שונות > מה שבראש
מי פה אוהד בית"ר?
בייקר:
אנו יכולים להפיץ עצמנו אצל אוהדי בית"ר,נשלח את רן למשחק של בית"ר עם פליירים וסטיקרים של הימין האמיתי ונשתמש בעמית להפצה.תמיד שואלים שחקנים לדעות ושחקני בית"ר אומרים שהם תומכים בליכוד ויהיה יפה אם יגידו שהם תומכים בכהנא.
ומשמעות השם אוריין?
בייקר:
איך אתן כל כך מאושרות?ומנפיקות סמיילי כל הזמן?
למשל רן שלנו עצוב כי שכניו ערבים.
אורי'ין:
בס"ד,
אה אוקי..נשמע נחמד :)
לשם שלי יש כמה פירושים:
1.תורה
2.אוריין זה נראה לי תלמיד חכם או משהו כזה..
3.גיבור באיזה סרט..חח..המדריכה באולפנה שתהיה לי שנה הבאה אמרה לי את הפירושים לפני זה ידעתי רק את 1 חח :)
אורי'ין:
בס"ד,
חח גם השכנים שלי ערבים..כל הבניין שלנו לא יהודים חוץ מאיתנו..ואני גרה דֵי קרוב לכפר הערבי.. ואנאל הכי מסכנה גרה ממש ליד הכפר הערבי ובשבת היו מלא יריות עד אחד בלילה הם לא נרדמו..חח אמא שלהם לא הפסיקה לקלל ת'ערבים..חח גמני שמעתי ת'יריות וזה היה מזה מפחיד לחזור הביתה מהבית כנסת.. מזל שדוד שלי גם בה לבית כנסת..חח איזה פדיחות היה לי עם הרב..
אנאל גרה רחוב לידי :) :) אנחנו תמיד נפגשות בשבתות :) :) :)
בייקר:
אוריין זה שם של בן גם כן ומשמעו תלמיד חכם.לחבר הכי טוב שלי שהוא עירקי ואישתו גיורת תאילנדית נולד בן והם קראו לו אוריין בר.
תראי יש דבר חיובי שערבים יורים בחתונות כי הם לא תמיד מכוונים לשמיים ואז נהרגים ונפצעים להם בחתונות ומאחר שהם לא מצטיינים בפינוי פצועים אז נהרגים עוד.
זה ממש עצוב שאלה השכנים שלך.
אצלנו בבת ים יש בעיה של זיקוקי דינור בלילה.
ומאיפה הקטע של תמיכה ברב עובדיה יוסף אם את אוהבת את ברסלב כי את שמחה ועליזה ומאושרת?
היו לך פאדיחות עם הרב?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה