חדשות ודיונים > דיון כללי

ההצעה שלי לקמפיין חדש

<< < (2/4) > >>

Aaron:

--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 25, 2006, 14:26:46 ---גם אוסטרליה וניו זילנד כבשו את הילידים.

--- סוף ציטוט ---
בקיצור כמעט כל מדינה בעולם כבשה שטחים ושולטת בשטחים שלא שייכים לה אבל משום מה כולם מפנים אצבע כלפי ישראל, כאילו רק ישראל "כבשה" שטחים. איזה צביעות.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 25, 2006, 01:10:37 ---חבל שאתב מבזבז את זמנך על הצעות כאלה, יותר יועיל אם תביא רעיון אמיתי שיכול לקדם את התנועה, משום מה אני לא חושב שם נצעק על הודו לוותר על הדרישות שלה בחבל קשמיר זה יועיל לנו משהו. יש לך ידע, אוליי "תבשם" אותנו מעט בידע שלך ותכתוב מאמר בנושא מעניין ואקטואלי.

--- סוף ציטוט ---
ההצעה של נץ מצוינת ומומלצת כתגובה להתערבותן של מדינות אחרות בעניינים שלנו.  הרי אין מדינה בעולם שאין לה היסטוריה של דיכוי ואי-צדק, ונץ סקר מספר מדינות.  כמובן שהדגש העיקרי שלנו יושם על העניין היהודי, אבל אם איזשהו נציג של איזושהי מדינה יעיז לבקר אותנו ולרמוז שהפתרון לבעיות במזרח התיכון הוא ויתור על שטחים מצד מדינת ישראל, תגובתנו לחוצפה זאת היא בדיוק מה שנץ הציע כאן!

eran:
כן בטח,רק בזכות ההצעה הזאת אתה תגיע לשילטון. משהו קצת יותר קונקרטי בבקשה  ;D

דוקא_כך:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 25, 2006, 20:13:50 ---כן בטח,רק בזכות ההצעה הזאת אתה תגיע לשילטון. משהו קצת יותר קונקרטי בבקשה  ;D

--- סוף ציטוט ---
אני מסכים שזאת לא הדרך להגיע לשלטון, אלא מדיניות החוץ שאנו ננקוט לכשנהיה בשלטון.

נץ וגאה בזה:
eran, תלמד, לזה בדיוק התכוונתי בהודעה הראשונה שלי שפתחה את נטשא זה:

--- ציטוט ---אני מסכים שזאת לא הדרך להגיע לשלטון, אלא מדיניות החוץ שאנו ננקוט לכשנהיה בשלטון.
--- סוף ציטוט ---

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה