עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הפתרון האמיתי..כנראה

<< < (12/26) > >>

שלמה:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 16:35:42 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 16:31:38 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 16:10:34 ---טארן, שלמה עושה עבודה מצוינת בחשיפת הטימטום שלך, ולכן איני מרבה להתערב, אבל בחיי, אופיום הוא סם מסוכן, כלומר המשפט של מרקס כבר לא תקף .

--- סוף ציטוט ---

טמטום? נשמע כאילו אתה הוא זה שלקח מנה מאותו סם מסוכן, אבל אני לא זה שעשה שימוש ראשון פה באופיום להמונים... פשוט זה די אירוני שיתשמשו בציטוט מעוות של מרקס בפורום כזה.

--- סוף ציטוט ---
זה לא אתה שהשתמש בציטוט  ???

--- סוף ציטוט ---

ניראה לי שטרן צורך סם הרבה יותר כבד מאופיום

Taren:
עדיין לא קלטת את המובן של ק-ו-מ-ו-נ-י-ז-ם? או שכל אנטי דתיות בשבילך משמע צפון קוריאה, קובה ומובלעות קומוניסטיות למיניהן? אין קליטה?

אני לא נלחם בדת, אלא בפאנטים דתיים, יש הבדל, כל עוד הדת היא פרטית ולא שולטת על הקולקטיב אז אין לי כל כך בעיה, רוצה דיקטטורה דתית? קפוץ לאירן.

אין קשר עכשיו בין מוסלמים באירופה ותל"ג באותן מדינות, כמה נוח שאתה ישר קופץ על העגלה המוסלמית, דיברת על כלכלה, לא פוליטיקה או דת, אז בוא נפסיק עם הזיגזג האין סופי שלך.

"עכשיו בכול דת אפילו באיסלאם יש משהוא טוב", מעניין אם עכשיו יקטלו אותך, או שזכות זו שמורה רק לכופרים?

"דרום קוריאה,יפאן,ארצות הברית,ברטניה,לוכסנבורג ,דנמרק,שבדיה,שוויץ,אטליה,ספרד,ישראל" אתה עדיין לא מצליח להפנים משהו פשוט, בשבילי דיקטטורה דתית היא כאשר חוקי המדינה נעשים ונשפטים על פי התורה\קוראן\ברית חדשה\ כל ספר קדוש כלשהו, וכאשר השליטים הנבחרים הם נבחרי דת אשר לא נבחרו באופן דמוקרטי, אלמנטים דתיים שורשיים תמיד יהיו, אך אלה רק תרבותיים, ללא קשר לכלכלה או טכנולוגיה, מדינה חילונית היא לא תמיד מדינה אנטי דתית סטייל ברית המועצות, ארצות הברית היא אולי one nation under God אבל תתפלא עד כמה אותו ביטוי לא תקף לגביה כיום.

"יש קשר לדת יש שם המון מקדשים אז אךל תתחיל לדבר אל מה שאתה לא יודע יש שם אלמנט דתי חזק במיוחד", קשר לכלכלה, נאדה, לפי הרטוריקה הזולה שלך ישראל אמורה להיות הכלכלה הגדולה בעולם, אך זה לא יד המקרה, מדוע ולמה?

תראה לי מדינה אחת שבה הדת מנהלת את כל העניינים המדיניים, הכלכליים והחוקתיים שהיא הצלחה בקנה מידה גלובלי, תתחיל עם המודל שלך אירן.

"בסקנדינביה  יש אלמנט דתי דווקא חזק למדי יש שם קבוצה מאוד גדולה של מאמינים", יא אללה זה כמו לדבר לקיר, יש אלמנט  חילוני ואנטי דתי מובהק יותר, כאשר קיימת הפרדה בין דת למדינה, נהייתם חסידים גדולים של נצרות ובודהיזם או שיהדות היא דוגמא גרועה?

"אוהד כבר נתן לך תשובה", מטומטם זאת תשובה? פחח..

"מסה הכיבוש של הערבים במאות 7-9 ומסעות הצלב של הצלבנים הם דוגמאות טובות למלחמות דתיות אבל זו פשוט בדיחה לדוגמה יחסית להרס שגרמו המונגולים או להרס שגרמו מלחמות העולם".

ועדיין זה לא ממעיט או מתרץ במאומה את אותו מוטיב דתי, יש לך מנטליות של ילד בגן עם הגישה של "גם לי מותר כי הוא עשה".

Taren:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 16:10:34 ---טארן, שלמה עושה עבודה מצוינת בחשיפת הטימטום שלך, ולכן איני מרבה להתערב, אבל בחיי, אופיום הוא סם מסוכן, כלומר המשפט של מרקס כבר לא תקף .

--- סוף ציטוט ---

טמטום? נשמע כאילו אתה הוא זה שלקח מנה מאותו סם מסוכן, אבל אני לא זה שעשה שימוש ראשון פה באופיום להמונים... פשוט זה די אירוני שיתשמשו בציטוט מעוות של מרקס בפורום כזה.

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

החתימה של שלמה: "יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!"

שמאלנות זה אופיום להמונים... שום סמים ושום בטיח.

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 16:53:12 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

כניראה לא כולם יודעים להאריך סרכאזם טוב.
נו בסדר....
יתכן בדיחות כאלה הם יותר מדי עמוקות בישבלך.
אתה יותר אוהב בדיחות של:
איש אחד הלך הלך נפל ומת
נו טוב למי אכפת אני ביכלל לא אוהב גלידה

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 16:54:53 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 16:53:12 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

כניראה לא כולם יודעים להאריך סרכאזם טוב.
נו בסדר....

--- סוף ציטוט ---

א. זה סרקזם...
ב. זה לא טוב..
ג. בסדר?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה