חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 2 בינואר **
קיצוני ימני:
מדוע אתה מרבה לתקוף את אפי איתם בדבריך?
כפי הידוע לי,הוא מתבטא די בקיצוניות על הערבים,ולאחרונה אף הרחיק לכת,וטען באיזושהי אזכרה בישוב "עלי" שבשומרון,ש"צריך לסלק את רוב ערביי יו"ש,ולסלק את ערביי ישראל מהכנסת".
לדעתי אפשר רק לברך על דברים אלו.
שאלתי היא,מדוע אתה תוקף את אפי,(ונדמה לי ששמעתי באחד הפעמים שטענת נגדו שהוא אף "גרוע מהשמאלנים"(?!)).
אם ברצוננו הימניים להגיע לכח מאוחד ובעל עוצמה,יש לדעתי לנסות לספח יהודים כדוגמת אפי איתם,פייגלין וכו',ולא לטעון כנגדם טענות קשות ובכך להרחיקם מן המשימה שלנו(שהיא כמובן להגיע לשלטון ימני איתן,בעל עוצמה שיוכל לפעול ביתר שאת מול היהודונים השמאלנים,הערב רב, אשר לצערנו הוא המושך בחוטי השלטון במדינת ישראל נכון להיום בין אם זה בכנסת,בבג"צ או בתקשורת).
בימים אלה,המחנה שלנו חייב להיות מאוחד וגדול,ואנשים כדוגמת אפי איתם או פייגלין יכולים רק לעזור לנו.
לתשובתך אודה!
wjw:
חיים שלום!
1)מדוע הארגון אינו מוציא סכום כסף לפרסום ברדיו בישראל או פרסום באינטרנט באתרים גדולים בישראל?
2)האם אתה ממשיך לפעול לעלייתך לארץ ישראל?
בתוכנית הקודמת אמרת שאתה רוצה פרטים על המנהלים של ויקיפדיה ואני יכול לעזור במשהו..
יש לי תוכנה שיכולה למצוא פרטים על אנשים אז אני יוכל לפרסם את הפרטים רק אם הייה לי את השם הפרטי והמשפחה...
(זה לא בטוח ב-100% שאני יצליח למצוא פרטים אבל אני ינסה)
הדר אביזוב:
אתה אמרת שלפי השקפת הציבור הדתי לאומי יסוד מדינת ישראל הוא "אתחלתא דגאולה" אבל לפי דבריך וידיעותינו שבן גוריון (גרין) הקים אותה אז זה בעצם "אתחלתא דגלותא" וזה מתבצע עד היום. מה אתה עונה לי על זאת?
בכבוד רב
הדר אביזוב !
popmart:
חיים שלום רב.
ראשית כל אני מתנצל בפניך ובפני כל הגולשים על כך שהמון זמן לא גלשתי בפורום וזאת הגלל שמצאתי עבודה לאחרונה וכעת אני עובד וחוזר הבייתה בשעות מאוד מאוחרות.
רציתי לשאול בבקשה:
תחת ממש לה כהניסטית - מה תהייה רמת האכיפה הדתית? האם ממשלה כזאת ממש תיכנס לחיים הפרטיים של האזרחים ע"מ לוודא שהם אכן חיים ע"פ חוקי התורה?
שאלה נוספת, אמרת בתוכניתך Take Back America שגם המפלגה הרפובליקנית הינה שמאלנית. כאן בישראל זה ניראה אחרת כיוון שבד"כ (אם כי לא תמיד) ארה"ב הגנה עלינו במועצת הביטחון הנאצית של האו"ם ופעמים רבות ג'ורג' בוש בעצמו הגן על זכותה של ישראל להגן על עצמה. דונלד ראמספלד נחשב גם הוא לידיד ישראל ופעמים רבות אפילו תקף עיתונאים ערבים במילים חריפות אאשר הם שאלו כל מיני שאלות נגד ישראל.ידוע גם שראמספלד היה שר ההגנה בממשלו של ניקסון (שר ההגנה הצעיר ביותר בתולדות ארה"ב) ולמרות שניקסון סירב לשלוח נשק לישראל במלחמת יום כיפורים - היה זה ראמספלד אשר לחץ על ניקסון לשנות את דעתו עד שניקסון הסכים ואז החלה רכבת הסיוע האוירית לישראל. למרות כל זאת אתה טוען שהרפובליקנים הם שמאלנים (חוץ מפאט ביוקאנן שהוא נאצי ועל כך אין לי ויכוח איתך). האם תוכל להרחיב קצת את הדיבור על המפלגה הרפובליקנית מזוית ראייתך כאזרח אמריקאני.
בכבוד רב,
אילן.
Raam227:
שלום לך.
אני בן אדם חילוני לגמרי... אפילו בגיל שלי הוא הרבה מתחת לממוצע פה. אין לי הרבה קשר לדת אבל הרבה קשת לציונות.
ומן הסתם אני אדם בעל דעות ימניות קיצוניות בוא נגיד ככה.
השאלה שלי היא איך ניתן לגרום לאדם חילוני שגר בת"א שלא אכפת לו מכלום לתמוך בשילטון כמו שהפורום כאן מנסה להרים?
ואני שואל מכיוון שאני אדם מאלה שחיים "בבועה" אבל עדיין לא מבין איך אנשים לא מבינים את המצב שלנו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה