עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מידע שלמדתי במשך השנים והחלטתי להעביר אותו לכם
נץ וגאה בזה:
הייתי רוצה לכתוב בעניין כמה וכמה הארות והערות כדי לסבר את האוזן:
א.) הנאצים זרקו אחרי גוום את הנצרות ועשו אידאליזציה מהמסורות הנורדיות (המיתולוגיות הצפוניות), ההיסטוריה הפרה-נוצרית בשבטים הגרמאנים,
אלהה של שני ה"רייך" הקודמים, הרייך הראשון בן אלף השנים של הקיסרות הרומית הקדושה החל באולריך מלך הויזגותים עבור באוטו ה-1 ועד פרידריך ברברוסה.
הרייך השני היה מביסמרק ועד סוף מלחמת העולם הראשונה.
הם עשו פרשנות "רש"י" לתורת האבולוציה של צ'ארלס דארווין וטענו שיש גם חלוקה לגזעים בבני אדם ישנם חלשים וישנם חזקים והחזקים צריכים לשלוט בחלשים, עד כדי כך שהיה מוסד שלם שזה היה כל עיסוקו, מחקר ופרסומים בתורת הגזע בבני אדם, למוסד זה קראו: "המכון לחקר הגזע" שהיה תחת אחריותו ופיקוחו של האידאולוג של התנועה הנאצית-אלפרד רוזנברג.
היטלר אף ראה בגרמניה הנאצית כממשיכת דרכה של האמפריה הרומית, דבר זה התבטא בסמל הדומה-הנשר, בעצם העובדה שהגייסות השונות הן בוורמאכט ובעיקר בשוטצטאפל (SS), נשאו סמלים ומוטות עם סמלים רומיים ובעיקרם הנשר בדיוק כמו הלגיונות הרומיים.
ההצדעה במועל יד היא גם עוד סממן לכך, שהרי הצדעה זו הייתה רווחת בלגיון הרומי בין חייל זוטר לקצין, דבר זה אומץ על ידי הנאצים והצטרף לזה הקריאה "הייל היטלר" והתגובה: "זיג הייל" (יחי הנצחון).
עוד דוגמא חשובה היא תפיסת ה"עולם הבא" של ה-SS, קרי "Valhalla"-היכל התהילה של הלוחמים, שבו כל לוחם ממסדר האבירים השחורים הטבטוניים (כך הם כונו ברייך השלישי), מגיע לשם בו הוא מתענג עד אין קץ על תענוגות נשים ויין, בדיוק כמו ה"שאהיד" המוסלמי.
ב.) על אף שגם הם צפוניים, הגזע הסלאבי גם ברוסיה היה מוגדר כגזע נחות.
ג.) המוסלמים תמיד התייחסו לאפריקה השחורה כהחצר האחורית שלהם, דבר זה התבטא בעיקר בלקיחת עבדים משם להרמונות בח'ליפות, עד היום מנהג זה רווח, תמצאו עבדים (במובן המופשט של המילה) שחורים בלוב-מצרים-סודן-אלג'יריה וסעודיה.
בשנות העבדות של השחורים באירוה ובצפון אמריקה בעיקר בארה"ב, גדולי סחורי העבדים השחורים היו עות'מאנים וערבים מוסלמים, הם לקחו את השחורים מאדמתם באפריקה (שימו לב שהרוב המוחלט של השחורים בארה"ב וכן בשאר המערב אמנם פחות באירופה, הם שחורים שהתגוררו בקרבת הציויליזציה האיסלמית בצפון, מרכז וקרן אפריקה (דהיינו-אתיופיה-אריתריאה וסומליה).
גדולי הפיראטים וסחורי העבדים היו מוסלמים!!! מאז ומעולם.
המוסלמים בגישתם האנטי התפתחותית פשוט מנעו את הגעת המודרניזציה לשבטי אפריקה, וכן גם המערב הקולוניאליסטי בגישתם המתנשאת פשוט דאגו להשאיר את המצב על כנו.
ד.) היהודים בגלל היותם בגלות לא היה להם ממלכה או מדינה עצמאית, לכן השקיעו עצמם בלימוד ופיתוח קהילתי-אישי, הלמדנות היהודית הצמיחה את גדולי העולם הן בתורה והן במדע ופילוסופיה.
ולסיום, איך אמר ראש ממשלת בריטניה המומר בנימין ד'יזראלי לחבר פרלמנט בריטי שעלב בו: "כשאבות אבותיך עוד היו מקפצים מעץ לעץ, אבות אבותיי היו מלכים, רוזנים, אנשי מדע ומחקר, לימוד, אנשי צבא ופיתוח"-נקודה למחשבה.
נאור:
אחי , אני לא יודע שאם יש לך איזשהו קשר לדת אבל לגבי צבע הגוף [ מה שרשמת על האקלים שהצבע משתנה בגלל האיזורים בעולם
ותנאי האקלים בהם ] - מה שאתה אומר פה זה לא המצאת הגלגל , פתח גמרא והכל רשום שם כבר לפני אלפי שנים .
ויש לי שאלה : מדוע יש את הרושם [ ואני לא אומר שזה נכון ] שהשמאל הוא משכיל ו'בעל תרבות' והמזרחיים הם בורים ועם-הארץ ?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: נאור על אוקטובר 02, 2007, 10:13:16 ---אחי , אני לא יודע שאם יש לך איזשהו קשר לדת אבל לגבי צבע הגוף [ מה שרשמת על האקלים שהצבע משתנה בגלל האיזורים בעולם
ותנאי האקלים בהם ] - מה שאתה אומר פה זה לא המצאת הגלגל , פתח גמרא והכל רשום שם כבר לפני אלפי שנים .
ויש לי שאלה : מדוע יש את הרושם [ ואני לא אומר שזה נכון ] שהשמאל הוא משכיל ו'בעל תרבות' והמזרחיים הם בורים ועם-הארץ ?
--- סוף ציטוט ---
נאור,הממסד הוא זה שגרם לאנשים לחשוב כך,הרי התייחסו לבני עדות המזרח כאל נחותים,לפני קום מדינה ואחריה.
Vosegus:
אני גזען ואני לא מתכוון לשקר לך
אני לא אוהב כושים!נקודה!
יש לי מאה ואחת סיבות למה...אני לא אאשים את האסלאם ולא את הקומוניסטים
אני אסתכל על ההווה-הכושים רצו לצאת ממצב הקולוניזציה ע"י עמים אירופאים כגון צרפת ואנגליה..למה?הם רצו שליטה
40-30 שנים מאוחר יותר עדיין יש מאבקי שליטה והעמים רעבים ומנוצלים מתמיד
ההשפעה על המצב באפריקה היא יותר קומוניסטית ממוסלמית
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Vosegus על אוקטובר 08, 2007, 19:39:48 ---ההשפעה על המצב באפריקה היא יותר קומוניסטית ממוסלמית
--- סוף ציטוט ---
תלוי באיזה איזור, במדינות הקרובות יותר למדינות ערב במגרב, וכן בקרן אפריקה ההשפעה היא מוסלמית, דרומה משם ההשפעה היא או קומוניסטית או שבטית (עיין ערך רואנדה).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה