עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הפתרון האמיתי..כנראה
שלמה:
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 16:58:17 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 16:54:53 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 16:53:12 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 16:35:42 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 16:31:38 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 16:10:34 ---טארן, שלמה עושה עבודה מצוינת בחשיפת הטימטום שלך, ולכן איני מרבה להתערב, אבל בחיי, אופיום הוא סם מסוכן, כלומר המשפט של מרקס כבר לא תקף .
--- סוף ציטוט ---
טמטום? נשמע כאילו אתה הוא זה שלקח מנה מאותו סם מסוכן, אבל אני לא זה שעשה שימוש ראשון פה באופיום להמונים... פשוט זה די אירוני שיתשמשו בציטוט מעוות של מרקס בפורום כזה.
--- סוף ציטוט ---
זה לא אתה שהשתמש בציטוט ???
--- סוף ציטוט ---
החתימה של שלמה: "יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!"
שמאלנות זה אופיום להמונים... שום סמים ושום בטיח.
--- סוף ציטוט ---
כניראה לא כולם יודעים להאריך סרכאזם טוב.
נו בסדר....
--- סוף ציטוט ---
א. זה סרקזם...
ב. זה לא טוב..
ג. בסדר?
--- סוף ציטוט ---
אתה חושב שזה לא טוב.
במדינה דמוקרטית יש חופש וכול אחד יכול להחליט מה מצחיק ומה לא.
אילו אני דתי קיצוני חמום מוח מבין זות.
ברור שאתה פשוט חייב להבין זות.
שיש הומור שהוא פשוט לרמה שלך ואתה לא מבין את העומק שלו.
Taren:
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 17:01:43 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 16:10:34 ---טארן, שלמה עושה עבודה מצוינת בחשיפת הטימטום שלך, ולכן איני מרבה להתערב, אבל בחיי, אופיום הוא סם מסוכן, כלומר המשפט של מרקס כבר לא תקף .
--- סוף ציטוט ---
טמטום? נשמע כאילו אתה הוא זה שלקח מנה מאותו סם מסוכן, אבל אני לא זה שעשה שימוש ראשון פה באופיום להמונים... פשוט זה די אירוני שיתשמשו בציטוט מעוות של מרקס בפורום כזה.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
נו בסדר....
--- סוף ציטוט ---
א. זה סרקזם...
ב. זה לא טוב..
ג. בסדר?
--- סוף ציטוט ---
אתה חושב שזה לא טוב.
--- סוף ציטוט ---
שלמה, אם לא אכפת לך שאני שואל, בן כמה אתה?
אתה לא יודע מה זה קומוניזם אז אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש במילה דמוקרטיה? דמוקרטיה זה לא שלטון הג'ונגל בו כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, יש גבול לחופש הדיבור.
אני לא מבין את ה"עומק" של ההומור שלך? בטח בגלל שאותו הומור הוא תת רמה. אין פלא שאינני מבין את עומקו :coolsmiley:
ואני לתומי חשבתי כבר שכולם פה חילוניים למהדרין.. לפחות נפתחת, דתי קיצוני, אשריך..
אֹהד:
דתי קיצוני עדיף על אנטי-דתי קיצוני כמוך, אנשים כמוך - אנטי דתיים קיצוניים רצחו מיליוני אנשים, הנאצים רצחו 12 מיליון איש, הקומוניסטים רצחו 23 מיליוני איש, הסינים, הצפון קוריאנים, הוויטנאמים, הקובנים ועוד עשרות משטרים אנטי-דתיים מובהקים אשמים ברצח של מיליוני אנשים .
Taren:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 17:10:13 ---דתי קיצוני עדיף על אנטי-דתי קיצוני כמוך, אנשים כמוך - אנטי דתיים קיצוניים רצחו מיליוני אנשים, הנאצים רצחו 12 מיליון איש, הקומוניסטים רצחו 23 מיליוני איש, הסינים, הצפון קוריאנים, הוויטנאמים, הקובנים ועוד עשרות משטרים אנטי-דתיים מובהקים אשמים ברצח של מיליוני אנשים .
--- סוף ציטוט ---
שוב אני אנטי דתי? אני לא אתאיסט, אני לא קומוניסטי, אני לא נאצי, אז איזה קשר יש לאותם משטרים אליי בדיוק? מתי בדיוק הכחשתי רצח של משטרים אשר אינם דתיים כגון ברית המועצות או גרמניה הנאצית? כמו שאמרתי הבעייה המרכזית שלי היא עם האיסלם, כל עוד הדת לא כופה את עצמה עלי כגון אירן, אין לי בעייה חמורה איתה, קצת ביקורת בונה, לא מסוגלים לספוג?
וקיצוניות היא לא טובה לא משנה מאיזה ספקטרום אתה, ימין ושמאל, למה אתם מתפלאים שאני לא חסיד גדול של מתנחלים, מוסלמים ושמאלנים קיצונים? אותה גברת בשינוי אדרת..
שלמה:
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 17:06:48 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 17:01:43 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
נו בסדר....
--- סוף ציטוט ---
א. זה סרקזם...
ב. זה לא טוב..
ג. בסדר?
--- סוף ציטוט ---
אתה חושב שזה לא טוב.
--- סוף ציטוט ---
שלמה, אם לא אכפת לך שאני שואל, בן כמה אתה?
אתה לא יודע מה זה קומוניזם אז אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש במילה דמוקרטיה? דמוקרטיה זה לא שלטון הג'ונגל בו כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, יש גבול לחופש הדיבור.
אני לא מבין את ה"עומק" של ההומור שלך? בטח בגלל שאותו הומור הוא תת רמה. אין פלא שאינני מבין את עומקו :coolsmiley:
ואני לתומי חשבתי כבר שכולם פה חילוניים למהדרין.. לפחות נפתחת, דתי קיצוני, אשריך..
--- סוף ציטוט ---
כדי לדעת בן כמה אני תמיד אתה יכול להיכנס לפרטים שלי ולדעת זה לא כול כך קשה ואפילו אתה יכול במיקרה ותשקיע מאט.
אני די עכשיו רוצה לדעת מה ההומור שלך אילו את זה אתה מחשיב לתת רמה.
או שפשוט לא הבנתה טוב ברור שלא הבנתה.
כן ללא ספק יחסית אליך ני דתי קיצוני וזה לא מביך אותי כלל.
העובדה שאני לא מזלזל בדת ובעם שלי עם ישראל חיי 3600 לא בגלל אנשים כמוך ובטח שלא בישביל אנשים כמוך.
אבל תמיד יש בוגדים.
אתהרוצה להרגיש את עצמך אירופאי או משהוא אתה חושב שדת זו תופעה חולפת ושבעוד 100,200 או כמה שהוא שנים הדת תימחק?
אך חבל חבל שכך אתה חושב בזכות הדת העם שלנו החזיק מעמד 3,600 שנה.
הדת נתנה את ערכי המוסר לבני האדם.
אני מציעה לך לבדוק כמה מצוות אתה מקיים גם בלי רצון דברים בסיסם שקודם לכן לא היוא כאלה.
יש כאלה שחושבים שהדת גורמת לנו לחיות בעולם פרימיטיבי יותר מבחינה רוחנית והדת מגבילה את החופש.
אבל הרי ברור שצריך להגבי את החופש הרי גם הדמקורטיה האהובה שלך-וגם אני מסכים שמצב הקיים צריך מדינה דתית יהודית שתהיה יהודית ודמוקרטית
אבל נחזור לדמוקרטיה גם הדמוקרטיה מגבילה את החופש אסור לרצוח אנשים רק כי אני רוצה זה לא אנרכיה.
אז למה אתה לא מתנגד לדמוקרטיה?
שתהיה אנרכיה מוחלטת.
וצדק מוחלט.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה