0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
גוג ומגוג ..כמה אמרתי?
ציטוט של: moshe77 על יולי 18, 2007, 19:11:36גוג ומגוג ..כמה אמרתי?על גוג ומגוג נאמר שפרס (איראן) תתגרה בעולם ותתחיל במלחמה. לא נאמר שרוסיה תתקיף את בריטניה.
ציטוט של: אהרֹן על יולי 18, 2007, 19:12:44ציטוט של: moshe77 על יולי 18, 2007, 19:11:36גוג ומגוג ..כמה אמרתי?על גוג ומגוג נאמר שפרס (איראן) תתגרה בעולם ותתחיל במלחמה. לא נאמר שרוסיה תתקיף את בריטניה.זה קשור אבל לגוג ומגוג אני יודע שאיראן תתחיל את המלחמה ותצית את האש..!ארה"ב תתקיף את איראן ואז זה יהיה המדינה ה-3 שארה"ב כובשת וזה בהתאם לנבואה..בנתיים ארה"ב נכנסה לעירק ולאפגניסטן ואיראן בדרך..!ואחרי זה יהיה כל אומות העולם נגד ישראל...
כל עוד תהיה אמונה בעם.אבל כזכור לי,התקופה שבה הרוב יהיו מחוללי שם שמיים תהיה,ואז תהיה חזרה גדולה בתשובה ואז גוג ומגוג לא?
כל עוד תהיה אמונה בעם.אבל כזכור לי, התקופה שבה הרוב יהיו מחללי שם שמיים תהיה, ואז תהיה חזרה גדולה בתשובה ואז גוג ומגוג, לא?
בס"ד,ציטוט של: סבבתיק על יולי 18, 2007, 20:50:37כל עוד תהיה אמונה בעם.אבל כזכור לי,התקופה שבה הרוב יהיו מחוללי שם שמיים תהיה,ואז תהיה חזרה גדולה בתשובה ואז גוג ומגוג לא?אממ לא ממש יודעת..אבל נראה לי שרק 20% מעמ"י יזכו להגאל ולהנצל מגוג ומגוג..