כתב נושא: ערבים היכו יהודי שהעיר להם על כך שהטרידו נערות יהודיות  (נקרא 4715 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חרדי נפצע בינוני לאחר שהותקף ע"י 3 תושבי מזרח י-ם באוטובוס של אגדצוות יס"מ אופנועים עצר היום שלושה צעירים ערביים תושבי מזרח ירושלים
שתקפו אדם חרדי. האירוע החל לאחר שבמהלך נסיעה בקו 1 של "אגד" המותקף העיר לשלושה על כך שהם "מתחילים" עם נערות יהודיות שנסעו באוטובוס.
השלושה הכו את החרדי ופצעו אותו באופן בינוני. צוות מד"א שהגיע למקום טיפל בפצוע. השלושה מובאים להמשך חקירה במרחב ציון.

NRG

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ימך-שימם
« להגיב #1 ב- : יולי 10, 2007, 17:59:02 »
לתת ליס"מ לטפל בהם.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הערבים הללו חיות אדם ידם בכל..
אין להם תרבות..

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
כדור באש כל אחד... חבל שהם ייצאו זכאים בסוף

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כדור באש כל אחד... חבל שהם ייצאו זכאים בסוף

ברור שהם יצאו זכאים הרי הממשל עושה אפליה מתקנת במחיר צדק אזרחיה..

מנותק 10

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עם השופטים השמאלנים בארץ, עוד יכולים להאשים את החרדי על זה שהוא התגרה בהם והם רק ניסו להגן על העצמם, הרי אל שתכחו הערבים הם המסכנים בארץ והם מתוסכלים בגלל הכיבוש, גם כן, עם שלום עכשיו היו בממשלה אפילו היו מכריחים את הבנות היהודיות שיאנסו

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עם השופטים השמאלנים בארץ, עוד יכולים להאשים את החרדי על זה שהוא התגרה בהם והם רק ניסו להגן על העצמם, הרי אל שתכחו הערבים הם המסכנים בארץ והם מתוסכלים בגלל הכיבוש, גם כן, עם שלום עכשיו היו בממשלה אפילו היו מכריחים את הבנות היהודיות שיאנסו

הם גם מתוסכלים בגלל ה"אפליה"...

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אתם יודעים על מה אני מיתבייש ?
לא שהערבים הטירדו נערות יהודיות זה ידוע וצריך לטפל בזה

אלה לגבי זה שבטוח היו עוד יהודים באוטובוס ואף אחד לא קם לעזור לאותו חרידי שניפצא בינוני שזה אומר הרבה מכות
אם אני הייתי באוטובוס ללא ספק הייתי קם לעזור לו גם אם זה היה אומר שהייתי בעצמי חוטף מכות איזה מין שטות זאת ליראות יהודי חוטף מכות בירושלים באוטובוס של יהודים ואף אחד לא עוזר לו בושה

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

אלה לגבי זה שבטוח היו עוד יהודים באוטובוס ואף אחד לא קם לעזור לאותו חרידי שניפצא בינוני שזה אומר הרבה מכות
אם אני הייתי באוטובוס ללא ספק הייתי קם לעזור לו גם אם זה היה אומר שהייתי בעצמי חוטף מכות איזה מין שטות זאת ליראות יהודי חוטף מכות בירושלים באוטובוס של יהודים ואף אחד לא עוזר לו בושה

נכון.. לדעתי אסור לערבים בכלל לעלות על אוטובוסים..

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

יש חוק שאומר שלערבים שלא אזרחי המדינה אסור ליסוע בתחבורה ציבורית (לא שזה כ"כ נאכף, אבל מילא).
אלה אזרחי ישראל הערבים, האנשים שאמורים להיות חלק מאיתנו, ושרוצים את הטוב ביותר בשביל המדינה.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

יש חוק שאומר שלערבים שלא אזרחי המדינה אסור ליסוע בתחבורה ציבורית (לא שזה כ"כ נאכף, אבל מילא).
אלה אזרחי ישראל הערבים, האנשים שאמורים להיות חלק מאיתנו, ושרוצים את הטוב ביותר בשביל המדינה.

"אמורים להיות", דבר ראשון, הם ישמעאלים, אין להם מקום על חלקת ישראל, לכן אין כזה דבר עריי ישראל. דבר שני, הם רק גורעים ממדינתנו.

בייקר

• אורח
למה יהודיות מרשות לערבים להתחיל איתן?

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
צריך לעשות פוגרומים נגד הערבים שמשתלטים על המדינה. בסוף הם יברחו מהארץ בהיסטריה.

בייקר

• אורח
צריך?אנו לא צבא או משטרה.יש את ארגון יד לאחים שמטפל בבעיה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
כי הם פרחות
« להגיב #14 ב- : יולי 14, 2007, 21:57:28 »
רק פרחות ילכו עם ערבים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צריך לעשות פוגרומים נגד הערבים שמשתלטים על המדינה. בסוף הם יברחו מהארץ בהיסטריה.

אי אפשר לשחוט בערבים, זה חוק ייהרג ואל יעבור.. צריך להוציא אותם מהארץ ולהפחיד אותם אך לא יותר מזה, אלא אם כן תהיה מלחמה מוכרזת..