חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 26 בדצמבר **

<< < (3/4) > >>

דוקא_כך:
חיים שלום רב,

אני סקרן לדעת באיזה אופן התפרנס מו"ר הקדוש הרב כהנא זצוק"ל הי"ד בגלות של ארה"ב, ובאיזה אופן הוא התפרנס בארץ, לפני שנבחר לכנסת וקיבל משכורת של ח"כ?  האם התואר שלו במשפטים עזר לו מבחינת פרנסה?  בנוסף לשיעורים שהעביר בישיבת הרעיון היהודי, לכהונתו כחבר-כנסת, לכנסים, עצרות-עם והלוויות שבהן השתתף, לספרים ולמאמרים שכתב, האם היה לו זמן לתפקד כרב רגיל (להיפגש עם יהודים שהיו זקוקים לעצתו בענייני הלכה, ממונות, שלום-בית, צדקה, חינוך, תשובה, וכו')?  איזה צדיק, איזה גאון הוא היה!

יברכך השם וישמרך,
דוקא_כך

נץ וגאה בזה:
חיים שלום, תשובותיך הם נופת צופים, אני נהנה להאזין לדבריך, יישר כוח.
יש לי דבר חשוב שאני הייתי רוצה שתתייחס אליו בכובד ראש.

והעניין הוא כזה:
ח"כ ד"ר יובל שטייניץ הציע לעשות שינוי מפליג בצה"ל הוא טוען שיש להפסיק להשקיע את מירב המאמצים בחיל האוויר, ולהקים זרוע אסטרטגית ימית בדומה לקבוצות הקרב בצי האמריקאי (רק שנושאות המטוסים על פי תפיסתו יהיו בדגמים קטנים יותר וימריאו מהם מטוסים בעלי יכולת המראה אנכית, כ-30 במספר) +הקמת כוח נחתים ומספיק כוח ימי המסוגל להנחית מכות כואבות הרחק משטח המדינה, דבר זה יכול גם לגרום נזק בל ישוער למדינות כמו איראן.
אופציה זו יכולה לשנות גם את מעמדה של ישראל באזור הים התיכון בכלל, שכן כידוע, בסופו של דבר גם היום, מעצמה היא כזו המושלת בימים,
בדיוק כמו ביום שאמרו: "The British, the Empire that rules the waves"
ועל זה יש לי שני שאלות:
1.) האם מה שמציע שטייניץ היא הצעה הנראית לך כדבר רצוי ונכון?

2.) איזה עוד שינויים על צה"ל לעבור לדעתך?

אֵיתָן:
חיים שלום
זו שאלה רשאונה  שלי  פה
ורציתי לשאול אותך
מה ייקרה לשב"כ  ברגע שתקום פה  ממשלה כהניסטית (ואני  מאמין ב100 אחוז שתקום רק  אם נגיע  לעם )
הרי  לפי  מה  שידוע  לנו השב"כ הוא  אנטי  ישראלי  שמלאני  קיצוני
אבל גם הוא  מסכל פיגועים
מה  שאני  מנסה  להגיד
יהיה  אפשר  לשנות תדעה  שלו משמאל קיצוני לימין אמיתי?
כי הרי הם מקבלים הוראות מהממשלה האנטי יהודי
או שאולי לא

מקווה  שהבנת אותי כי אני  עם קצת בעיות להביע  את עצמי  בכתיבה

תודה על כל מעשייך לי  אישית זה נותן תקווה

להתראות ושבוע טוב

MiSs_DAnIeL:
חיים שלום

האם תוכל לספר לנו על נוער הגבעות? מדוע לתנועה חשוב לתמוך בהם, מיהו אברי רן וכיצד הוא מתקשר לנוער הגבעות, האם הם מתגייסים לצבא?
ולמה הדימוי שלהם בחברה הישראלית כל כך שלילי?

בכבוד רב,
דניאל

דרך אגב, בתוכנית הקודמת החיקוי של רבין היה משעשע ומוצלח  :D

yacov:
אתה אומר שנועם פדרמן המנהיג הרוחני של נוער הגבעות.  אז למה אנשים טוענים שאברי רן הקים את נוער הגבעות?

Ata omer she Noam Federman "HaManhig HaRuchani Shel Noar Ha'Gevaot". Az lama anashim to'anim she Avri Ran hakim et Noar HaGevaot?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה