עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הפתרון האמיתי..כנראה

<< < (8/26) > >>

Taren:
אוקיי... מכיוון שהפנאטים הכתומים מודיעים על ימין ושמאל שצה"ל נוצח רק כדי לתת  מכה מתחת לחגורה בנוגע להתנתקות, אני מניח שהאשמה מוטלת גם על אותם מתנחלים, או שמא הצביעות פגמה בדעתך קליל? נחמד שאתה משתמש במונח "חדירה", נשמע לא כל כך ידידותי, חדירה לשם מה, הפיכה כלשהי או כדי שיהיו להם אנשים בתוך המערכת? אתה השתמשת במונח הזה, לא אני...

אם המתנחלים הם חיילי העלית שאתה מציג אותם למה הם זקוקים לבייבי סיטר ושומרי ראש יומם וליל? אני שואל את עצמי מה יקרה במקרה של מלחמה, האם הם יפסיקו להילחם כאשר יוצאת השבת כדי לא לחללה, או האם יעדיפו לרעוב למוות ולתת לאויב להתקדם אם חס וחלילה האספקה לא תהיה כשרה,או בשליחה אחת של SMS מהרב הראשי פשוט ילכו כצאן אחרי הרועה.

הרי יום הכיפורים נבחר בדיוק למטרה הזאת, שווה לקחת את הסיכון אני מניח כל שנה להתקפה גלוייה, שחס ושלום לא נחלל את קודש הקודשים, אז נקבל עוד אלף אלפיים הרוגים, חפיף?

"אנחנו נילחמנו הרבה מאוד פעמים מאטים נגד רבים וזו לא בועה  מה אתה מחשיב לשנים עברו 73? או ממש הרבה זמן", אני מדבר על הכוחות הלוחמים בשטח, לא האוכלוסייה של אותה מדינה, יש הבדל גדול, אבל היי, גיבורכם הגדולים ביותר הם גולדשטיין, ריסוס מוסלמים ללא נשק בתוך מסגד, יגאל עמיר, מתנקש בראש ממשלה נבחר, עוד לוחם אמיץ לב, זאדה, כאנה ופסח, עכשיו המשותף לגולדשטיין, זאדה ועמיר זה העובדה שלושתם ירו באנשים שלא היו חמושים, מצביע על עוז לב וחירוף נפש מדהים... למה אני לא רואה את אותם גיבורים גדולים טובחים באנשי חמאס או פת"ח? אני אף פעם לא מקבל תשובה לשאלה זו..

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 23, 2007, 20:41:02 ---אוקיי... מכיוון שהפנאטים הכתומים מודיעים על ימין ושמאל שצה"ל נוצח רק כדי לתת  מכה מתחת לחגורה בנוגע להתנתקות, אני מניח שהאשמה מוטלת גם על אותם מתנחלים, או שמא הצביעות פגמה בדעתך קליל? נחמד שאתה משתמש במונח "חדירה", נשמע לא כל כך ידידותי, חדירה לשם מה, הפיכה כלשהי או כדי שיהיו להם אנשים בתוך המערכת? אתה השתמשת במונח הזה, לא אני...

אם המתנחלים הם חיילי העלית שאתה מציג אותם למה הם זקוקים לבייבי סיטר ושומרי ראש יומם וליל? אני שואל את עצמי מה יקרה במקרה של מלחמה, האם הם יפסיקו להילחם כאשר יוצאת השבת כדי לא לחללה, או האם יעדיפו לרעוב למוות ולתת לאויב להתקדם אם חס וחלילה האספקה לא תהיה כשרה,או בשליחה אחת של SMS מהרב הראשי פשוט ילכו כצאן אחרי הרועה.

הרי יום הכיפורים נבחר בדיוק למטרה הזאת, שווה לקחת את הסיכון אני מניח כל שנה להתקפה גלוייה, שחס ושלום לא נחלל את קודש הקודשים, אז נקבל עוד אלף אלפיים הרוגים, חפיף?

"אנחנו נילחמנו הרבה מאוד פעמים מאטים נגד רבים וזו לא בועה  מה אתה מחשיב לשנים עברו 73? או ממש הרבה זמן", אני מדבר על הכוחות הלוחמים בשטח, לא האוכלוסייה של אותה מדינה, יש הבדל גדול, אבל היי, גיבורכם הגדולים ביותר הם גולדשטיין, ריסוס מוסלמים ללא נשק בתוך מסגד, יגאל עמיר, מתנקש בראש ממשלה נבחר, עוד לוחם אמיץ לב, זאדה, כאנה ופסח, עכשיו המשותף לגולדשטיין, זאדה ועמיר זה העובדה שלושתם ירו באנשים שלא היו חמושים, מצביע על עוז לב וחירוף נפש מדהים... למה אני לא רואה את אותם גיבורים גדולים טובחים באנשי חמאס או פת"ח? אני אף פעם לא מקבל תשובה לשאלה זו..

--- סוף ציטוט ---

אני משתמש במילה חדירה כי יש התנגדות רבה.
אנ/ים רבים לא רוצים להכניס מתנחלים לשורות הקצונה רק כי הם מתנחלים.
אני באופן אישי לא תומך בברוך ויגאל.
זכור את הסיסמה הזאתי:
רק בדרך החוק.
למה המתנחלים זקוקים לבייבי-סיטר? ראשית הם יכולים לשמור על עצמם, אבל ברור שצבא מקצועי כמו צה"ל זה כבר סיפור אחר.
למה שישמרו על עצמם? הם אזרחים במדינת ישראל והצבא צריך לשמור עליהם.
תפסיק להשתמש בשקרים ושטויות.

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 23, 2007, 20:49:56 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 23, 2007, 20:41:02 ---אוקיי... מכיוון שהפנאטים הכתומים מודיעים על ימין ושמאל שצה"ל נוצח רק כדי לתת  מכה מתחת לחגורה בנוגע להתנתקות, אני מניח שהאשמה מוטלת גם על אותם מתנחלים, או שמא הצביעות פגמה בדעתך קליל? נחמד שאתה משתמש במונח "חדירה", נשמע לא כל כך ידידותי, חדירה לשם מה, הפיכה כלשהי או כדי שיהיו להם אנשים בתוך המערכת? אתה השתמשת במונח הזה, לא אני...

--- סוף ציטוט ---

ני מישתמש במילה חדירה כי יש התנגדות רבה.
אנ/ים רבים לא רוצים להכניס מיתנחלים לשורות הקצונה רק כי הם מיתנחלים.
אניבאופן אישי לא תומך בברוך ויגעל.
זכור את הסיסמה הזותי:
רק בדרך החוק.
למה המיתנחלים זקוקים לביביב סיטר? ראשית הם יכולים לישמור על אצמם אבל ברור שצבא מיקצועי כמו צה"ל זה כבר סיפור אחר.
למה שישרמו אל עצמם? הם אזרחים במדינת ישראל והצבא צריך לשמור אליהם.
תפסיק להשתמש בשקרים ושטיות.

--- סוף ציטוט ---

יש התנגדות ובצדק, ומוכיחים זאת כל פעם מחדש, איזה חוק? חוק התורה או החוק הישראלי? אני לא יודע מה איתך אך אותם אנשים שאתה משתייך אליהם לא רואים באותה העין איתך, פחח יכולים לשמור על עצמם, אז שישמרו... צה"ל הוא לא צבא מקצועני, אתה צריך לקרוא קצת על מה הביטוי צבא מקצועני מתכוון, הם אזרחים? אז אני מניח שבהיותי אזרח יש לי פריבילגיה, אני רוצה עשרים שומרי ראש שילוו אותי ממקום למקום, אחרי הכל הינני אזרח...

אם הם אזרחים פורעי חוק, הם לא עומדים באותם סטנדרטים של אזרחים שומרי חוק, מעניין כמה זמן השלכת בלוקים וגידופים בשם נאצים חיילים יוכלו לספוג, ואחר כך מתפלאים איך די הרבה חיילים לפתע הופכים שמאלנים אחרי שחוו וראו מה אותם מתנחלים עושים, במיוחד בחברון, טלית שכולת תכלת  :2funny:

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אני חושב שהמתנחלים הם יותר גיבורים ממני לדוגמא,מכיוון שהם עוזרים להרחיב את גבולות מדינתו למעוזים אחרים.
האמן לי שאם יתנו למתנחלים{אני מעדיף לקרוא להם מתיישבים}נשק תחמושת ושאר ירקות הם לא יקימו משמר אזרחי?
האמן לי כמעא כל המתיישבים הם פייטרים רציניים.
האמן לי שאם יתנו למתיישבים לחזור לגוש קטיף בלי תמיכת הצבא,הם יחזרו וישמרו על עצמם טוב טוב...

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 23, 2007, 21:32:31 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 23, 2007, 20:49:56 ---

--- סוף ציטוט ---

ני מישתמש במילה חדירה כי יש התנגדות רבה.
אנ/ים רבים לא רוצים להכניס מיתנחלים לשורות הקצונה רק כי הם מיתנחלים.
אניבאופן אישי לא תומך בברוך ויגעל.
זכור את הסיסמה הזותי:
רק בדרך החוק.
למה המיתנחלים זקוקים לביביב סיטר? ראשית הם יכולים לישמור על אצמם אבל ברור שצבא מיקצועי כמו צה"ל זה כבר סיפור אחר.
למה שישרמו אל עצמם? הם אזרחים במדינת ישראל והצבא צריך לשמור אליהם.
תפסיק להשתמש בשקרים ושטיות.

--- סוף ציטוט ---

יש התנגדות ובצדק, ומוכיחים זאת כל פעם מחדש, איזה חוק? חוק התורה או החוק הישראלי? אני לא יודע מה איתך אך אותם אנשים שאתה משתייך אליהם לא רואים באותה העין איתך, פחח יכולים לשמור על עצמם, אז שישמרו... צה"ל הוא לא צבא מקצועני, אתה צריך לקרוא קצת על מה הביטוי צבא מקצועני מתכוון, הם אזרחים? אז אני מניח שבהיותי אזרח יש לי פריבילגיה, אני רוצה עשרים שומרי ראש שילוו אותי ממקום למקום, אחרי הכל הינני אזרח...

אם הם אזרחים פורעי חוק, הם לא עומדים באותם סטנדרטים של אזרחים שומרי חוק, מעניין כמה זמן השלכת בלוקים וגידופים בשם נאצים חיילים יוכלו לספוג, ואחר כך מתפלאים איך די הרבה חיילים לפתע הופכים שמאלנים אחרי שחוו וראו מה אותם מתנחלים עושים, במיוחד בחברון, טלית שכולת תכלת  :2funny:

--- סוף ציטוט ---

גם הם לא מקבלים 20 שומרי-ראש.
אתה חושב שאחרי כל מתנחל מסתובב חייל?
פשוט יש שם חיילים יותר ממה שלידך שוטרים כי הם גרים באזור מסוכן מאוד.
רוצה להרגיש כמוהם?
לך לחיות ליד בסיס צה"ל או תחנת משטרה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה