כתב נושא: חינוך שמאלני  (נקרא 5390 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
חינוך שמאלני
« להגיב #1 ב- : יוני 03, 2007, 13:14:50 »
ממש  בזיון
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #2 ב- : יוני 03, 2007, 14:39:44 »
זה נטו בגלל מערכת החינוך

תמיד טענתי ותמיד אני אטען מערכת החינוך היא הבעיה

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #3 ב- : יוני 03, 2007, 15:53:14 »
ועוד אנשים מעיזים לכתוב שמה כאלה דברים..............

מי אמר שהשמאל לא צמא דם?
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק palsar

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #4 ב- : יוני 03, 2007, 16:34:45 »
זה בדיוק בגלל מערכת החינוך בישראל, לא שמעתי אפילו דבר אחד ימני בשיעור היסטוריה, 95% מהכיתה שלי אחרי ששאלתי אותם  לא יודעים מה זה אלטלנה, מחשיבים את רבין כרמטכ"ל גדול, שבעצם היה בפניקה של ממש במלחמת שת הימים והובל לבית החולים בגלל זה.
כשהיה שיעור חינוך ודיברו על זכר רבין אני יצאתי בטענה שצריך לשחרר את יגאל עמיר ולהודות לו על כך שהוא הציל את המדינה מגבולות של 10 ק"מ - כל הכיתה מסתכלת עליי והמומה ממה שאמרתי ומנסה לעכל את דבריי.
זה רק מראה על חינוך ושטיפת מוח שמאלנית בבתי הספר.
לא על כולם זה פועל, למזלי אבא שלי בקיא בפוליטיקה ויש לו דעות ימניות נורמליות, הוא האדם שהציל אותי משטיפת מוח כאשר חינך אותי.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #5 ב- : יוני 03, 2007, 16:38:23 »
זה בדיוק בגלל מערכת החינוך בישראל, לא שמעתי אפילו דבר אחד ימני בשיעור היסטוריה, 95% מהכיתה שלי אחרי ששאלתי אותם  לא יודעים מה זה אלטלנה, מחשיבים את רבין כרמטכ"ל גדול, שבעצם היה בפניקה של ממש במלחמת שת הימים והובל לבית החולים בגלל זה.
כשהיה שיעור חינוך ודיברו על זכר רבין אני יצאתי בטענה שצריך לשחרר את יגאל עמיר ולהודות לו על כך שהוא הציל את המדינה מגבולות של 10 ק"מ - כל הכיתה מסתכלת עליי והמומה ממה שאמרתי ומנסה לעכל את דבריי.
זה רק מראה על חינוך ושטיפת מוח שמאלנית בבתי הספר.
לא על כולם זה פועל, למזלי אבא שלי בקיא בפוליטיקה ויש לו דעות ימניות נורמליות, הוא האדם שהציל אותי משטיפת מוח כאשר חינך אותי.
מה אני הולך לתכנן להם במועדים כאלה של השמאל.....................

למרות שאני משכנע את המשוכנעים אבל שיהיה
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חינוך שמאלני
« להגיב #6 ב- : יוני 04, 2007, 05:42:03 »

שכה יהיה לי טוב, פלסר, צריך הרבה אומץ בשביל להגיד דבר כזה לפני כל הכיתה! :)
מה אמרה המורה ? איך היא הגיבה?

מנותק איציק

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #7 ב- : יוני 04, 2007, 12:30:58 »
זה פשוט עצוב שתמיד השמאל  יוצא למהלכים  שבמדינות אחרות היו מביאים  למלחמת אחים
והוא תמיד מוכן למלחמת אחים והימין לא ! מה זה אומר על האחים שלנו
והכי עצוב שמי שנחשב אבא של הדינה הזאת הוא זה שתמיד חתר לחיסול יריבים פוליטים בדרך לא דרךךךךך תוך כדי ניצול תפקידו
והוא גם זה שהכריז על מדינה יהודית "דמוקרטית"אני שואל אותך במדינה דמוקרטית ראש הממשלה צריך לחסל את  יריביו הפוליטים  ?
שלא לדבר על כך  שבגין סיפר לבן גוריון וכל הארץ שהוא מביא אונית נשקקק והתענה של בן גוריון הייתה שבגין מנסה להישתלט על המדינה!!

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #8 ב- : יוני 04, 2007, 12:59:46 »
חור בחינוך, גם אסור למורים ללמד על מלחמת לבנון ובה הפלשטינאים רצחו נוצרים בלבנון, ויתרה מכך אפילו אסור להודות בכך שערביי הארץ נהגו להיות בורים.  :-X חוקי הצנזורה הורסים לנו את המדינה.

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #9 ב- : יוני 04, 2007, 15:19:53 »
נכון מאוד. רק כי אחד המורים שלי סיפר על המקרה בכיתה ח' או ט', אני ידעתי עליו, הוא באמת היה אחלה מורה. כמובן שגם אחרי זה קראתי בעצמי על הנושא.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #10 ב- : יוני 04, 2007, 16:36:31 »
נכון מאוד. רק כי אחד המורים שלי סיפר על המקרה בכיתה ח' או ט', אני ידעתי עליו, הוא באמת היה אחלה מורה. כמובן שגם אחרי זה קראתי בעצמי על הנושא.

המורים שלי לא מודים..

מנותק tm1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #11 ב- : יוני 04, 2007, 18:30:37 »

גם אותי מעניין איך היא הגיבה .

מנותק palsar

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חינוך שמאלני
« להגיב #12 ב- : יוני 04, 2007, 22:47:11 »

זה היה מורה והוא התחיל לשטוף לי את השכל שבגלל "דעות פוליטיות" לא רוצחים, אבל כשדעות פולטיות משוגעות כמו שאצלו מגיעות לרמה של ביצוע צריך לפעול בהתאם. - זה מה שאמרתי על התגובה השמאלנית והמטומטמת של המורה הזה.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חינוך שמאלני
« להגיב #13 ב- : יוני 05, 2007, 07:18:00 »

זה היה מורה והוא התחיל לשטוף לי את השכל שבגלל "דעות פוליטיות" לא רוצחים, אבל כשדעות פולטיות משוגעות כמו שאצלו מגיעות לרמה של ביצוע צריך לפעול בהתאם. - זה מה שאמרתי על התגובה השמאלנית והמטומטמת של המורה הזה.

פשש.... אמרת את זה לַמורה לפני כל הכיתה? מרשים, מרשים. :V:
« עריכה אחרונה: יוני 05, 2007, 07:18:46 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
חינוך שמאלני
« להגיב #14 ב- : יוני 06, 2007, 01:48:53 »
זה מאד כואב לשמוע דבר כזה ומה שהכי כואב לי זה שזה לא מפתיע אותי כי הממסד הבולשביקי שולט
גם על החינוך והוא מעביר איזה טוחן שהוא רוצה אני לדוגמה לולה על ההיסטוריה של העם היהודי
אבל כל מה שני יודע למדתי לבד מספרים שקראתי בשיעורי היסטוריה הייתי משתעמם!