כתב נושא: בכיר מפלגת העבודה בזמנו-קווים לדמותו  (נקרא 2143 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק markrin

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -לא לוקח כמובן את המובן מאיליו-
"הארץ" - היום.

בורד:
"לבטל את הגדרת ישראל כמדינה יהודית".

כל פרשנות מיותרת.

*-מרקי-קקטוס-*

[email protected]

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
בכיר מפלגת העבודה בזמנו-קווים לדמותו
« להגיב #1 ב- : יוני 07, 2007, 08:36:53 »
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/867754.html

"כשהייתי יו"ר הכנסת שמעתי אנשים מדברים. ניהלתי שיחות עומק עם חברים מכל חלקי הבית. שמעתי אנשי שלום אומרים אני רוצה שלום כי אני שונא ערבים ולא יכול לראות אותם ולא יכול לסבול אותם, ושמעתי אנשי ימין שהביטויים שלהם כהניסטיים. הכהניזם נמצא בכנסת. פסלו אותו כמפלגה אבל יש לו 10 ואולי 15 ואולי אפילו 20 אחוזים מהשיח היהודי של הכנסת. אלה דברים לא פשוטים. אלה מקומות מבעבעים".

"אנחנו לא רוצים לקבל זאת אבל קיום הגולה הוא מראשית קיומנו. אברהם מגלה אלוהים מחוץ לגבולות הארץ. יעקב מוליד שבטים מחוץ לגבולות הארץ. השבטים הופכים לעם מחוץ לגבולות הארץ. התורה ניתנת מחוץ לגבולות הארץ. כישראלים וציונים התעלמנו מכך לגמרי. פסלנו את הגולה. אבל אני טוען שכפי שהיה משהו מדהים ביהדות גרמניה גם באמריקה יצרו פוטנציאל למשהו מדהים. יצרו מצב בו הגוי יכול להיות אבא שלי ואמא שלי ובן שלי ושותף שלי. הגוי שם לא עוין אלא מחבק. וכתוצאה מכך נוצרת חוויה יהודית של שילוב, לא ייחוד. לא בידול. ואלה דברים שחסרים לי פה. פה הגוי הוא כפי שהיה בגטו: לעומתי ועוין".

« עריכה אחרונה: יוני 07, 2007, 08:50:17 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בכיר מפלגת העבודה בזמנו-קווים לדמותו
« להגיב #2 ב- : יוני 07, 2007, 12:21:47 »
בידיוק!

העבודה משחקים אותה מתונים

אבל מפעם ללפעם חבריה מעבירים חוקים קומוניסטיים שמר"ץ הייתה גאה בהם.
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.