0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
מה לגבי פסק הלכה על נסיגות ובריחות?
ציטוט של: איתן על יולי 18, 2007, 19:40:16מה לגבי פסק הלכה על נסיגות ובריחות?נכון,באמת למה אין פסק הלכה כזה?
אם כל הכבוד לרב עובדיה שטויות במיץ יש פי כמה וכמה הרוגים מתאונות של מוכניות וכו פה ושם יש הרוגים מי תאונות של אופנוע ובדרך כלל הם לא אשמים
יש לו פסק הלכה בעניין נשים וחמורים,קופים ושבת.בכלל אני ממליץ לכם לשמוע פעם הרצאה שלו.הוא ענק יש לו סיפור על גיגית ושמים,משהו משהו.הוא נואם בחסד עליון וטיפוס חכם,עממי וחם שמתחבר לקהל שומעיו,שנון ומעניין.
יש לו הרבה מה ללמוד מהרב כהנא זצ"ל הי"ד. - לא נותנים יד לגירוש יהודים ולא יושבים בממשלה שגירשה יהודים ומתכננת עוד גירוש.
בס"ד,ציטוט של: פאקו411 על יולי 18, 2007, 21:52:55אם כל הכבוד לרב עובדיה שטויות במיץ יש פי כמה וכמה הרוגים מתאונות של מוכניות וכו פה ושם יש הרוגים מי תאונות של אופנוע ובדרך כלל הם לא אשמים זה לא שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אופנוע מסוכן יותר ממכונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והרב עובדיה יוסף שליט"א לא אמר שהם אשמים אלא שאופנוע זה מסוכן!!!!!!!!!!!!
עם כל הכבוד לרב עובדיה, על כמה אנשים זה כבר ישפיע בעת החלטתם לעשות רישיון ולנהוג באופנוע?יש עוד כל מיני פסיקות שניתן לעשות, נגד סיגריות, נגד שהיה בשמש בעור חשוף, נגד שתייה בעת היריון, נגד שימוש בסולר להפעלת מנוע, ועוד רבים ורעים.
ציטוט של: אוריינוש על יולי 18, 2007, 21:57:31בס"ד,ציטוט של: פאקו411 על יולי 18, 2007, 21:52:55אם כל הכבוד לרב עובדיה שטויות במיץ יש פי כמה וכמה הרוגים מתאונות של מוכניות וכו פה ושם יש הרוגים מי תאונות של אופנוע ובדרך כלל הם לא אשמים זה לא שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אופנוע מסוכן יותר ממכונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והרב עובדיה יוסף שליט"א לא אמר שהם אשמים אלא שאופנוע זה מסוכן!!!!!!!!!!!!שתיתבגרי אני אתן לך תגובה נורמלית
גם כן פסיקה... בדיחה, זה מה שזה. אין דברים יותר חשובים לפסוק, כמו: שצריך לפנות את הערבים מא"י?.
ציטוט של: אהרֹן על יולי 21, 2007, 22:03:45גם כן פסיקה... בדיחה, זה מה שזה. אין דברים יותר חשובים לפסוק, כמו: שצריך לפנות את הערבים מא"י?.אהרון איפה אתה חי? אני לא ראיתי שום פסיקה בדברי הרב.הרב טוען שאופנוע יותר מסוכן ויש אמת בדבריו כיוון שהנהג חשוף ופגיע יותר.הוא נותן עצה שעדיף לא לקנות אופנוע! לא ראיתי שהוא טוען שאופנוע זו עבירה.התשקורת אוהבת לסלף דברים וקראה לדברי הרב פסיקה.
ציטוט של: dhdoron על יולי 21, 2007, 22:32:50ציטוט של: אהרֹן על יולי 21, 2007, 22:03:45גם כן פסיקה... בדיחה, זה מה שזה. אין דברים יותר חשובים לפסוק, כמו: שצריך לפנות את הערבים מא"י?.אהרון איפה אתה חי? אני לא ראיתי שום פסיקה בדברי הרב.הרב טוען שאופנוע יותר מסוכן ויש אמת בדבריו כיוון שהנהג חשוף ופגיע יותר.הוא נותן עצה שעדיף לא לקנות אופנוע! לא ראיתי שהוא טוען שאופנוע זו עבירה.התשקורת אוהבת לסלף דברים וקראה לדברי הרב פסיקה.כותרת האשכול "הרב עובדיה פסק...". מה אני אמור להסיק מזה? שכל האשכול מדבר על פסיקתו של הרב עובדיה.1. זה שלא ראית פסיקה בדברי הרב, לא אומר שהוא לא פסק.2. אני מבקש ממך, אל תדבר אלי בסגנון המגעיל הזה "איפה אתה חי?".3. אם התקשורת סילפה, לא ידעתי.4. לא התייחסת לדברי על כך שהרב עובדיה מתעלם מהבעיה הערבית שמהווה סכנה קיומית לעם ישראל ומדינת ישראל.
ציטוט של: אהרֹן על יולי 21, 2007, 22:44:10ציטוט של: dhdoron על יולי 21, 2007, 22:32:50ציטוט של: אהרֹן על יולי 21, 2007, 22:03:45גם כן פסיקה... בדיחה, זה מה שזה. אין דברים יותר חשובים לפסוק, כמו: שצריך לפנות את הערבים מא"י?.אהרון איפה אתה חי? אני לא ראיתי שום פסיקה בדברי הרב.הרב טוען שאופנוע יותר מסוכן ויש אמת בדבריו כיוון שהנהג חשוף ופגיע יותר.הוא נותן עצה שעדיף לא לקנות אופנוע! לא ראיתי שהוא טוען שאופנוע זו עבירה.התשקורת אוהבת לסלף דברים וקראה לדברי הרב פסיקה.כותרת האשכול "הרב עובדיה פסק...". מה אני אמור להסיק מזה? שכל האשכול מדבר על פסיקתו של הרב עובדיה.1. זה שלא ראית פסיקה בדברי הרב, לא אומר שהוא לא פסק.2. אני מבקש ממך, אל תדבר אלי בסגנון המגעיל הזה "איפה אתה חי?".3. אם התקשורת סילפה, לא ידעתי.4. לא התייחסת לדברי על כך שהרב עובדיה מתעלם מהבעיה הערבית שמהווה סכנה קיומית לעם ישראל ומדינת ישראל.כותרת האשכול הועתקה מכותרת הכתבה, וכעת אביא את ההוכחה הפשוטה:1. הרב עובדיה לא יכול לפסוק דבר כזה, אחרת הוא הופך אלפי יהודים דתיים/חרדים לעבריינים. זו חייבת להיות עצה.2. אני מבקש מחילה.3. מה ל-ynet ולפסיקות של הרב עובדיה שליט"א?4. על שאלה זו אין לי תשובה משום שלא קראתי את כל ספרי ההלכה של הרב, רק "ילקוט יוסף" ששם לא מדובר על הבעיה הערבית.