חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 3 ביולי **
Aaron:
לפי בקשת חיים בן פסח כל גולש יכול לשאול שאלה אחת בלבד, השאלה חייבת להיות קצרה ולעניין. חיים בן פסח ידלג על שאלות ארוכות ומסורבלות מידי.
חשוב להתחשב בחיים על מנת להקל על הקריאה בעברית שלו, חשוב לכתוב קצר ולעניין, בלי דיבורים מיותרים.
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית.
* לאחר פרסום התשובות, האשכול אוטומטית יועבר לפורום "ארכיון דיון כללי".
אֹהד:
שלום חיים,
זה ידוע שהנוצרים אוהבי ישראל תומכים בנו מסיבה אחת, אנחנו עוזרים להם לממש את נבואתם והם חושבים שאנחנו נעזור להם להביא את הגאולה,
אתה לא חושב שבכך אנחנו בעצם מנוצלים ע"י הנוצרים? על אף שנבואתם כמובן אינה נכונה אני פשוט מרגיש ככלי עזר לנוצרים.
מה דעתך?
yacov:
בס"ד
שלום חיים,
אין פלסטינים. לכן, אתה לא אומר את המילה הזאת. אז למה אתה אומר "ירדנים"? אין עם ירדני. הירדן הוא נהר יהודי בארץ ישראל על שם שבט דן (יורד דן). ממלכת ירדן החשמי הייתה "Transjordan" והחליפה את שמה ל-"Jordan" אחרי שהיא כבשה את יהודה ושומרון. אז למה לא ליקרוא להם טרנסירדנים או פשות "Hashemite Arab Muslim Nazis" כמו שאתה אומר "PLO/Hamas Arab Muslim Nazis" במקום פלסטינים. במקום ירדן, נוכל להגיד מזרח ארץ ישראל כמו שמו אנחנו לא אומרים "West Bank" ו-"פלסטין".
יעקב מנשה בן רחמים.
רק כהנא:
חיים, תודה על התשובה משבוע שעבר. אתה באמת איש גדול שראוי להרבה הערכה.
רציתי לדעת השבוע: מה העמדה שלך על פידל קסטרו ועל צ'א גאוורה? האם הם שנאו יהודים?
zipora:
חיים קודם כל אני רוצה לשמח אותך הייתי היום בכנס בטכניון ודבר שם ראובן אגסי שבנו שי אגסי נבחר כאחש מהאנשים המובילים ב- HIGH TECH בעולם ועזב תפקיד ניהולי בכיר לטובת בנית מכונית חשמלית. מסתבר שחיפוש אנרגיה חילופית צובר תאוצה רבה בישראל. נכון שזה חדשות טובות.
אגב עם כל ההשמצות על רבין ואני גם כועסת על זה שהוא הכניס את ערפאת לארץ, הוא היה האיש שהקים בצבא את ממר"ם שעוד לא ידעו מה זה מחשבים ויצר תשתית אנושית שאפשרה את הנס הטכנולוגי הישראלי.
זה לא שאלות אבל אם אתה מחשיב את זה כשאלות אז אל תענה לשאלה אישית שיש לי אליך והיא: האם אתה מפחד מזיקנה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה