חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 3 ביולי **
בייקר:
חיים ישר כוח!
מה עלינו לעשות במקרה שאם אנו נעמוד עם שלט שתומך בגירוש ערבים יעצרו אותנו ויגישו נגדנו כתב אישום,האם עלינו להזהר בכתיבה בפורום ולהתאים את כתיבתנו לחוק הישראלי האוסר על המרדה,גזענות,הסתה או שעלינו להתעלם וללכת עם האמת שלנו ולהיות נאמנים לעקרונות שהנחו את הרב כהנא זצ"ל?!
אני כמנהל מרגיש לא בנוח :החוק מחייב אותי להזהיר גולשים שהם עוברים על החוק ומצד שני גולשים כאן כותבים את האמת שלהם וכואב להם על כך שיהודים מגורשים ונרצחים ולערבים ושמאלנים יש חסינות מפני החוק הישראלי:הם מעל לחוק ומשתמשים בחוק נגד הימין והיהודים.
tomsalts:
חיים שלום,
שנית, תודה לך על התשובה המעניינת והנכונה שנתת לי..
השאלה שלי הפעם היא:
ישראל היום נמצאת בשפל תרבותי עמוק, אין יותר שירי אהבה למולדת והעברית אינה נכונה בשירים ובשפת היום-יום,
פעם אסור היה לדבר בשפה גסה או בעברית שאינה נכונה (אם אני לא טועה גם צינזרו שיחות עם בן גוריון בגלל זה),
וגם סגנון השירה התמים נעלם כלא היה ביחד עם ההקפדה על המבטא הנכון על תוכן השיר וכמובן הסגנון הייחודי שהיה לכל זמר וזמר (כי כיום כל אחד מחקה את השני). מה עמדתך בנושא? כאשר תעלה לשלטון (בעזרת השם) האם תשליט סדר תרבותי על ישראל ותחזיר לנו את אותה ארץ שאבדה ביחד עם התקוה בשנות ה80 וה90 (מבחינה תרבותית, כי דרך ארץ קדמה לתורה)?
תודה,
TomSalts
אלירן:
חיים שלום רב,
אני קראתי באיזה מקום שהיה מלשין בשם מייקל פט מטריק שהלשין עליך ועל ברוס ברגר. האם אתה יכול לספר מה קרה עם שני האנשים האלה אחרי זה?
איפה ברוס ומייקל עכשיו? והאם אחרי שהשתחררת מהכלא יצאת ונקמת במלשין הזה? האם אתה הלכת וטיפלת בו ? אתה יכול לפרט קצת על כל העניין?
תודה ויישר כח, ותמשיך להיות חזק.עם ישראל אוהב ומעריך אנשים כמוך. יבוא יום ואתה תיכנס עוד לספרי ההיסטוריה.
באהבת ישראל גדולה, אלירן.
IRON_MAN:
1.מה אתה חושב על זה שכל-מיני ארגוני-שמאל קיצוני-בוגדני כמו בצלם, שלום-עכשיו, נשות-וואטש, עאדאללה, גוש-שלום... דורשים לתת לערבים מעזה להיכנס למדינת-ישראל על-מנת לקבל טיפול רפואי? בשעה שהם יורים עלינו טילים על-מנת לרצוח כמה שיותר יהודים אנחנו צריכים לטפל בנאצים האלו על חשבוננו? פשוט בושה וחרפה!!!!! איך הממשלה והשמלאנים הבוגדים האלו לא מתביישים ? שקודם ידאגו למגורשי גוש-קטיף ולתושבי-שדרות.
oferst:
שלום חיים :)
שאלתי היא, האם לדעתך מי שמאמין באלוהים/הוא דתי אך לא מאמין ברעיון ארץ ישראל השלמה הוא באמת מאמין באותו ה' אלוהי אבותינו או שמא הוא פשוט בנאדם שמצא זאת נוח שיהיה לו אלוהים?
אני יודע שדרכי פעולותיו ומטרותיו של ה' נשגבות מבינתי ואסור לי להתיימר להבין אותו, אבל רעיון ארץ ישראל השלמה הוא מצווה, לא?
האם אני חוטא בהבנתי שעל כל יהודי באשר הוא להאמין בארץ ישראל השלמה?
תודה מראש, עופר :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה