ארצות הברית מחזיקה בנו בזכות אותם גרושים שהיא נותנת לנו.
אנחנו רוצים לחתום אל הסכם נשק כולשהוא? אני לא יכולים!
ממחירת נשק ישראלי לארצות טובות היינו מכבלים הרבה יותר מ-3,000,000,000 וגם בני ברית!
אנחנו צריכים להגיד לבוש תודה אבל לא תודה.
אין ספק שאנו זקוקים לתמיכה לא-כלכלית מארה"ב כי אחרת יעיפו אותנו מהאו"ם
אני מחכה ליום שבו יעיפו את ישראל מהאו"ם.
אולי ככה יתעוררו אנשי הממסד.
חברים יקרים גם אילו נאכל ילדים נוצרים מדי יום ויום ונהרוג כול ערבי לא משנה מה גילו והיכן הוא גר ונספח למדינה שלנו כול יום 1,000 קמ"ר חדשים של שטח לא נסולק מהשמו"ם!
הם יצעקו הרבה אבל לעולם לא יסלקו מדינה כמו ישראל....
ראשית יש לנו נשק רעיני והאו"ם מציג את אצמו כאירגון רב עוצמה אשר עליו מישתיחים כול המדינות החשובות (וגם כ-150 מדינות לא חשובות)
שנית ישראל היא מרכז מדעי ורופאי האירופאים יכולים להטיל חרם קטן פו ושם אבל סילוק מהאו"O? -
טוב לדבר הם כן יכולים
הפחד מפרשיה- אילו ישראל תגורש במאו"ס בצעקות ואפילו אל תחשבו לחזור כמה מדינות יכולות לחשוב אל יציעה מרצון כמו הודו (17% מאכלוסית העולם ואין לה באו"ם יותר כוח מאיי קוקוס) או אירן .
האירופאים פחדנים ב-39-40 הצרפתים היוא פחדים ולא תקפו את גרמניה ועכשיו כול אירופה כמו הצרפתים ואירופה זה האו"ם (אז מה שהם רק 20%-25% ממדינות האו"ם גם לצרפת וגם לברטניה יש וטו וזה הכוח האמיתי).
ושוב לא אמרתי להגיד לבוש "יצור חסר מוח אינונו צריכים את הכסף שלך לך למיין זייתים"
אלה "מדינת ישראל הפכה לחזקה יותר ואנחנו שמחים להודיע לך שכבר אנחנו (סוף סוף) יכולים להתקים בלי הסיוע של ארצות הברית אנחנו מודים מאוד אל העזרה ואני בטוח שהיחסים החמים בין המדינות ימשיחו..