עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מידע שלמדתי במשך השנים והחלטתי להעביר אותו לכם

<< < (4/6) > >>

T0XiN:
סבבתיק תימצת את תשובתי בצורה מצויינת.
הנאצים פעלו מתוך שנאה עזה ליהודים, ובעצם קנאו בהם. כל הרצח הזה הגיע לא מתוך סיבות מדעיות, אלא מתוך קנאה לכך שהיהודים כל-כך מצליחים.

עכשיו אענה לך על השאלות:
1. שים לב שעניתי שתנאי-האקלים הם גורם משפיע ביותר על צִבעו ותווי-פניו של האדם.
אני מאמין שבמקור מסויים בדורות של היטלר יש"ו היו אנשים שהגיעו ממקומות דרומיים יותר, ולכן צבע-שערו וכו' היה כהה יותר לעומת גרמנים וצפוניים אחרים למיניהם.
שים לב שהנורדים ברובם באמת בלונדיניים, ו"הארים"- הכל אודות לתנאי האקלים שישנם בצפון. כך גם ברוסיה, בצפון-אירופה וכו'.
2. עניתי לך בפתיח של ההודעה.
3.כנ"ל.

ועוד דבר. אני לא יודע כמה אתה מחובר לתנ"ך או אם אתה חילוני וכו'.
שים לב שאנחנו נחשבים לעם סגולה ועם נבחר. ישנן עובדות על כך:
1. באירופה היינו הסוחרים הטובים ביותר.
2. יש לנו ההייטק, הרפואה והצבא המתקדמים ביותר בעולם.
3. הכל רודפים ומקנאים בנו, כתוצאה מִזה שאנחנו כנראה באיזשהו מקום באמת טובים יותר מהעמים האחרים.

שבוע טוב.

משה_77:
T0XiN, אתה אומר שהיטלר יש"ו הגיע מהדרום אז בגלל זה היו לו עיניים ושיער שחורים.. ממתי תנאי אקלים משפיעים על צבע העיניים?!

T0XiN:
בדיוק כמו שתנאי האקלים משפיעים על צבע העור שלך.
תקרא את ההודעה הראשית.

סבבתיק:

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 22, 2007, 03:10:42 ---T0XiN, אתה אומר שהיטלר יש"ו הגיע מהדרום אז בגלל זה היו לו עיניים ושיער שחורים.. ממתי תנאי אקלים משפיעים על צבע העיניים?!

--- סוף ציטוט ---
אני לא שמעתי על אפריקאי עם עיניים ירוקות/כחולות.

10:
אין סתירה בעיניין שהיהודים הגיעו לעמדות מפתח למרות ניחתותם בגלל שהנחיתות מגיע ממקום אחר הרי הם אמרו שהיהודים רוצים להישתלט על העולם ולימצוץ ממנו הכל עד שהוא יעלם, הם לא אמרו שהיהודים טיפשים אף פעם, להפך הם אמרו שהם תחבולנים ותחמנים מעולים, האידיולוגיה הזאת בעצם נועדה בכללי לא כדי שישנאו יהודים(לפי טענות רבות) אלא היטלר הישתמש ביהודי כשעיר לעזעזל, ולאור המצב העגום בגרמניה העם אכל את הדברים היישר מהכפית, הרי ברור שיותר קל להאמין שאתה הכל טוב ויש פשוט משהו זדוני שהורס את הכל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה