמת העולם הראשונה (הציוויליזציה האיסלמית כולה, ראתה בעות'מאנים את המשך הח'ליפות המוסלמית הקדומה, וכשלא נותר למוסלמים ישות חזקה שתרתיע את המערב, אז החלו השינויים הראשונים באיסלם) זבר זה גרם לשינויים כגון הקמת ארגון האחים המוסלמים ע"י חסן אל בנא (1928) שכן אירגון זה הוא תשתית לאל-קעידא ושות', וכן כמות המוסלמים בעולם צמחה ב-250 מיליון מוסלמים ב1930, עד כ-1.3 מיליארד מוסלמים כיום.
והשאלה היא למה אף אחד לא רצה להקשיב לאזהרות המומחים? שראו את התמורות הללו, וצפו פחות או יותר את שיקרה, אחד האנשים האלה הוא פרופסור ברנארד לואיס, שבספריו לאורך עשרות בשנים הראה לכולם עד כמה צפה בדיוק מקפיא דם את מה שיקרה.

עז77:
חיים שלום, יש לי כמה דברים שאני חייב להגיד לך, ואני מתנצל שזה ארוך כל כך,
זה ארוך כל כך באופן חריג וחד פעמי - מכיוון שאני מרגיש שהדברים חשובים מאוד וחייבים להיאמר.

אני יודע שאתה שונא את הרעיון שהתנועה תתרכז סביב אדם אחד, ויש בזה הגיון רב.
אבל אני חייב להגיד לך שאין פשוט אין אנשים כמוך בדורנו, ולכן אנחנו זקוקים לך כמנהיג וכדמות ללכת אחריה, גם אם אתה באמריקה ולא פה.
שתדע לך חיים שכל כך מתסכל (frustrating) להיות יהודי בישראל היום, רק הלילה שידרו בערוץ 10 ימ"ש,
משחק כדורגל שבו כפו על שחקני נבחרת ישראל להתאחד עם שחקנים ערבים נאצים מרמאללה וטול כארם והציגו אותם כנבחרת "ישראל פלסטין" נגד ספרד,
במשחק "למען השלום"!..חיים אני כמעט התמוטטתי שראיתי זאת, מייד חשבתי על כל אלה שמסרו את נפשם למען הארץ הזו,
והרגשתי שזה חילול כבוד המת של כל אותם גיבורים.

חיים אני באמת לא הרגשתי כלפי אף אחד, הערכה כזו גדולה כמו שאני מרגיש אליך - לצערי שהרב נרצח היתי עדיין ילד ולא זכיתי להיות בר דעת כשהיה כמנהיג.
בשלב מסויים אפילו רציתי לעזוב פה הכל ולחזור לברוקלין כדי לעזור לך, יש לי אזרחות והכל אני גדלתי בארה"ב, יש לי משפחה שם וקשרים, ואתה יודע למה זה?
כי כל כך מבייש להיות פה יהודי בארץ הזו!! כל כך מבייש להסתובב עם הראש למטה מול כל הרשע הזה.
אבל אני נשאר פה כי ככה אתה אמרת חיים, וכל העבודה והמאמצים שלי בפורום ובאתר, שלעיתים באים על חשבון החיים הפרטיים שלי,
זה אך ורק בזכותך, זה הכוח שיש לך על אנשים - אחרת אני לא יודע להסביר איך אני כל כך אוהב אדם שמעולם לא פגשתי.
ולגבי המנטליות הישראלית? אין דבר כזה מנטליות ישראלית, הישראלים ילכו אחריך בקלי קלות אם תהיה בארץ,
ומה לעשות חיים, כל תנועה צריכה מנהיג! אין שום מגדל יציב בלי גג.

אז שתדע לך חיים, תדע לך זאת - למרות שאתה שונא שאני מעלה זאת וחושב זאת,
בעיניי אתה צריך להיות המנהיג - והתנועה כן צריכה לסבוב סביבך כי אתה אדם מיוחד בעל כח מיוחד ואהבת ישראל.

יש לך חוש הומור מבריק, המצלמה אוהבת אותך, יש לך כריזמה מחשמלת ואתה יודע מה?? העברית שלך מצוינת! אני אוהב את הטעויות שלך, זה מוסיף character,
הטעויות עושות אותך יותר חביב על אנשים, יותר אנושי ואמיתי - הישראלים לא מחפשים דברן מזויף כמו פיפי קקהיויו, מה שווה העברית המושלמת שלו,
אם היא לא מכילה כלום - רק אויר?? מה שאנשים רוצים ומחפשים זה מישהו אמיתי, מישהו מימין אמיתי - אדם אמיתי כמוך!
נסיון החיים ההיסטורי שלך עושה אותך ליותר סמכותי, אתה שינית חיים של מיליון יהודים!
אני תמיד נזכר בך שאני עובר ליד בית ספר ורואה ילדים רוסים משחקים, הם ישראלים בזכות חיים בן פסח, אתה יודע איזה זכות זו?
ואני מייד באותו רגע מחייך ומרגיש גאה ובעל זכות להיות חלק מהמפעל הנפלא שיצרת - אתה צריך להכיר בזה שאנחנו רוצים את חיים בן פסח כמנהיגנו!

אני יודע שאתה לא תאהב דברים אלה, אבל חיים זה דברים שבאים מִדם לבי ומעצב רב.
אנחנו עוד נעלה אותך לארץ ישראל חיים, יש לך פה הרבה אנשים שאוהבים אותך חיים - כולנו!

יישר כח,
חזק ואמץ!

עז77.

כך או כך:
חיים שלום ,
ההודעה של עוז אכן משקפת את התחושה ברחוב הישראלי רק שרוב האנשים
בוחרים להדחיק .בכל אופן רציתי לברר איתך נושא ולשמוע את דעתך .
כמו שאתה יודע במסגרת עבודתי בחיים יצא לי להיות לא מזמן בקנדה בכנס של הקהילה היהודית
בשני מוקדים אחד בטורנטו והשני בהאליפקס בכל אופן במהלך ההרצאות הייתי בהלם ממה ששמעתי שם .
אני מדבר על   atlantic Jewish Council "-AJC"  ו  "JNF- " Jewish National Fund ועוד מספר גופים שהיו שם .
בכל אופן נאמרו שם דברים קשים שמדינת ישראל לא יכולה לנשום בלי התרומות שלנו בלה בלה ועוד דברים מהסוג הזה.
הקהל שישב שם כמובן היה עשיר מאוד ובקושי יודע מילה בעברית ואולי אני בספק אם היה בארץ בכלל .
מוכרים להם סיפורים על הקאסמים בשדרות ושהתרומות עוזרות וכו'.
על פני השטח לדעתי  הכסף של התרומות לא מגיע באמת ליעדו וכאילו אין פיקוח על הנושא.
אם תוכל לשפוך לנו אור על הנושא מהכרות אישית שלך של הגופים הללו .או איך אפשר להגיע אליהם
כמו שהשקרנים והנוכלים האלה מצליחים להוציא מהם כסף בערמומיות ובדמגוגיה ,ולהגיד להם את האמת
ישר ולעניין .
מקווה שלא הרדמתי  את המאזינים עם השאלה .
אגב מגיע לך מזל טוב ליומהולדת שלך .אני מאחל לך המון בריאות ושתזכה  לעלות במהרה בימינו לישראל
להיות איתנו פה .
חזק ואמץ .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה