שונות > מה שבראש

האם אתם מפחדים מערבים?

<< < (2/3) > >>

DJ Luminus:
באופן כללי אני לא מפחד מערבים, כפי שדקסטר אמר, תלוי בסיטואציה. הערבים הוא כמו כלב נושך, אם הוא רואה שאתה לא מפחד ממנו, הוא יעזוב אותך בשקט. כבר יצא לי ללכת מכות עם איזה ערבי מעזה באוניברסיטה. הוא התגרה בי במשך שלושה חודשים, וכשהוא ראה שאני צוחק עליו ושההתגרויות שלו לא מזיזות לי, הוא עבר לאלימות פיסית. בסוף לא יכולתי לשלוט בעצמי יותר ופוצצתי אותו במכות. מאז לא ראיתי אותו יותר בהרצאות אלא רק במבחנים, ואחרי הסמסטר הראשון של השנה הראשונה (לפני שלוש וחצי שנים) הוא פרש. אם תקום תנועה בסדר גודל מאסיבי בסגנון ה-JDL שחבריה יסתובבו עם אלות ואגרופנים ויכסחו כל ערבי שיתעסק עם יהודים, הערבושים לא ימשיכו להתנהג כפי שהם מתנהגים כיום ורובם בסוף יסתלקו למדינות ערב.

ליאו:
ערבים זה כלב נובח ולא נושך , כבר סיפרתי לכם שבראמאדן(סוף החודש) כשהייתי בן 14 , ללא דעה פוליטית

באו 500000000000000000000000000000 ערבים לקניון בת-ים. ביום שאחרי זה שמעתי היה נראה כלאילו הייתה מלחמה שמה.

אז שמה כשהייתי עם חברים שלי וניסינו לעשות משהו במקום של משחקי הארדייד \ סגה
מלא ערבים באו ואתם מכירים את הרסים של הפלאפל או קפיטריה בבית ספר שמבקשים שקל מ8 אנשים וקונים בסוף משהו?
אז ככה באו אלינו מלא ערבים , ניסו להעיף אותנו מהמכונות וכו'

אז לא אל תחשבו שהיו שמה מכות עם ערבים כי היינו נרצחים אם היינו מעיזים לגעת בערבוש.

אבל מחוץ לקניון גם היו מלא ערבים והיו מכות ודחיפות הערבים בסוף ברחו.

חוץ מזה לא היו לי אישית תקריות של מכות מכות איתם

אה והנה עוד סיפור , נכנסתי היום לצ'אט תפוז , עברתי בדרך לחדר של ערבים
אז חשבתי על משהו , מעניין מה יגידו על התוכנית של חיים.

שאלתי אותם "תגידו , תמורת כמה כסף תעזבו ביחד עם ההרכוש שלכם את הארץ ותוותרו על זכות השיבה"

ונזרקתי מהצ'אט ישר.

אבל מה שמעניין , שגם נזרקתי מהצ'אט של הלסביות שניסיתי להכנס אחרי זה בדרך לחדר שרציתי להיות בו(צ'אט של פורום אחר ל פיתוח גוף שפתחו ואמרו לבוא) אז מסתבר שמי שמנהלת את חדר ערבים מנהלת את חדר לסביות....

פאקו411:

--- ציטוט של: ליאו על מאי 29, 2007, 23:49:31 ---ערבים זה כלב נובח ולא נושך , כבר סיפרתי לכם שבראמאדן(סוף החודש) כשהייתי בן 14 , ללא דעה פוליטית

באו 500000000000000000000000000000 ערבים לקניון בת-ים. ביום שאחרי זה שמעתי היה נראה כלאילו הייתה מלחמה שמה.

אז שמה כשהייתי עם חברים שלי וניסינו לעשות משהו במקום של משחקי הארדייד \ סגה
מלא ערבים באו ואתם מכירים את הרסים של הפלאפל או קפיטריה בבית ספר שמבקשים שקל מ8 אנשים וקונים בסוף משהו?
אז ככה באו אלינו מלא ערבים , ניסו להעיף אותנו מהמכונות וכו'

אז לא אל תחשבו שהיו שמה מכות עם ערבים כי היינו נרצחים אם היינו מעיזים לגעת בערבוש.

אבל מחוץ לקניון גם היו מלא ערבים והיו מכות ודחיפות הערבים בסוף ברחו.

חוץ מזה לא היו לי אישית תקריות של מכות מכות איתם

אה והנה עוד סיפור , נכנסתי היום לצ'אט תפוז , עברתי בדרך לחדר של ערבים
אז חשבתי על משהו , מעניין מה יגידו על התוכנית של חיים.

שאלתי אותם "תגידו , תמורת כמה כסף תעזבו ביחד עם ההרכוש שלכם את הארץ ותוותרו על זכות השיבה"

ונזרקתי מהצ'אט ישר.

אבל מה שמעניין , שגם נזרקתי מהצ'אט של הלסביות שניסיתי להכנס אחרי זה בדרך לחדר שרציתי להיות בו(צ'אט של פורום אחר ל פיתוח גוף שפתחו ואמרו לבוא) אז מסתבר שמי שמנהלת את חדר ערבים מנהלת את חדר לסביות....

--- סוף ציטוט ---

חחח גם אני רציתצי להיכנס לצאט של הפיתוח גוף חחחח

פאקו411:
ביכלל לא מפחד אני גם מבין מרוקאית אז אני מבין לפעמים על מה הם מדברים כי זה מאוד דומה ואני גם יודע מלא מילים במרוקאית שזה כמו בעברית ככה שאני מיסטדר איתם אבל שיגיע הרגע אתם יודעים לאן אני שיך

חוץ מפעם שאיזה שתי ערבים התחילו אותי ושניהם חטפו מכות חחח

Eternal:
אם אני מפחד מערבים....לא נראה לי.
אני גר בנהריה ויש פה כמה כפרים מסביב, אז בחגים שלהם הם פשוט ממלאים את העיר שלנו ואת הקניון.
משהו לא נורמלי...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה