חדשות ודיונים > דיון כללי
לא חשבתי שויקיפדיה עד כדי כך שמלאנים עלובים...
כהנא צדק!:
שהגעתי לערך "גזענות" בויקיפדיה לא האמנתי שהנאצים השמלאנים קוראים לנו ולרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד גזענים תראו קטע מתוך הערך "גזענות" בויקיפדיה:
גזענות בישראל
גם בעם היהודי מתקיים מיעוט אשר מפנה גזענות כנגד עמים אחרים המהווים מיעוט בקרבו. לדעת רבים, הביטוי המודרני הקיצוני לתופעה זו הינו פעולתו של הרב מאיר כהנא שקרא לגירוש ערביי ישראל אל מחוץ למדינה ("טרנספר בכפייה"). תנועתו של כהנא, "כך", ונגזרותיה, הוצאו אל מחוץ לחוק בשל עמדתן הגזענית.
תנועות ואישים התומכים במתן תמריצים לערבים שיעזבו את הארץ ("טרנספר מרצון") לא נפסלו על ידי ועדת הבחירות ומערכת המשפט מהתמודדות בבחירות לכנסת. ככלל, סובלים ערביי ישראל מגילויים של אפליה מחלק של הרוב היהודי. סקרים שנערכים מפעם לפעם מוכיחים כי בציבור היהודי רווחות תפישות גזעניות. על פי סקר [1] שערך מכון גיאוקרטוגרפיה בתחילת 2006, 68% של האוכלוסייה היהודית מתנגדים לגור בבניין עם שכנים ערבים, 46% לא מעוניינים שערבי יבקר בביתם, 41% תומכים בהפרדה במקומות בילוי ו-34% סבורים כי הערבים הם עם נחות. בשנת 2005 היו 225 תקריות אלימות מדווחות נגד ערבים.
פשוט גועל נפש איך הם עושים שימוש נאצי ושמלאני בגדול הדור מאיר דוד כנהא זצ"ל הי"ד פשוט בושה לפי דעתי צריך לפנות לויקיפדיה שיורידו את זה איך הם לא מתביישים שיכניסו במקום את אחמד טיבי המוסלמי הנאצי הזה ימ"ש!
דרך אגב תראו את הסטטיסטיקה מאוד מעניינית (ולא מדובר פה על חרדים).
בייקר:
לא מדובר בגזענות כי הערבים אינם גזע.מדובר באויב.אנו נלחמים באויב כהגנה עצמית.ארץ ישראל שייכת לעם ישראל.לערבים יש מדינות משלהם.
דווקא בגלל שאנו רוצים שלום אי אפשר לחיות בצוותא עם הערבים.
ערבי ירגיש בנוח במכה עם מוסלמים שם יוכל לקיים את דתו.
אם הערבים לא היו אויב לא הייתי שונא אותם.
האלטרנטיבה לגירוש היא רצח עם.
טבעי ונורמלי לשנוא את האויב.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 21, 2006, 00:18:54 ---לא מדובר בגזענות כי הערבים אינם גזע.מדובר באויב.אנו נלחמים באויב כהגנה עצמית.ארץ ישראל שייכת לעם ישראל.לערבים יש מדינות משלהם.
דווקא בגלל שאנו רוצים שלום אי אפשר לחיות בצוותא עם הערבים.
ערבי ירגיש בנוח במכה עם מוסלמים שם יוכל לקיים את דתו.
אם הערבים לא היו אויב לא הייתי שונא אותם.
האלטרנטיבה לגירוש היא רצח עם.
טבעי ונורמלי לשנוא את האויב.
--- סוף ציטוט ---
את זה צריך להגיד לויקיפדיה אבל לא ניראה לי שזה ממש יעזור..
Aaron:
שימו לב באיזה קטגוריה הארגון שלנו נמצא בויקיפדיה האנגלית:
Categories: Articles with unsourced statements | Zionism | Kahanism | Jewish organizations | Right-wing organizations in the United States
ושימו לב איפה אנחנו נימצאים בויקיפדיה העברית:
קטגוריות: ויקיפדיה: הצבעות מחיקה | ויקיפדיה: דפים מוגנים | ארגונים יהודיים | גזענות
ראיתם איזה יהודונים בולשביקים יש בארץ? אפילו הנוצרים מאפשרים לארגון שלנו להופיע בויקיפדיה האנגלית תחת קטגוריה נכונה + אורך הערך מלא ואין ויכוחים לגבי מחיקת הערך.
איזה חבורת שמאלנים קיצוניים, פאשיסטיים! אסור לנו לעבור על זה בשתיקה.
Aaron:
אני ממליץ שכולנו נשלח תלונה להנהלת ויקיפדיה העברית אולי אפילו גם להנהלת ויקיפדיה המרכזית, הבין-לאומית. אסור לנו להראות שהפסדנו, חייבים לעשות הכל כדי לנצח את הבולשביקים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה