כתב נושא: מצעד הגאווה בי-ם.  (נקרא 11768 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« ב- : יוני 07, 2007, 23:43:06 »
הייתי רוצה שבאשכול זה נשתף כולנו את הטיעונים נגד קיום המצעד. בבקשה בלי קללות או כינויים מעליבים להומואים, רק טיעוניים לוגיים מבוססים ורציניים.
« עריכה אחרונה: יוני 07, 2007, 23:43:44 על ידי נדב »

מנותק 10

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #1 ב- : יוני 07, 2007, 23:55:34 »
אני לא מי שמחליט פה אבל לדעתי זה לא המקום האידיאלי להשים את הנושא הזה אבל אני יגיב.
לדעתי אין סיבה לעצור את המצעד, אחריי הכל הם נולדו הומואים ואין סיבה לאלימות זה כמו שחס וחלילה ירצו לרצוח חוליי נפש, אבל לא מובן לי למה דווקא בירושליים זאת עיר הקודש ה' ישמור מה כל כך דחוף לעשות את המצעד שם, אחריי הכל יש את תל אביב עיר חילונית ראשית קהילה ענקית של הומואים ולסביות הם יתקבלו שם יותר בברכה, והחלק המצחיק הוא שיפיי הנפש בארץ מצדיקים את הגאווה בירושליים בטענה שזו דמוקרטיה ומדכאים אותם ולא מתייחסים לזכויותיהם תוך שהם מתעלמים מרוב גדול ירושליים שמורכב מדתיים (אני מדבר על החלק היהודי), שבצדק מרגישים שלא מתאים להם שיהיה מצעד כזה ברחובות באיזור, זה פוגע בתרבות זה לא צנוע זה נגד היהדות בעיקר, ואנשים מתייחסים לדתיים כאטומים, הומואים חברי השכלה(אני לא מדבר על הומו בתור קללה) מרגישים שהם יותר חכמים וצודקים מחכים ורבנים שגרים בירושליים, ואין בכלל התחשבות של ההומואים כלפי הדתיים, אבל מה הפיתרון הפשוט לא יהיה תל אביב אלא יתעקשו לפגוע בזכויות קהילה לאוטונומיה רק כדי להראות כמה צדקני המצעד הזה. שמישהו יסביר לי למה המצעד חייב ליהיות דווקא בירושליים?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #2 ב- : יוני 08, 2007, 00:48:33 »
למה זה לא הפורום המתאים? זה פורום שנועד לענות לטיעונים שמאלנים. התומכים בקיום המצעד הם ברובם שמאלנים.

למה דווקא בי-ם? הם יענו לך על זה בקלות. הם יאמרו שאין טעם לערוך את המצעד שוב בת"א בגלל ששם הם כבר מקובלים, אין שם את ההשפעה במחאתית שהם מבקשים. המטרה בקיום המצעד היא לשבור בכח את חוסר השוויון שהחברה מפנה כלפיהם לטענתם, לכן יש צורך לזעזע את החברה כדי שאנשים יתחילו לשים לב לתופעה. זו המטרה של המצעד הזה.

מצטער, "למה דווקא בירושלים" זה לא מספיק חזק, זה לא מספיק ע"מ לעמוד מול הטיעונים של השמאל.

Aaron

• אורח
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #3 ב- : יוני 08, 2007, 09:17:32 »
כי הם אנשים מגעילים, סוטים ובושה למדינה. הם מתגאים בזה שהם סוטים. מקומם אצל פסיכיאטר/פסיכולוג או שפשוט יהיו סוטים בשקט, אבל למה ללכת ברחוב ולצעוק "אני הומו, אני לסבית!!!!"?

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #4 ב- : יוני 08, 2007, 10:25:10 »
כי תראו מה הולך במדינה , אנחנו על סף מלחמה עם סוריה
והם עושים מצעדים ומתהדרים בסמלים שמייצגים את כל מה שהם לא באמת.
ולא מספיק שהם מתגרים בדת אלא בגלל ההקצנה של הכל בארץ סביר להניח שהם עוד יעשו את זה במצעד עצמו כמו בת"א
וילכו עם שלטים עם סיסמאות אתאיסטיות כמו המסיבה שלהם במקום המצעד בפעם הקודמת.

אז הטענה המיינסטרימית ,

הטענה הלא מיינסטירמית היא:

תשכחו מהומופוביה , תאמינו לי שגם אם סטרייטים היו עושים מצעד כזה זה סך הכל מצטמצם לאנרכיה ופגיעה בזכויות אוטונומיה של קהילה
כי אין פה באמת חופש ביטוי של משהו מהותי.
גם אם סטרייטים ילכו ככה בירושליים זה מחלל את העיר , ואין פה שום פגיעה בזכויות מיעוט
אחנו מדינה בעלת צביון יהודי ולחפות בירושליים צריך לשמור על זה במידה כלשהיא , אם באתם להרוס את זה הרי שאין סיבה שבכלל שהמדינה היהודית תתן לכם גיבוי.

The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #5 ב- : יוני 08, 2007, 10:33:25 »
כי הם אנשים מגעילים, סוטים ובושה למדינה. הם מתגאים בזה שהם סוטים. מקומם אצל פסיכיאטר/פסיכולוג או שפשוט יהיו סוטים בשקט, אבל למה ללכת ברחוב ולצעוק "אני הומו, אני לסבית!!!!"?
זה  חלק  משורש הבעיה
הפסיכולוגיה ורפואת הנפש  מעודדת אותם ואומרת להם שזה טבעי
ושהם לא  צריכים להרגיש רע בגלל זה
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #6 ב- : יוני 08, 2007, 12:02:46 »
צר לי לאכזב חלק מהאנשים פה אבל רק שתדעו שהם לא נולדו כך.
אם יש ציווי בתורה לא להיות מה שהם עכשיו אז וודאי וודאי שזו לא בעיה מולדת.
הקב"ה לא נותן ציווי לאדם כשידוע מראש שלא ניתן לעמוד בו, הם הפכו להיות כאלה עקב בעיה פסיכולוגית כנראה.
ואני לא מוכן שכספי המדינה יושקעו בבעיות השכליות שלהם, במיוחד לא לחזק אותן.
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

בייקר

• אורח
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #7 ב- : יוני 08, 2007, 12:08:47 »
אני נכנסתי לפורום שלהם בתפוז יש להם קומונה ואמרתי להם שאני חושש לחייהם ובכדי שלא ישפך דם אני מבקש מהם להשאר בבית.
אני דיברתי עם המנהיגה שלהם שהיא לסבית והיא הסבירה לי שהם מקופחים ורוצים להפגין היכן שהממשלה יושבת.
שאלתי אותם למה הם מפגינים עם דגלי אש"ף ולמה הם לא מפגינים בלבוש צנוע?
ענו לי שבירושלים הם מפגינים בצניעות.
שאלתי אותם אם יש הומואים ערבים והם ענו לי בודאי.
ואז הצעתי להם להפגין באום אלפחם.
הם ענו לי שזה רעיון טוב.
אמרתי להם שעליהם לשחרר את ההומואים הערבים הנרדפים ובאום אלפחם זה מקום טוב וגם שם אוהבים את דגלי אש"ף.
ואז הומואים צעירים אמרו שאני צודק לגבי שפיכות הדם כי נדקרו הומואים והצעתי להם להשאר בבית.
המנהיגה שלהם התרגזה עלי ושאלתי אותה אם היא תיקח אחריות במקרה של שפיכות דמים ואם היא רוצה שפיכות דמים כי אני לא רוצה שישפך דם.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #8 ב- : יוני 08, 2007, 14:28:06 »
הם מטורפים כרגיל.......

רק חבל שבן גביר הולך לת"א ונותן לוואלה לעשות כותרות
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #9 ב- : יוני 08, 2007, 14:31:54 »
הקב"ה לא נותן ציווי לאדם כשידוע מראש שלא ניתן לעמוד בו, הם הפכו להיות כאלה עקב בעיה פסיכולוגית כנראה.

מי שהאצבע השנייה שלו מימין קטנה מהאצבע הרביעית מימין

לא נחשף לטסטוסטרון בלידה , לכן יש להם נטייה להיות מטורפים כאלה
אגב , זה לא הופך אותך להומו , זה מגביר את הסיכויים שלך להיות הומו בגלל שהמוח שלך הוא מוח נשי ( המוח הגברי נהייה כזה , המוח הנשי = ברירת מחדל , זה קורה ע"י ארומטיזציה של טסטוסטרון במוח לאסטרוגן והשפעתו עליו)
לכן אתה תדלק על סרטים כמו "חייב לאהוב כלבים" וכו' קיצר קומדיות רומנטיות , ותתאהב באנשים עם תכונות מסקוליסטיות

אבל זה תלוי מאוד בסביבה ובחברה
יש מספר הוחכות סטטיסטיות והיסטוריות אני לא אכנס לזה

מי שלא , אז מדובר באחד שזה מוקנה אצלו.

--Wikipedia.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #10 ב- : יוני 08, 2007, 15:17:07 »

אני חושב שבגלל זה קוראים לזה "מצעד הגאוה"..

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #11 ב- : יוני 08, 2007, 15:18:38 »
מצעד זה הוא התגרות בדתיים ובמאמינים.. גם לנו ובכלל לשלושת הדתות, זה יעשה לנו משבר בין לאומי, בעיקר עם הותיקן.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #12 ב- : יוני 08, 2007, 15:21:42 »
יש לי תחושה שזה לא ההומואים שמקדמים את זה כ"כ

תחשבו מה הייתה התמיכה בתחילת החדשות על העסק (מעל 80% או 90%) עכישו פחות מ 40%

זה לא הפוך אותנו לחברה הומונגטיבית יותר? בטח שכן

להומואים יש רק מה להפסיד מן המצעד ,
מי שמקדם אותו זה כל האתאיסטים שחותרים נגד הדת

--Wikipedia.

מנותק איציק

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #13 ב- : יוני 08, 2007, 15:28:53 »
הייתי אומר להם בשפה שלהם

שהם לא מקבלים את דעת הרוב המוחלט שקובע  שהוא לא מוכן למצעד התועבה הזה בירושלים
וכך הם לא מכבדים את הדמוקרטיה  שקבעה פה אחד לאסור על מצעד כזה

אני אישית חושב שאסור להם לצעוד בשום מקום אין להם במה להיות כל כך "גאים "
במיוחד לא בירושלים !!! מה גם שכל זה נעשה בכוונה ליצור ריבים  ולעצבן מגזרים שלמים

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #14 ב- : יוני 08, 2007, 15:30:22 »
יש לי תחושה שזה לא ההומואים שמקדמים את זה כ"כ

תחשבו מה הייתה התמיכה בתחילת החדשות על העסק (מעל 80% או 90%) עכישו פחות מ 40%

זה לא הפוך אותנו לחברה הומונגטיבית יותר? בטח שכן

להומואים יש רק מה להפסיד מן המצעד ,
מי שמקדם אותו זה כל האתאיסטים שחותרים נגד הדת

אני חצי אתאיסט, אבל אני נגד המצעד. ומשפחתי האתאיסטית לגמרי גם נגד המצעד.. זה לא האמונה אלא הפואנטה,
הם מתגרים בכוונה.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #15 ב- : יוני 08, 2007, 15:31:23 »
הייתי אומר להם בשפה שלהם

שהם לא מקבלים את דעת הרוב המוחלט שקובע  שהוא לא מוכן למצעד התועבה הזה בירושלים
וכך הם לא מכבדים את הדמוקרטיה  שקבעה פה אחד לאסור על מצעד כזה

אני אישית חושב שאסור להם לצעוד בשום מקום אין להם במה להיות כל כך "גאים "
במיוחד לא בירושלים !!! מה גם שכל זה נעשה בכוונה ליצור ריבים  ולעצבן מגזרים שלמים

יש 3 חוקים כנגד המצעד הזה, אך הם עדיין ממשיכים לנסות.. פייגאלעך ראוס!

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #16 ב- : יוני 08, 2007, 16:07:48 »
צריך להפסיק להיות פוליטיקלי קורקט , כל דבר בזמנו , אם זה היה בצנעה לא היה צריך לקלל ,אלא לדבר איתם , ברגע שהם עושים זאת בהתרסה, דווקא כן צריך לקלל ולהתגרות בהם "עוזבי תורה יהללו רשע,ושומרי תורה יתגרו בם " (האבן עזרא כמדומני פירש את - "בם" בעוזבי התורה , לא רק ברשעים..כפי שמשתמע )

לכן הבקשה לא לקלל אותם אין לה שום צורך, להפך , עדיף להתגרות בהם בצורה הכי מזעזעת שניתן להעלות על הדעת , כי ככה זה יעשה יותר רעש , וככה כולם ידעו שאנחנו מוחים נגדם , ולא רק הם

1. הומואים זה לא עניין גנטי , ואלו במחקר הגנטי שסוברים שכן, מדברים על אותו גן של פדופילים
ביוון העתיקה ,הכנענים , העמים ברחבי העולם המוסלמי  ובכלל , הדבר היה מקובל חברתית , ולכן רוב האוכלוסיה של אותם עמים הייתה חלק מזה , אין לזה שום קשר לגנטיקה , זה רק עניין של סטייה מקובלת או לא מקובלת

איך ייתכן למשל שכמעט כל הזכרים ביוון העתיקה היו כאלה, אם זה היה אמור להיות גנטי ? (משמע שהיו חייבים להוולד רוב הגברים או לפחות בצורה שווה, שזה דוחה אותם)

2. אין מקום למצעדי תועבה כאלה בשום מקום בארץ, לא רק בירושלים

תל אביב זה עיר יהודית , כל העולם תופס אותה ככה כ"עיר העברית הראשונה"(של קוממות הציונות) , חלילה לנו מלהפקיר כל שטח בריבונות יהודית לסטיות מין וטיפשות

3.אין לזה מקום גם במקומות סגורים בשטח הארץ , כמו שלא אמור להיות לנאציזם מקום מבטחים תחת דלתות סגורות, וכמו שלא אמור להיות  תחת דלתות סגורות מקום מבטחים לבוגדים במדינה.

אל לנו לשכוח שכל עניין המצעדים האלה והנסיון לעשותם בארץ על ידי תומכיהם, הוא בהתרסה נגד הדת , ולא סתם פורקן יצרים

המטרה שלנו צריכה להיות ביטול המצעדים האלה לגמרי, ולא נסיון לצמצם אותם, חילול השם מוחקים,לא מקבלים (בשום גודל) ואם לא ניתן (בגלל שהשלטונות ינסו לעצור מי שינסה לעצור את זה) אז צריך למחות בקולי קולות ובריש גלי , בלי שום של בושה

ועל דרך העיקרון הזה , אגיד מה שאני חושב להומואים שאולי קוראים את הדיון הזה , וחושבים להשתתף במצעד התועבה הזה

LOCK THE CLOSET AND DIE OF AIDS YOU DISGUSTING SUB HUMAN HOMOS!

« עריכה אחרונה: יוני 08, 2007, 16:10:59 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #17 ב- : יוני 08, 2007, 16:31:35 »
צריך להפסיק להיות פוליטיקלי קורקט , כל דבר בזמנו , אם זה היה בצנעה לא היה צריך לקלל ,אלא לדבר איתם , ברגע שהם עושים זאת בהתרסה, דווקא כן צריך לקלל ולהתגרות בהם "עוזבי תורה יהללו רשע,ושומרי תורה יתגרו בם " (האבן עזרא כמדומני פירש את - "בם" בעוזבי התורה , לא רק ברשעים..כפי שמשתמע )

לכן הבקשה לא לקלל אותם אין לה שום צורך, להפך , עדיף להתגרות בהם בצורה הכי מזעזעת שניתן להעלות על הדעת , כי ככה זה יעשה יותר רעש , וככה כולם ידעו שאנחנו מוחים נגדם , ולא רק הם

1. הומואים זה לא עניין גנטי , ואלו במחקר הגנטי שסוברים שכן, מדברים על אותו גן של פדופילים
ביוון העתיקה ,הכנענים , העמים ברחבי העולם המוסלמי  ובכלל , הדבר היה מקובל חברתית , ולכן רוב האוכלוסיה של אותם עמים הייתה חלק מזה , אין לזה שום קשר לגנטיקה , זה רק עניין של סטייה מקובלת או לא מקובלת

איך ייתכן למשל שכמעט כל הזכרים ביוון העתיקה היו כאלה, אם זה היה אמור להיות גנטי ? (משמע שהיו חייבים להוולד רוב הגברים או לפחות בצורה שווה, שזה דוחה אותם)

2. אין מקום למצעדי תועבה כאלה בשום מקום בארץ, לא רק בירושלים

תל אביב זה עיר יהודית , כל העולם תופס אותה ככה כ"עיר העברית הראשונה"(של קוממות הציונות) , חלילה לנו מלהפקיר כל שטח בריבונות יהודית לסטיות מין וטיפשות

3.אין לזה מקום גם במקומות סגורים בשטח הארץ , כמו שלא אמור להיות לנאציזם מקום מבטחים תחת דלתות סגורות, וכמו שלא אמור להיות  תחת דלתות סגורות מקום מבטחים לבוגדים במדינה.

אל לנו לשכוח שכל עניין המצעדים האלה והנסיון לעשותם בארץ על ידי תומכיהם, הוא בהתרסה נגד הדת , ולא סתם פורקן יצרים

המטרה שלנו צריכה להיות ביטול המצעדים האלה לגמרי, ולא נסיון לצמצם אותם, חילול השם מוחקים,לא מקבלים (בשום גודל) ואם לא ניתן (בגלל שהשלטונות ינסו לעצור מי שינסה לעצור את זה) אז צריך למחות בקולי קולות ובריש גלי , בלי שום של בושה

ועל דרך העיקרון הזה , אגיד מה שאני חושב להומואים שאולי קוראים את הדיון הזה , וחושבים להשתתף במצעד התועבה הזה

LOCK THE CLOSET AND DIE OF AIDS YOU DISGUSTING SUB HUMAN HOMOS!

אם עזר ויצמן ז"ל היה חי זה לא היה קורה... הוא אמר שלא ייתכן שגבר ירצה להיות אישה ולהפך, גועל נפש המצעדים שלהם.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #18 ב- : יוני 08, 2007, 17:11:12 »
TOMSALTS

אתה חילוני במילים אחרות

כבר מזמן נוצר קו ברור בין חצי אתאיסטים אתאיסטים עם ראש פתוח

לבין אלה שנוקטים עמדה עם ראש סגור

ואלה שמתריסים נרד עדם כעמדה פוליטית (בגלל זה האיזם)

התנועות האתאיסטיות אחראיות למצעד הזה בין היתר.
כל ה"חילוניים" שתומכים בהם בגלל שוויון זכויון הם בעיקר מהעסק הזה

והם רק מחפשים תירוץ לעלילת דם חדשה נגד חרדים

--Wikipedia.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #19 ב- : יוני 08, 2007, 17:19:55 »
TOMSALTS

אתה חילוני במילים אחרות

כבר מזמן נוצר קו ברור בין חצי אתאיסטים אתאיסטים עם ראש פתוח

לבין אלה שנוקטים עמדה עם ראש סגור

ואלה שמתריסים נרד עדם כעמדה פוליטית (בגלל זה האיזם)

התנועות האתאיסטיות אחראיות למצעד הזה בין היתר.
כל ה"חילוניים" שתומכים בהם בגלל שוויון זכויון הם בעיקר מהעסק הזה

והם רק מחפשים תירוץ לעלילת דם חדשה נגד חרדים

אנשים לא מבינים לאיזה אסון זה יגרום..

בייקר

• אורח
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #20 ב- : יוני 08, 2007, 18:03:01 »
ביוון היו דו מיניים ויחסים כאלה היו מקובלים כחלק מהתרבות והמנהג.
העניין שנוי במחלוקת אם זה עניין של חינוך או גנים.
הם רצו להכפיש את איתמר וציטטו לא נכון לגבי "חבל שהנאצים לא גמרו אותם".
חלק מהחוגגים הם הטרוסקסואלים שבאו לראות נשים חשופות וסתם לחגוג.
כשגרתי בת"א הם צעדו באבן גבירול מתחת לבית שלי ואנשים ראו אותם מסקרנות.
היום עברתי באיזור כי הבאתי ספרים מספריית אריאלה וראיתי אותם בכיכר מלכי ישראל,זאת שקוראים לה בטעות כיכר רבין.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הם סוטים שצריכים טיפול פסיכולוגי
« להגיב #21 ב- : יוני 08, 2007, 18:08:48 »
השמאל וההומאים עברו את כל הגבולות.
ישראל זה לא סדום-ועמורה שילכו למכה לעשות מצעד תועבה!!!!!!!!!!!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #22 ב- : יוני 08, 2007, 18:28:54 »

מי שהאצבע השנייה שלו מימין קטנה מהאצבע הרביעית מימין

לא נחשף לטסטוסטרון בלידה , לכן יש להם נטייה להיות מטורפים כאלה
אגב , זה לא הופך אותך להומו , זה מגביר את הסיכויים שלך להיות הומו בגלל שהמוח שלך הוא מוח נשי ( המוח הגברי נהייה כזה , המוח הנשי = ברירת מחדל , זה קורה ע"י ארומטיזציה של טסטוסטרון במוח לאסטרוגן והשפעתו עליו)
לכן אתה תדלק על סרטים כמו "חייב לאהוב כלבים" וכו' קיצר קומדיות רומנטיות , ותתאהב באנשים עם תכונות מסקוליסטיות

אבל זה תלוי מאוד בסביבה ובחברה
יש מספר הוחכות סטטיסטיות והיסטוריות אני לא אכנס לזה

מי שלא , אז מדובר באחד שזה מוקנה אצלו.

בואנה בדקתי וזה אצלי מזה החרא הזה ? אני  אוהב קומדיות אבל לא ממש קומדיות רומנטיות ומזה תכונות מסקוליסטיות ?

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הם סוטים שצריכים טיפול פסיכולוגי
« להגיב #23 ב- : יוני 10, 2007, 12:30:26 »
השמאל וההומאים עברו את כל הגבולות.
ישראל זה לא סדום-ועמורה שילכו למכה לעשות מצעד תועבה!!!!!!!!!!!!!

לפחות למוסלמים יש את האומץ להעיף את הסוטים האלו מהארץ.

מנותק 10

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מצעד הגאווה בי-ם.
« להגיב #24 ב- : יוני 10, 2007, 20:35:14 »
לשמאל יש צידוד עיקרי בעיניין כי זה עיניין של "שמירת הזכויות" ולהראות שוב שהם צדקניים, העיניין השזה בירושליים זה נוגד את זכויות האדם היהודיות של החרדים, אך מכיוון שרוב הדתיים הם נוגדים את עיקרונות השמאל אז השמאל והתשקורת משכיחים זאת, עצם העובדה שאנשים נילחמו נגד ההומואים בתוקפניות החיזקה את הרצון שלההומואים לצעוד שם, גם בגלל בפסיכולוגיה(יש תיאור יותר מעמיק אבל בקצרה, מה שנאסר עלייך נהפך אוטומטית ליותר נחשק) וגם בגלל הסיבה למיצעד כי הם רוצים להראות את הגאווה לאנשים שלא מקבלים אותם אז עם בירושליים הם הכי לא מקובלים אז הם רואים את ירושליים למקום האידיאלי למצעד, מישהו פה הגיב שהתורה אסרה ליהיות הומו ועם היא אסרה אז זה עיניין של בחירה שפה ישנה טעות, בתורה יש עיניין של איסור משכב זכר, משמע אסור לך לקיים את זה במיוחד שבתקופת התנ"ך היו מיכרים שכיחים של אונס גברים נגד זה התורה יצאה, אני אישית לא מאמין שגבר בוחר ליהיות הומו, ולא משנה מאיזה מגזר(אלא עם כן הוא אומץ בידיי זוג הומואים או לסביות), בגלל שהחברה נוגדת את זה והמשפחה עם לא נרתעת ממנו אז מתאכזבת ממנו קשות, לדעתי זאת סטייה פסיכולוגית מסויימת, אסור לישחוט הומואים זה כמו לישחוט את כל מי שיש לו פיגור שכלי, אבל אסור לתת להם ליפגוע בזכויות של אחרים בשל העובדה שהחברה לא מקבלת אותם, בטענה זו הם מכריחים אנשים ליראות אותם ערומים ומכריחים ילדים קטנים ליראות סטיות ומעשים לא טבעיים, ילד מתפתח שלומד את הסביבה ורואה שני בנים מתנשקים יחשוב שזה דבר טבעי וכך באמת יכולים לצאת הומואים מבחירה אבל הרוב המוחלט נולד ככה, מיקרה מקבלים למצעד הזה יכול ליהיות סוטה מין שמראה לילדה בת 5 את איבר המין שלו, בגלל שהתשקורת מרגיעה את הציבור אז אין הירתעות מהמצעד הזה אבל באמת שקשה לדמיין אדם שמראה לילדה קטנה את איבר המין שלו שזה דבר מזוויעה, אבל בעצם זה על אותו עיקרון של אונס, רק שפה זה אונס יחיד ובמקרה שלהם זה אונס של קבוצה, שזה בערך חמור כמו להשים סרט פורנו ב2 בצהריים בלוח השידורים של ערוץ הופ, שכן לדעתי פיתרון יציב ויכול ליהיות מעשי הוא סגירת האיזור של המצעד שיתקיים בעיר שבה הרוב יכול להסתדר עם המצעד(תל אביב) האיזור יסגר לעיניי ילדים מתחת לגיל 16/18 ורק מי שמעוניין יוכל להיכנס ולראות תוך כדי שהוא מודע שהוא ניכנס למצעד גאווה כי וואלה באמת הדבר האחרון שאני צריך זה להיכנס למצעד גאווה בטעות שבכלל הייתי צריך ללכת ליקנות חלב.