חדשות ודיונים > דיון כללי

קומוניסטים אהבלים

(1/3) > >>

eran:
חבר'ה קבלו קטע, הם כבר לא יכולים עלי בפרום של בנק"י (ברית נוער קומוניסטית) ימ"ש. הם נעלו את ההודעה מכיוון שהיא הייתה כלכך חזקה נסתתמו להם כל הטענות. אני זה ההודעה הראשונה, תחת השם "הניצוץ":

http://www.banki-shabiba.net/forum/viewtopic.php?t=2923

הם נעלו את האפשרות לאנשים להגיב, וגם לי - כנראה הם מפחדים מתגובות כנות של חברי הפורום, משטר קומוניסטי גם בתנועה הקומונסטית בא"י שטוענת שהיא דמוקרטית - עלק.

יום טוב.

כהנא צדק!:
חחח נו ברור שהם ינעלו את הנושא כניראה שהם פוחדים מהתגובות...

DJ Luminus:
אם שמתם לב, שם התנועה מופיע באתר שלהם גם בערבית. לפי מה שידוע לי, כמחצית מחברי התנועה הבולשביקית הזאת ערבושים. קראתי קצת לגבי עקרונות התנועה שלהם מהאתר. בגדול, הם טוענים שהתנועה שלהם פועלת למען שמירה על זכויות אדם ולמען שויון. ראינו כבר מה זה שויון וזכויות אדם אצלם. את זה אפשר לראות ביחס הממסד ליהודים וליהדות. ליהודים אין זכויות, אבל הערבים יכולים לעשות כל אשר עולה ברוחם.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DJ Luminus על דצמבר 21, 2006, 00:21:50 ---אם שמתם לב, שם התנועה מופיע באתר שלהם גם בערבית. לפי מה שידוע לי, כמחצית מחברי התנועה הבולשביקית הזאת ערבושים. קראתי קצת לגבי עקרונות התנועה שלהם מהאתר. בגדול, הם טוענים שהתנועה שלהם פועלת למען שמירה על זכויות אדם ולמען שויון. ראינו כבר מה זה שויון וזכויות אדם אצלם. את זה אפשר לראות ביחס הממסד ליהודים וליהדות. ליהודים אין זכויות, אבל הערבים יכולים לעשות כל אשר עולה ברוחם.

--- סוף ציטוט ---
וחצי מהפורום סרבנים והם מתגאים בזה...
סתם חבורה של שמלאנים וערבים נאצים ימ"ש.

MiSs_DAnIeL:
חילקו לנו בבית הספר כמה גיליונות של העיתון שהם משווקים
הם מנסים להעכיר את מוחם של עוד כמה בני נוער נורמלים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה