שונות > מה שבראש
האם אתם מפחדים מערבים?
IRON_MAN:
מישהו פה מפחד מערבים?
אם כן איך מתמודדים עם הפחד הזה?
אני קצת מפחד מהם כי הם קרימינליים,פראי-אדם,בלתי-צפויים.
איך אתם מתנהגים עם ערבים? למשל אם אתם עוברים ברחוב והם יושבים כמה ישמעאלים ביחד והם מנסים להתגרות בכם איך אתם מגיבים במצב כזה ואיך צריך לנהוג במצה כזה? ואם אתם רואים שערבי מנסה להתחיל עם יהודייה מה אתם עושים?
בעיה היא שהערבים כבר לא מפחדים מכלום אני ראיתי בעיניים שלי ששוטר מג"ב ג'אבר הר-אדם בא לערבי ואמר לו תן לי תעודת-זהות והערבי בא אליו מול הפרצוף והתחיל להיצמד אליו בתנועה מאימת הוא בכלל לא פחד למרות שהמגבנ"יק היא מצויד באלה וברובה. בסוף המגבני"ק נתן לו את הקת של הרובה בראש ומיד באו מגבני"קים אחרים והשתלטו עליו.
אז אם הם לא מפחדים ממגבנ"יק ג'אבר אז קל וחומר שהם לא יפחדו מאיתנו לא?
tm1:
בדיוק בגלל המנטליות האלימה שלהם צריך לגרום לכך שהחיכוך שלהם יהיה רק עם מגבניקים או יסמניקים .
במרוצת השנים הפחד שלי מהמוסלמים רק מתגבר ולאט לאט מתקרבים לנקודת "אל חזור " דמוגרפית ונקודת "אל חזור " צבאית
מול המוסלמים בארץ ישראל ומול המוסלמים במדינות ערב בהתאמה .
tomsalts:
לא, לא ממש. חלקם אולי מפחידים, גם בירושלים ערבוש קטן תקף את אחד מבני דודיי אבל הם לא ממש מפחידים. הם כמו דבורים, אנחנו מפחידים אותר יותר :2funny:
אלירן:
שאני במדינה שלי אפחד מאנטישמי? בחיים לא.
אֹהד:
אני לא מפחד מערבים בצורה קולקטיבית, אלא סלקטיבית, תלוי בסיטואציה .
למשל, כאשר אני אלך ברחוב ואני אראה ילד ערבי בגילי שמאיים עלי, אני אתעמת איתו, אבל אם אני אראה 4 ערבים בגילי, או שיותר גדולים ממני, אני בטוח שאני אחשוש מאוד, וסביר שאני אנסה כמה שיותר לא להכנס איתם לעימות .
אבל כאשר אני אלך בעז"ה עם חברי התנועה, אני לא אפחד להתעמת עם 4 ערבים, כי אני יודע שיש חבר איתי שיגן עלי ואני אגן עליו, אבל עם המוסר הכפוי טובה של השמאל והחינוך החילוני, זה יקרה רק עם שינוי דרסטי במנטליות של הנערים וצורת החינוך .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה