אני מתנגד לשחורים בארה''ב לא בגלל שהם הורסים את ארה''ב אלא בגלל שהם שונאי ישראל. הם מקנאים ביהודים ושונאים אותם למרות שהיהודים עשו את הכל ועדיין עושים את הכל על מנת לעזור לרשעים האלה.
כמובן שצבע עורם לא מעניין אותי במאומה. ואני לא מחפש סיכסוכים עם אנשים סתם. אולם הכושים מצטרפים לערבים בארה''ב כדי לעשות תעמולה אנטישמית מתמדת. וכל המנהיגים היהודונים בארה''ב רק מתרפסים בפני הכושים האנטישמים כמו שהם מתרפסים בפני הערבים והמוסלמים.
אני רוצה שהכושים ועוד שונאי ישראל ידעו שלא כל היהודים מתרפסים. אם המנהיגים הכושים רוצים להמשיך ולהפיץ שקרים ותעמולה נגד היהודים ונגד מדינת ישראל, גם אנו יכולים להפיץ תעמולה נגדם אלא שהתעמולה שלנו היא אמת.
מנהיגים כושים טוענים שהיהודים בארה''ב הם "טפילים שהורסים את אמריקה" - זהו ציטוט של קליד מוחמד, כושי מוסלמי, וכל המניגים הכושים הגנו עליו והצטרפו לאספות שלו. מנהיגים כושים אחרים אומרים דברים דומים על היהודים.
איך הגיבו המנהיגים של המימסד היהודי בארה''ב להצהרות הנציות האלו? הם ביקשו להפגש עם המנהיגים הכושים כדי להסביר להם שזה "אי הבנה". הכושים וכל הגויים בארה''ב מייד ראו איך היהודים מגיבים כמו פחדנים וזה הוביל ליותר אנטישמיות.
אני הגבתי ככה בתוכנית שלי בטלוויזיה: אמרתי שהמנהיגים הכושים הם קופים שמקנאים ביהודים. ושהכושים מהג'ונגל באפריקה הם הם הטפילים שהורסים את ארה''ב יחד עם הערבים והמוסלמים.
עם התגובה הזאת שלנו, הכושים ושונאי ישראל ראו שלא כל היהודים מתרפסים ופחדנים. ושגם אנו מסוגלים לעשות תעמולה נגד אוייבינו.
כתוצאה מזאת, קיבלתי הרבה ראיונות. והרבה גויים מאוד מאוד מאוד מעריכים אותנו בגלל זאת. תוכלו לראות את כל הגויים בפורום האנגלי שלנו שממש אוהבים אותנו.