כתב נושא: עכשיו במקצוענים  (נקרא 5072 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עכשיו במקצוענים
« ב- : יולי 12, 2007, 11:44:15 »
ערבי לאומני ויהודייה שמאלנית קיצונית ופלטו שרון.

שני שמאלנים קיצונים מאוד, וימני אחד שלא יודע לדבר עם כל הכבוד לפלטו.

זה נהפך למגמה בתוכנית שמביאים שני שמאלנים קיצונים וימני אחד שבקושי מסביר את עצמו ותוקף את הטענות האחרות, בגלל זה הופתעתי שהביאו אדם כמו צפריר רונן ששם את שני השמאלנים האחרים בכיס הקטן.

השמאלנים הנוכחים בתוכנית עכשיו, הם כל כך קיצונים, שהם לא מגדירים את החיזבאללה והחמאס כארגון טרור!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
עכשיו במקצוענים
« להגיב #1 ב- : יולי 12, 2007, 11:47:02 »
בבקשה תצלמו את התוכנית.
אותה יהודיה מהפעם הקודמת?
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

Aaron

• אורח
עכשיו במקצוענים
« להגיב #2 ב- : יולי 12, 2007, 12:12:53 »
ערבי לאומני ויהודייה שמאלנית קיצונית ופלטו שרון.

שני שמאלנים קיצונים מאוד, וימני אחד שלא יודע לדבר עם כל הכבוד לפלטו.

זה נהפך למגמה בתוכנית שמביאים שני שמאלנים קיצונים וימני אחד שבקושי מסביר את עצמו ותוקף את הטענות האחרות, בגלל זה הופתעתי שהביאו אדם כמו צפריר רונן ששם את שני השמאלנים האחרים בכיס הקטן.

השמאלנים הנוכחים בתוכנית עכשיו, הם כל כך קיצונים, שהם לא מגדירים את החיזבאללה והחמאס כארגון טרור!!

הייתה שם יהודיה שבפרוש אמרה שחיזבאללה וחמאס זה לא ארגון טרור ושסוריה זאת לא מדינת טרור. אני כמעט נפלתי מהספה. היה שם ערבי שאמר אותו דבר. טוב מה אפשר לצפות מערבי.. אבל יהודיה שאמרה שהארגון הנאצי חיזבאללה זה לא ארגון טרור! זה לא יאומן! אפילו מדינות כמו אוסטרליה, קנדה, הולנד קבעו שהוא ארגון טרור. וחשוב לציין שהאישה המטומטמת חולת הנפש הזאת היא פעילת זכויות אדם. חיזבאללה ירה טילים על ישובי הצפון ורצח מאות יהודים - לאן נעלמו זכויות האדם שלה? "פעילי זכויות אדם" זאת מילה נרדפת לבוגדים/שמאלנים.

ופלאטו היה חלש. הוא לא מספיק ימני. אם צפריר רונן היה שם נראה לי הוא לא היה מחזיק מעמד 5 דקות עם בוגדים שכאלה שתומכים בחיזבאללה. הוא היה חוטף עצבים ועוזב באמצע השידור או שהיו מעיפים אותו כי הוא היה צועק.
« עריכה אחרונה: יולי 12, 2007, 12:14:56 על ידי אהרֹן »

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עכשיו במקצוענים
« להגיב #3 ב- : יולי 12, 2007, 12:19:18 »
גם אני התחרפנתי, אבל קצת.
אני מכיר את השמאל, אני יודע שהוא צבוע דו פרצופי ויש לו מוסר כפול וזה לא הפתיע אותי שהיא לא חושבת שהחיזבאללה והחמאס אינם ארגוני טרור.
ואני בטוח שכל מי שצפה בתוכנית זרק לה איזה קללה עסיסית.

אבל מה אתם חושבים, זה שהם מביאים שמאלנים קיצונים לתוכנית זה לטובה?
אני חושב שכן, כי הצופים רואים שיש אנשים כאלה בשמאל והנזק כבר נעשה להם.

Aaron

• אורח
עכשיו במקצוענים
« להגיב #4 ב- : יולי 12, 2007, 12:27:49 »
אבל מה אתם חושבים, זה שהם מביאים שמאלנים קיצונים לתוכנית זה לטובה?
אני חושב שכן, כי הצופים רואים שיש אנשים כאלה בשמאל והנזק כבר נעשה להם.
לא חושב שזה טוב כי זה יכול להשפיע על אנשים והם יהפכו גם כן להיות מטומטמים חולי נפש מפגרים במוח כמוה.
אם התקשורת הייתה ימנית, היו יותר ימניים.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עכשיו במקצוענים
« להגיב #5 ב- : יולי 12, 2007, 12:39:44 »
זה גם יכול להיות אהרון, אבל אנשים כאלה שטוענים שהחיזבאללה והחמאס לא ארגון טרור, לא נראה לי שיש להם השפעה על הצופים, הם דווקא עושים נזק לעצמם.
בוא לא נזלזל באינטלגנציה של הצופים, הם לא עד-כדי-כך חלשי אופי, שכל דבר שנאמר בטלוויזיה זה קדוש בשבילם.

« עריכה אחרונה: יולי 13, 2007, 10:00:07 על ידי גם בשן וגם גלעד »

Aaron

• אורח
עכשיו במקצוענים
« להגיב #6 ב- : יולי 12, 2007, 12:43:15 »
זה גם יכול להיות אהרון, אבל אנשים כאלה שטוענים שהחיזבאללה והחמאס לא ארגון טרור לא נראה לי שיש להם השפעה על הצופים, הם דווקא עושים נזק לעצמם.
בו לא נזלזל באינטלגנציה של הצופים, הם לא עד כדי כך חלשי אופי, שכל דבר שנאמר בטלויזיה זה קדוש בשבילם.

אבל ילדים או נערים יכולים להיות מושפעים מזה. אנשים מבוגרים לא, כי הם כבר גיבשו לעצמם דעה. אבל זה הרסני לילדים שלא מבינים כלום.

בייקר

• אורח
עכשיו במקצוענים
« להגיב #7 ב- : יולי 12, 2007, 12:54:30 »
חיזבאללה ארגון גרילה הנוקט בטרור,החמאס ארגון טרור שיש לו רשות טרור.הילדים לא צופים באקטואליה.
פלאטו שרון ליברמן אינם ימנים כי הם תומכים בפתרונות מדיניים של מדינה פלשתינית,פלאטו סירב לכל התגוננות בפני הגירוש.הם משתמשים ברטוריקה ימנית.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עכשיו במקצוענים
« להגיב #8 ב- : יולי 12, 2007, 15:06:32 »
אחלה טרנד

עוד מעט יהפכו טנקים למפקדות ארגוני זכויות אדם הערבים האלה
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

Aaron

• אורח
עכשיו במקצוענים
« להגיב #9 ב- : יולי 12, 2007, 15:11:07 »
חיזבאללה ארגון גרילה הנוקט בטרור,החמאס ארגון טרור שיש לו רשות טרור.הילדים לא צופים באקטואליה.
פלאטו שרון ליברמן אינם ימנים כי הם תומכים בפתרונות מדיניים של מדינה פלשתינית,פלאטו סירב לכל התגוננות בפני הגירוש.הם משתמשים ברטוריקה ימנית.
חיזבאללה הוא ארגון טרור נאצי שדוגל בהשמדת הקיום היהודי בארץ ישראל כמו החמאס. רק שאלה שיעים ואלה סונים. פלאטו חושב שהוא ימני כמו כל הימניים המזויפים האחרים. מי שחושב שקיים עם "פלסטיני" הוא שמאלני קיצוני בוגד.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עכשיו במקצוענים
« להגיב #10 ב- : יולי 12, 2007, 15:33:17 »
פלאטו שרון אם אינכם יודעים, הוא פושע מורשע, הוא היה מבוקש בצרפת, היה חשוד במעילה והורשע במתן שוחד במהלך מסע הבחירות.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עכשיו במקצוענים
« להגיב #11 ב- : יולי 12, 2007, 17:45:57 »
פלאטו שרון אם אינכם יודעים, הוא פושע מורשע, הוא היה מבוקש בצרפת, היה חשוד במעילה והורשע במתן שוחד במהלך מסע הבחירות.

המורה לאזרחות סיפרה לי שהוא חילק טרנזיסטורים חינם לקראת הבחירות, נשמע מצחיק.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עכשיו במקצוענים
« להגיב #12 ב- : יולי 13, 2007, 04:07:56 »
בושה שנותנים לשמאלנים כאלו חופש ביטוי במדינה..