עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הפתרון האמיתי..כנראה

<< < (9/26) > >>

IRON_MAN:
כואב הלב לראות את הזוועות האלו :'(

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד

:'(
ה' ירחם. :'(
מזכיר לי ילדה שהייתה בבית ספר שלי :'(
הלכה לסופר,ונרצחה על ידי מחבלת מתועבת :'(
רחלי לוי ז"ל,ת.נ.צ.ב.ה :'(
הבט אני חושב שעדיף לנו שהעולם ירחם על מנוולים,כי לנו יש את מלך מלכי המלכים לצידנו,והאמינו לי שהוא יותר חזק מכל מעצמה שקיימת!!!
אם אדם מכין סרטון,אסור להראות את מה שהמנוולים הללו עשו לאנשיפ מסכנים שבסך הכל רצו לעלות על אוטובוס.
התרכזו בלוויות,תמונות קשות,מבלי לפגוע בכבוד המת...
ישמור אותנו אלוקים ממנוולים,ויקרב אלינו את ימות המשיח,אמן כן יהי רצון!!!

Taren:
אתם די תפוסים בקונספציה לא נכונה, אתם לא תנצחו כשזה מגיע להסברה, לא משנה כמה גופות מרוטשות של אזרחים תראו, ואין לזה קשר גדול לאנטישמיות, מכיוון שאנשים מסתכלים על הנתונים בצורה יבשה, "הישראלים הורגים פי 4-5 פלשתינים, לישראלים יש טנקים, מטוסי קרב, מסוקים, צבא מסודר, ואילו הפלשתינים לא", על כל תמונה של גופה מרוטשת הפלשתינים דאגו לצלם ולתעד פי 5, אין להם בעייה גדולה לצלם גופות, במיוחד ילדים, והם מומחים לפרופגנדה בסגנון פאליווד.

אבל מצד שני האנשים האחרונים שאמורים לדאוג להסברה זה אנשים שהתירוץ או הסבר שלהם זה סיבה דתית \ אלוהית, אל תצפו מאנשים לקחת אתכם ברצינות כשאתם נשמעים כמו מוסלמי טיפוסי ואל הירח שלו, אבל אני בטוח שצעקות כהנא צדק או מוות לערבים שונה לגמרי בתכלית לאנשים מאיטבאח אל-יהוד או זיג הייל...

רק חסר שתתחילו לחלק סוכריות לאנשים ברחוב כל פעם שפלשתיני נהרג..

האחראיים המרכזיים להפסד ההסברה אלו המתנחלים, לא פלא שהם מעוררים כזה אנטגוניזם.

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 09:40:30 ---אתם די תפוסים בקונספציה לא נכונה, אתם לא תנצחו כשזה מגיע להסברה, לא משנה כמה גופות מרוטשות של אזרחים תראו, ואין לזה קשר גדול לאנטישמיות, מכיוון שאנשים מסתכלים על הנתונים בצורה יבשה, "הישראלים הורגים פי 4-5 פלשתינים, לישראלים יש טנקים, מטוסי קרב, מסוקים, צבא מסודר, ואילו הפלשתינים לא", על כל תמונה של גופה מרוטשת הפלשתינים דאגו לצלם ולתעד פי 5, אין להם בעייה גדולה לצלם גופות, במיוחד ילדים, והם מומחים לפרופגנדה בסגנון פאליווד.

אבל מצד שני האנשים האחרונים שאמורים לדאוג להסברה זה אנשים שהתירוץ או הסבר שלהם זה סיבה דתית \ אלוהית, אל תצפו מאנשים לקחת אתכם ברצינות כשאתם נשמעים כמו מוסלמי טיפוסי ואל הירח שלו, אבל אני בטוח שצעקות כהנא צדק או מוות לערבים שונה לגמרי בתכלית לאנשים מאיטבאח אל-יהוד או זיג הייל...

--- סוף ציטוט ---

אני לא מבין איך אתה יכול להשוו את הדת שלנו לדת שלהם.
הרי אנחנו לא רוצים להציף את כול העולם באש ולשלוט בעולם בזכות הכוח- שדרך אגב גם כמה מדינות חילוניות רוצות זות.
תפסיק לספר כאילו שהבעיה היחידה של האנושות היא הדת.
גרמניה נילחמה אל בסיס לאומי ולא דתי ובגללה נרצחו 60 מיליון איש.
המלחמה ה"קרה" בין רוסיה לארצות הברית לא הייתה אל רקע דתי וגם שם נרצחו עשרות מיליונים.
וגם המלחמה שלנו אם הערבים אינה מלחמה דתית כי זה לא יהודים נגד מוסלמים אלה יהודים נגד ערבים.
תפסיק להאשים את הדת בכול דבר שיש.
במה עוד אנחנו אשמים היתכממות כדור הארץ?
מרוץ החימוש של רוסיה-ארה"ב?
סים לב המדינה המוזרה ביותר בעולם צפון קוריאה היא מדינה חילונית.
לעומת זות הדרום  ששם יש מיספר גדול מאוד של מאמינים במצב הרבה יותר טוב.
או שיש לך בעיה רק אם היהדות?

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 11:42:47 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 09:40:30 ---אתם די תפוסים בקונספציה לא נכונה, אתם לא תנצחו כשזה מגיע להסברה, לא משנה כמה גופות מרוטשות של אזרחים תראו, ואין לזה קשר גדול לאנטישמיות, מכיוון שאנשים מסתכלים על הנתונים בצורה יבשה, "הישראלים הורגים פי 4-5 פלשתינים, לישראלים יש טנקים, מטוסי קרב, מסוקים, צבא מסודר, ואילו הפלשתינים לא", על כל תמונה של גופה מרוטשת הפלשתינים דאגו לצלם ולתעד פי 5, אין להם בעייה גדולה לצלם גופות, במיוחד ילדים, והם מומחים לפרופגנדה בסגנון פאליווד.

--- סוף ציטוט ---

אני לא מבין איך אתה יכול להשוו את הדת שלנו לדת שלהם.
הרי אנחנו לא רוצים להציף את כול העולם באש ולשלוט בעולם בזכות הכוח- שדרך אגב גם כמה מדינות חילוניות רוצות זות.
תפסיק לספר כאילו שהבעיה היחידה של האנושות היא הדת.
גרמניה נילחמה אל בסיס לאומי ולא דתי ובגללה נרצחו 60 מיליון איש.
המלחמה ה"קרה" בין רוסיה לארצות הברית לא הייתה אל רקע דתי וגם שם נרצחו עשרות מיליונים.
וגם המלחמה שלנו אם הערבים אינה מלחמה דתית כי זה לא יהודים נגד מוסלמים אלה יהודים נגד ערבים.
תפסיק להאשים את הדת בכול דבר שיש.
במה עוד אנחנו אשמים היתכממות כדור הארץ?
מרוץ החימוש של רוסיה-ארה"ב?
סים לב המדינה המוזרה ביותר בעולם צפון קוריאה היא מדינה חילונית.
לעומת זות הדרום  ששם יש מיספר גדול מאוד של מאמינים במצב הרבה יותר טוב.
או שיש לך בעיה רק אם היהדות?

--- סוף ציטוט ---

"אני לא מבין איך אתה יכול להשוו את הדת שלנו לדת שלהם.", הגרסא שלכם לדת לא שונה כל כך מהתפיסה שלהם, רוצה רשימה קצרה למה אני חושב כך?
ויש אלפי אנשים שמשוכנעים שקיימת קנוניה יהודית\ציונית להשתלטות גלובלית, New World Order וממשלות שהן בובות לממשלת צללים, אז?

מי דיבר על גרמניה? מה הצעד הבא, רוסיה הקומוניסטית? אני לא קומוניסט, אני לא תומך בשום גרסא של קומוניזם, אפשר לטעון שהגורם מספר אחת בהיסטוריה להרג בני אדם היא דת, כמובן שמשאבים ופוליטיקה מעורבים, אך הדת היא אותו טריגר.

המלחמה הקרה לא התנהלה בגלל הדת, אבל חלק מאותם גורמים גלובליים בהחלט הושפעו, אירן, אפגניסטן, פקיסטן ועוד.

"סים לב המדינה המוזרה ביותר בעולם צפון קוריאה היא מדינה חילונית", שטויות במיץ, צפון קוריאה היא דיקטטורה חולנית הנשלטת על ידי מגלומן, האוכלוסייה מורעבת ומשוכנעת מגיל צעיר שכך כל העולם נראה ואף גרוע יותר, אז עליהם לראות במנהיגם כאל, דרום קוריאה היא מדינה דמוקרטית ליברלית עם כלכלה אחרת לחלוטין ולא מושפעת מסנקציות למיניהן, ונתמכת על ידי ארצות הברית, אז איך אתה חושב שאפשר להשוות? אין שום קשר לדת, מיליוני רוסים בברית המועצות היו דתיים.

או שיש לך בעיה רק אם היהדות?", יש לי בעיה עם גרסא חולנית של דת שלא נשארת כדבר אינדיבידואלי אלא נדחפת לפוליטיקה, חיי ציבור יום יומיים וממשל, זה לא משנה לי אם זה יהדות, איסלם, נצרות, בודהיזם, הינדוהיזם וכל כת או דת הקיימים על פני כדור הארץ, מובן?

תתפלא אך למדתי שהרבה מן המשותף ליהדות ולאיסלם בפורום הזה, לא כל כך קניתי את זה בעבר, אבל אני מניח שהייתי פשוט כסיל בכל הנוגע ליהדות, לומדים דבר חדש כל יום אה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה