שונות > מה שבראש

מי פה אוהד בית"ר?

<< < (7/13) > >>

בייקר:
הארנבים הולכים להשתלט על העולם אוריינוש?

אורי'ין:
בס"ד,
נכון..
חחחחחחחחחחחחחחח ;D ;D ;D ;D
נכון!!
אתה גם גר לידם??הם עושים הרבה בעיות בבת ים??
אממ כי הוא רב גדול וחשוב אבל אני לא הולכת לפיו בהלכות..
חח כן דוד שלי ליוה את הרב יעקב שמעון שליט"א ולא הלכתי איתם כי אולי זה לא צנוע לויודעת ואולי הרב לא מסתכל על בנות אז הלכתי מאחוריהם ושהם עצרו אז גם אני עצרתי ואז הוא שאל את דוד שלי "מי זאת שעוקבת אחריך"? ואני כולי הסמקתי והתפדחתי ואז דוד שלי אומר לו אחיינית שלי ואז הרב התחיל לדבר איתי איפה אני לומדת וזה וכל מיני ואז הוא אמר מתישהו "אה..בת ישראל צנועה וחסודה.." ואז בכלל הסמקתי :-[ חחחח ;D ;D ;D
חחח תמיד קורות לי פדיחות..
ד.א: עשיתי אתמול התבודדות(במעלה לבונה) בפעם הראשונה בחיי!!!!!!!!!!!!

אורי'ין:
בס"ד,

--- ציטוט של: בייקר על יולי 18, 2007, 13:39:36 ---הארנבים הולכים להשתלט על העולם אוריינוש?

--- סוף ציטוט ---
אממ חח אולי..חח..סתם סתם.. קטע שלי ושל חברה שלי ליאורה.. ;D ;D ;D בדיחה פנימית.. :) :) :) :)

בייקר:
אין ערבים בבת ים לפחות לא לידי,השכנים שלי צדיקים כולם,רופא שיניים,יש בית כנסת לידי.הערבים באים לקניון בת ים ונמצאים ביפו.
אני מחרים את הערבים ואפילו חומוס אני אסע לת"א לנגב.לפחות בירושלים יש לכם חומוס טוב.
זה יפה שאת צנועה.
כוונתך התבודדות בטבע כמו שהברסלב עושים?

אורי'ין:
בס"ד,
כייף לך!!ב"ה!!!!!!!!!
כן חח אחלה חומוס אממ חומוס אחלה..חח  ;D
תודה, אני מנסה להיות צנועה..
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה לנו סמינריון באולפנה והיא במעלה לבונה והלכתי למצפור ועשיתי שם התבודדות והסתכלות פנימית רואים משם את הגבעות של עלי ושילה ועוד מלא גבעות ואז גיליתי איזה בריאה יפה ברא השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מציעה לך ולכולם לעשות התבודדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה מזה חיבר אותי להשם!!!!!!!!!!!! :) :) :)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה