0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
כדור באש כל אחד... חבל שהם ייצאו זכאים בסוף
עם השופטים השמאלנים בארץ, עוד יכולים להאשים את החרדי על זה שהוא התגרה בהם והם רק ניסו להגן על העצמם, הרי אל שתכחו הערבים הם המסכנים בארץ והם מתוסכלים בגלל הכיבוש, גם כן, עם שלום עכשיו היו בממשלה אפילו היו מכריחים את הבנות היהודיות שיאנסו
אתם יודעים על מה אני מיתבייש ?לא שהערבים הטירדו נערות יהודיות זה ידוע וצריך לטפל בזהאלה לגבי זה שבטוח היו עוד יהודים באוטובוס ואף אחד לא קם לעזור לאותו חרידי שניפצא בינוני שזה אומר הרבה מכותאם אני הייתי באוטובוס ללא ספק הייתי קם לעזור לו גם אם זה היה אומר שהייתי בעצמי חוטף מכות איזה מין שטות זאת ליראות יהודי חוטף מכות בירושלים באוטובוס של יהודים ואף אחד לא עוזר לו בושה
ציטוט של: פאקו411 על יולי 12, 2007, 18:54:08אתם יודעים על מה אני מיתבייש ?לא שהערבים הטירדו נערות יהודיות זה ידוע וצריך לטפל בזהאלה לגבי זה שבטוח היו עוד יהודים באוטובוס ואף אחד לא קם לעזור לאותו חרידי שניפצא בינוני שזה אומר הרבה מכותאם אני הייתי באוטובוס ללא ספק הייתי קם לעזור לו גם אם זה היה אומר שהייתי בעצמי חוטף מכות איזה מין שטות זאת ליראות יהודי חוטף מכות בירושלים באוטובוס של יהודים ואף אחד לא עוזר לו בושה נכון.. לדעתי אסור לערבים בכלל לעלות על אוטובוסים..
ציטוט של: tomsalts על יולי 12, 2007, 21:35:45ציטוט של: פאקו411 על יולי 12, 2007, 18:54:08אתם יודעים על מה אני מיתבייש ?לא שהערבים הטירדו נערות יהודיות זה ידוע וצריך לטפל בזהאלה לגבי זה שבטוח היו עוד יהודים באוטובוס ואף אחד לא קם לעזור לאותו חרידי שניפצא בינוני שזה אומר הרבה מכותאם אני הייתי באוטובוס ללא ספק הייתי קם לעזור לו גם אם זה היה אומר שהייתי בעצמי חוטף מכות איזה מין שטות זאת ליראות יהודי חוטף מכות בירושלים באוטובוס של יהודים ואף אחד לא עוזר לו בושה נכון.. לדעתי אסור לערבים בכלל לעלות על אוטובוסים..יש חוק שאומר שלערבים שלא אזרחי המדינה אסור ליסוע בתחבורה ציבורית (לא שזה כ"כ נאכף, אבל מילא).אלה אזרחי ישראל הערבים, האנשים שאמורים להיות חלק מאיתנו, ושרוצים את הטוב ביותר בשביל המדינה.
צריך לעשות פוגרומים נגד הערבים שמשתלטים על המדינה. בסוף הם יברחו מהארץ בהיסטריה.