חדשות ודיונים > דיון כללי
קומוניסטים אהבלים
MiSs_DAnIeL:
אני מוסיפה שפשוט קמתי באמצע שיעור אל אותו ילד פעיל בתנועה שחילק לנו את זה ואמרתי לו "תסלח לי אבל אני לא מוכנה לקרוא זבל קומוניסטי שמאלני מלוכלך"
eran:
הם נעלו עוד 2 נושאים שלי השבוע. הם כותבים את "הטענה" המשובשת שלהם ונועלים כדי שאני לא יוכל להגיב להם - עלובי נפש שכמותם, אנשים ממש עיוורים שזה לא יאומן, אנשים אדישים ואכולי שינאה שמנותקים מכל זיקה לעמם וליהדותם, אפילו את נושא השואה לא מסוגלים לנתח בצורה אינטלקטואלית - פשוט לא נתפס להם מוח המעוות שלהם שהגוים לא אוהבים אותנו.
אני ממש מבין עכשיו את דברי הרב מאיר כהנא הי"ד בספרו "האתגר" עמ' 36, וז"ל הטהור: " פועלות בקירבינו קבוצות אנטי ציוניות ומרכסיסטיות המטיפות נגד קשרינו הרבים עם העבר. ישנם סטודנטים "שנמאס" להם לשמוע על השטעייטל (העיירה היהודית הממוצעת במזרח אירופה שלפני השואה) ועל השואה". עכ"ל.
דברי הרב כהנא מלפני 34 שנים מהדהדות חזק מאוד באוזנינו חזק מאוד - הרב כהנא צודק!!!
באהבת ישראל אמיתית - ערן.
נץ וגאה בזה:
והכי מצער, זה שהנבלות האלו שולטים לנו במדינה
MiSs_DAnIeL:
איך לא ישתלטו?
ראית כמה מפגשים ופעילויות יש להם?
וסטיקים וחומרי יח"צנות
הם ממש מאורגנים האנשים האלה
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 24, 2006, 14:19:22 ---והכי מצער, זה שהנבלות האלו שולטים לנו במדינה
--- סוף ציטוט ---
זה כי הממשלה הבולשיביקית שלנו נותנת להם יד ועזורת להם בזה, כי בעצם הממשלה שלנו עם שמלאנית אז הם מתחברים יפה הנאצים הללו.
שתקום הממשלה הכהניסטית בעזרת ה' הם כבר לא יעשו כלום.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה