חדשות ודיונים > דיון כללי

לא חשבתי שויקיפדיה עד כדי כך שמלאנים עלובים...

<< < (4/11) > >>

Aaron:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על דצמבר 21, 2006, 17:34:17 ---
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 21, 2006, 17:29:53 ---אלמוג למפעיל! המשתמש השמאלני הקיצוני, החזיר הבולשביקי הזה ימח שמו וזכרו, שימות אמן. תראו איך הוא נראה כמו חזיר באמת:

חתיכת זבל, ג'וק מסריח שימות בדרך הכי כואבת, אמן!

--- סוף ציטוט ---
חזיר שמלאני שמן מכוער ימ"ש שיקבל סרטן בראש כל תגובה שלנו הוא מוחק עם סיבות כל כך מצחיקות למחיקה ימ"ש ושל כל המשפחה שלו!

--- סוף ציטוט ---
החזיר הזה אמר- כהנא ימ"ש ולמשנתו הגזענית והאלימה.
איזה חזיר שמאלני ושמן, נשבע לכם בא לי לשחוט אותו. קשה לי לתאר את השינאה שלי כלפי החזיר השמן והמכוער הזה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 21, 2006, 17:39:14 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על דצמבר 21, 2006, 17:34:17 ---
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 21, 2006, 17:29:53 ---אלמוג למפעיל! המשתמש השמאלני הקיצוני, החזיר הבולשביקי הזה ימח שמו וזכרו, שימות אמן. תראו איך הוא נראה כמו חזיר באמת:

חתיכת זבל, ג'וק מסריח שימות בדרך הכי כואבת, אמן!

--- סוף ציטוט ---
חזיר שמלאני שמן מכוער ימ"ש שיקבל סרטן בראש כל תגובה שלנו הוא מוחק עם סיבות כל כך מצחיקות למחיקה ימ"ש ושל כל המשפחה שלו!

--- סוף ציטוט ---
החזיר הזה אמר- כהנא ימ"ש ולמשנתו הגזענית והאלימה.
איזה חזיר שמאלני ושמן, נשבע לכם בא לי לשחוט אותו. קשה לי לתאר את השינאה שלי כלפי החזיר השמן והמכוער הזה.

--- סוף ציטוט ---
אני מקווה שבעזרת ה' הוא יקבל סרטן בראש וכל המשפחה שלו ביחד על כל הקללות הללו ואל תדאג הוא ישלם.
ודרך אגב ככה הוא ניראה יותר טוב לא?

liorso:
לא מצליח לראות את התמונה אולי העלית לא נכון?

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על דצמבר 21, 2006, 17:54:10 ---לא מצליח לראות את התמונה אולי העלית לא נכון?

--- סוף ציטוט ---
למה דווקא לי עובד תנסה עכשיו

zelhar:
אני פתחתי דף בתוך הדף האישי שלי שבו שמרתי את דף השיחה כדי שישארו ראיות להתנהגות הבולשביקית שלהם. מייד PACMAN מחק לי את הדף הפרטי הזה ושיגר לי 'אזהרה חמורה'. הבירוקרט הישראלי של ויקיפדיה הוא סמולני קיצוני. לצערי אפילו חלק מהמשתמשים שטוענים שהם ימנים או אפילו מתנחלים דתיים משתפים אתם פעולה ותומכים במחיקה. באמת ייתכן ורק פנייה אל ההנהלה העולמית של ויקיפדיה, אם יש כזו, עשויה לקבל ייחס הוגן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה