0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
מה כולכם מנסים לשכנע אותו בכלל? הוא כופר מתיוון.מספר האתאיסטים בפורום מדאיג אותי.התחלנו עם נאצים המשכנו לאוכלי נבלות וטרפות ועכשיו ביזוי הקודש?אני בעד לחסום את מר מקלדת כי הוא אפילו אינו שמאלני שניתן להתווכח עימו.
ציטוט של: dhdoron על יולי 18, 2007, 20:51:28מה כולכם מנסים לשכנע אותו בכלל? הוא כופר מתיוון.מספר האתאיסטים בפורום מדאיג אותי.התחלנו עם נאצים המשכנו לאוכלי נבלות וטרפות ועכשיו ביזוי הקודש?אני בעד לחסום את מר מקלדת כי הוא אפילו אינו שמאלני שניתן להתווכח עימו.אילו את הטרול עוץ לי לא חוסמים אז את מר מקלדת בטוח שלא צריך לחסום
ציטוט של: shlomo122 על יולי 18, 2007, 20:52:51ציטוט של: dhdoron על יולי 18, 2007, 20:51:28מה כולכם מנסים לשכנע אותו בכלל? הוא כופר מתיוון.מספר האתאיסטים בפורום מדאיג אותי.התחלנו עם נאצים המשכנו לאוכלי נבלות וטרפות ועכשיו ביזוי הקודש?אני בעד לחסום את מר מקלדת כי הוא אפילו אינו שמאלני שניתן להתווכח עימו.אילו את הטרול עוץ לי לא חוסמים אז את מר מקלדת בטוח שלא צריך לחסוםמהגוץ ניתן להפיק תועלת. נשמע את טענותיו השמאלניות וכך נשיב ונצבור ידע.מכופרים שמבזים את התנ"ך אין תועלת ואין מחילה! יש גבול והוא עבר אותו.
ציטוט של: dhdoron על יולי 18, 2007, 20:55:18ציטוט של: shlomo122 על יולי 18, 2007, 20:52:51ציטוט של: dhdoron על יולי 18, 2007, 20:51:28מה כולכם מנסים לשכנע אותו בכלל? הוא כופר מתיוון.מספר האתאיסטים בפורום מדאיג אותי.התחלנו עם נאצים המשכנו לאוכלי נבלות וטרפות ועכשיו ביזוי הקודש?אני בעד לחסום את מר מקלדת כי הוא אפילו אינו שמאלני שניתן להתווכח עימו.אילו את הטרול עוץ לי לא חוסמים אז את מר מקלדת בטוח שלא צריך לחסוםמהגוץ ניתן להפיק תועלת. נשמע את טענותיו השמאלניות וכך נשיב ונצבור ידע.מכופרים שמבזים את התנ"ך אין תועלת ואין מחילה! יש גבול והוא עבר אותו.כשעוץ לי האשים את חיים בקשירת קשר זה לא חצית גבול?
אתה רוצה להגיד לי שהערבים נכנסו למזבלה כדי לחפש ניירות לנעליים?ונניח שכן, בדיוק הם מצאו דווקא את ספרי הקודש שנזרקו... צירוף מקרים מוזר לא, ביחס לכמות ניירות הקודש שהסנדלר העיד.ואוריינוש אל תשכחי שהנעליים המסריחות שלהם, מגיעות לרגליים שלנו.
בס"ד,ציטוט של: dhdoron על יולי 18, 2007, 21:58:06אתה רוצה להגיד לי שהערבים נכנסו למזבלה כדי לחפש ניירות לנעליים?ונניח שכן, בדיוק הם מצאו דווקא את ספרי הקודש שנזרקו... צירוף מקרים מוזר לא, ביחס לכמות ניירות הקודש שהסנדלר העיד.ואוריינוש אל תשכחי שהנעליים המסריחות שלהם, מגיעות לרגליים שלנו. מה באמת? אבל אני לא קונה מערבים...איכס!!
כמחאה צריך לייצר גלילי נייר טואלט מדפי קוראן ממוחזרים .ערבים מלוכלכים .
פשט לא יאומן על הערבושים האלה לשבור להם את העצמות