חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 26 בדצמבר **
כהנא צדק!:
בס"ד
חיים יש לי עוד שאלה אלייך אבל קודם רציתי להגיד לך משהו!
פשוט תודה על כל העבודה המסורה והנאמנה שאתה עושה למען האירגון פשוט תודה מכולם פה אתה כל יום פועל ועושה תוכניות ואוסף תרומת ומגייס תומכים אתה לא עוצם עין ותמיד פועל למען האירגון ולמען עם ישראל פשוט תודה מכל החברים בפורום ובכלל של האירגון!
רציתי גם להגיד לך שאני ב-3 התפילות (שחרית, מנחה וערבית) מברך אותך ומבקש מהקדוש ברוך הוא שיתן לך כוח להמשיך ובסופו של דבר לעלות לארץ בעזרת ה'!
ועכשיו לשאלה שלי:
תראה בעיקרון כמוני יש רבים שהגיעו לפה בטעות דרך גוגל חיפשו משהו על הרב כהנא או תנועות ימין וכו...
תראה חיים האירגון שלנו בארץ ממש לא מוכר וכמו שאתה יודע הימין בארץ מפולג ויש המון מפלגות ובבחירות חצי מהפלגות הימניות נופלות.
למה שלא נתחבר למפלגה ימינית כהניסטית אמיתית כמו "חזית יהודית לאומית" שהיא עם אותם דעות כמו שלנו וביחד נהיה כוח גדול ואם נצליח לצרף עוד מפלגות ועוד תומכים נצליח להיכנס לכנסת פשוט חבל על על הזמן שלנו צריך להתאחד במקום להיות מפולגים זה מה שעשו השמאל והצליחו.
אז מה אתה חושב על העניין?..
בכבוד רב,
כהנא צדק!
yacov:
בס"ד
אתה אמרת שהקדוש ברוכו מפיל כל נשאי ארצות הברית מאז הבוגד LYNDON JOHNSON, יש"ו. איך הוא יפיל את ה-NAZI,
GEORGE WAHABI BUSH?
הדמוקרטים WILL IMPEACH (ידיחו) אותו? מה אם זה לא יקרה?
אני מעדיף CHENEY. הוא ו-RUMSFELD יותר טוב ממה מנהיגים הבולשוויקים בישראל.
It's hard for me to type in Hebrew letters because it takes forever until I find the key while in English I can type without looking so I'll just copy what I wrote on the English forum in response to a tread about Bush's replacement for Rumsfeld.
--- ציטוט ---
A piece of excrement is the object replacing him.
I always thought Rumsfeld and Cheney were the only good top members of Bush's cabinet. They are even more Pro-Israel than The Prime Minister of Israel (Which is not hard.) because they are Gentiles and Gentiles are normal. They were against the expulsion until Sharon himself proposed it. But they see The Prime Minister and they think "You can't be more Pro-Israel than The Prime Minister." just like the saying "You can't be more Catholic than The Pope.".
It was only the two baboons in The State Department and Bush himself that were being evil towards Israel.
Let's hope Bush gets impeached so Cheney can become President.
--- סוף ציטוט ---
המילה באדום תרגום של עז77.
בייקר:
שאלה נוספת.
חיים התשקורת השמאלנית שוטפת את המוח לעם.לדעתי אין לקנות עיתונים שמאלנים ולממן תעמולה נגדנו.לחילופין כאלטרנטיבה יש את מקור ראשון,ערוץ 7,נתיב,תכלת ועיתון "ישראלי"המחולק חינם בצמתים והממומן בידי רון לאודר שהוא ימני לייט למרות שהוא היה במשא ובמתן להחזרת הגולן.
מה דעתך האם יש לך המלצות?אני ציינתי את עיתון ישראלי כי הוא מאוזן והוא בחינם כך שלא נשלם כסף למליארדרים של השמאל.כמובן שהכהניסטים חלוקים גם על ערוץ 7 ומקור ראשון אבל אלה יהודים טובים שמתנגדים לנסיגה.
בנתיב יש מאמרים מקיפים החושפים את הרשעות הפלשתינית,את הסכנה האיסלמית.
אגב עיתון לא חייב להיות ימני אבל לא יתכן עיתון שהוא רק שמאלני.
לדעתי חרם כלכלי נגד השמאל יכול לעבוד כי אנו רוב בעם.אני למשל כשהקיבוצים החרימו את תוצרת ההתנחלויות,קניתי רק תוצרת ההתנחלויות.
בארצות הברית חרם כלכלי כמנוף עובד היטב.
למה שנממן יריב פוליטי או אויב ערבי?עלינו לדאוג לעצמנו:"עניי עירך קודמים".עלינו לתרום כסף להתנחלוויות.
במילא הקיבוצים לוקחים את כספי המיסים שלנו,והכסף הולך לצפון ת"א ולא לעיירות פיתוח.
כופים עלינו לשלם אגרת טלביזיה ל"שידורי שלום" ומראים לנו ערבים סובלים,הומואים.
למשל עכשיו חג ואין שידורי חג אבל מזכירים את חגי הנוצרים.
חוגגים בשמאל את חג המולד והסילבסטר אבל לא את חנוכה.
בייקר:
ושאלה נוספת.
העלת רעיון של השתדכות ליהודיה כשרה וטובה תושבת ישראל כדי לקדם עלייתך לארץ.
רעיון כזה דורש השתדלות מצידך וזמן להקדיש לנישואין.
למה שלא תרשם לאתר שידוכים כמו גי' דייט או דומה לו תוך הבהרה מי אתה ומה מטרתך.שם יש יהודיות כשרות וצדיקות המעונינות להקים משפחה ובית בישראל.
כמובן שנצטרך להתאים לך ימנית ולא שמאלנית רחמנא ליצלן או שתבקש מאחד הרבנים שאתה מכיר בארצות הברית לשדך לך יהודיה כשרה תושבת ישראל.
כלה לא תופיע אצלך בסלון סתם כך ונישואין הם מחויבות גם לאישה ולא רק לעם ישראל וארץ ישראל.
אתה נותן לנו עצות טובות לחיים וכללי התנהגות נאותה.
כפוליטיקאי ומנהיג עליך להופיע כאדם רציני ונשוי עם משפחה וילדים יהודים,זאת מצווה דתית ואיננה סובלת דיחוי או תירוץ.
עליך להראות דוגמא אישית!הרב כהנא זצ"ל שהיה מחוייב לא פחות ממך לעם ישראל וארץ ישראל היה אדם נשוי והעמיד צאצאים יהודים למופת.
אתה בסביבות גיל 50 וכמובן שהגיע הזמן כי חלילה יכול להיות מאוחר.
בעזרת השם נחגוג את החתונה בירושלים עיר הקודש בצוותא עם הכהניסטים.
אנו רוצים לראותך עימנו כאן בארץ הקודש!
בייקר:
גם רבנים כאן בארץ יכולים לשדך לך אם תבקש,הרב קרויזר ועוד.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה